Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde sevgilinizin üstüne çok düşüyorsunuz ve o bu aşırı ilgiden bunalmış durumda . İlişkinizde dengeleri korumalı ve biraz daha mantıklı davranmalısınız.

Yorgun geçirdiğiniz bir haftanın ardından bugün sevdiklerinize zaman ayırmayı deneyin ve onlarla güzel bir gün geçirin. İş konularında uzak durmak size iyi gelecektir.

Bugünlerde gereksiz yere çok para harcıyorsunuz ve tasarruf yapmanız gerektiği halde harcamalarınızda aşırıya kaçıyorsunuz. Buna dikkat etmelisiniz.

Bir yakınınızın rahatsızlığı gündeme gelebilir ve onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İşleriniz aksayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzurlu bir gün geçireceksiniz. Yaşadığınız sıkıntıları unutmak için bir takım faaliyetlerde bulunabilir sevdiklerinize zaman yırabilirsiniz. Gün içinde duygularınızda karışıklıklar olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara verdiğiniz tepkilerde aşırılıklar gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi biraz huzursuz hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, Mars-Neptün kavuşumuyla örtüşüyor. Saat 02:09 da gerçekleşecek bu kavuşum, bedensel ve ruhsal anlamda sizi içten içe yoran bir takım meseleleri geride bırakacak yeni çözümler aradığınızı gösteriyor. Bu çözümlerin başında yeni dostlar, arkadaşlıklar, grup faaliyetleri, dayanışma, vizyon arayışı başta geliyor. Ayrıca ilişki anlamında artık önünüze bakma arzunuzun da göstergesi olan bu kavuşum, partnerinizle ortak hedef belirleyerek ilerleme veya yalnızsanız yeni bir ilişkiye adım atarak, kötü günleri geride bırakma ihtiyacınızın da işaretçisi. Fakat hangisi olursa olsun, gerçekçi olmamızda yarar var. Hedeflerimizi doğru biçimde tayin etmemiz, hayal kırıklığı yaşamamak için, tercihlerimize dikkat edelim. Bu kavuşum, mesleği sanat, mistik faaliyetler gibi soyut alanda olanların toplumsal imajını güçlendirici olup, hem geri planda çalışmak hem de farklı ortamlarda bulunmak yönünde yararlıdır. Saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, mesleki konular ve ailevi ilişkilerin şu aralar önemini vurguluyor. Ancak bildiğiniz gibi Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde geri hareket başlıyor. Bu durumda aceleyle kararlar vermemek, önümüze ardımıza bakmak lazım. Yeni projeler kadar, eskiye ait başlanmış işlerin de bu Yeniayda gelişim durumuna bakmak lazım. İşimizdeki memnuniyet kadar, ilerisi adına da umut verici olması gerekiyor. Toplumsal anlamda bizi güçlendiriyor mu, evimizin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılıyor muyuz buna bakalım. Eğer şu aralar bir karar aşamasında isek, her yönüyle analiz etmemiz gerekir. Yeni olsun da, ne olursa olsun diyerek mevcut işimizi risk altına alamayız. Bu Yeniay, sorumlulukları vurgulayan bir alanda gerçekleşiyor. Fakat bir yandan da, kısıtlanmaya gelemediğimizin göstergesi. Ancak gelişmek için, işimizin gereklerini de yerine getirmemiz lazım. Eğer işsizlik sorunu yaşayan bir Boğa isek, bu Yeniay yeteneklerimizi gruplar içinde göstermek, başkalarına ifade etmek, seçeneklerimize bakmak yönünde faydalıdır. Tabii ki, karşımıza çıkacak teklifin tüm şartlarını gözden geçirelim. Oldu bittiye getirmeyelim. Yeniayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

20 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Merkür Kova burcunda ilerlerken olabilecek sorunları önleme için, küçük molalar vermeli ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz. Bugün, detaylar canınızı sıkabilir.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim alanında çalışanlarınhayatı iyice yoğunlaşıyor. Önümüzdeki on gün boyunca, yenilenme enerjisini kaçırmamak için kariyerinize ve işinize odaklanmanız gerekiyor. Bu durum özel yaşamınızı ihmal etmeniz anlamına da gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcunda meydana gelen yeni ay, on günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi arttıracaktır. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz. Bilimsel, uçaklarla ilgili ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir. Mars ve Neptün etkileşimi ise, yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor. Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

20 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınız istediğiniz gibi ilerliyor. Her istediğiniz şeyi anında yapabiliyorsunuz. Kıvrak zekanız ile tüm sorunların üstesinden geliyor ve etrafınıza da yardımcı oluyorsunuz. Tek sorununuz baş ağrınız.

20 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili olumlu bir atmosfer içindesiniz, nitekim dostlarınızla ve partnerinizle olan diyaloglarınızda hızlı kararlar vermek yerine, sakince düşünmek ve bazı şeyleri zamana yaymak daha mantıklı olacaktır. Birlikte fikir üretmek ve birlikte ortak kararlar almanız daha faydalı olacaktır.

20 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili konular gününüze damgalarını vuracaklardır. Elinizdeki maddi gücü, güç mücadelelerinde koz haline getirmeye asla çalışmayın. Biraz daha düşünürseniz kendiniz için bazı yaratıcı maddi çözümler bulabilirsiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>