Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz şu sıralar çevrenizdekilerin nazarına gelebilir. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmamalısınız.

Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma, altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden olacak. Bazıbirlikleriniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir.

Yaşadığınız ekonomik sıkıntılar artık geride kaldı. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz. Gelecek günlerde önemli bir ferahlama yaşayabilirsiniz.

Çok istekli birinin isteklerine karşı çıkmak için kırıcı davranmak durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı. Araştırmacı özellikleriniz bugünlerde çokgörebilir. Kendinize uzak gördüğünüz kazanımlar çok yakınınızda. Akraba ilişkilerinde geçimlilik, geçimsizlik konularında geçici üzüntüler söz konusu.

22 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunayda, maddi ortaklıklar, eş veya sevgilinizin finansal durumu, miras hakkı ve bölüşümü, kredi, borçlanma, vergi gibi önemli konuların üzerinde dikkatlice durulması gerekiyor. Şuradan şu gelir, bunu şöyle hallederim demek yerine, gerçekçi olmamız lazım. Genelde Boğalar pek dikkatlidirler. İşlerini sağlama almaya çalışırlar. Ancak bazen öyle gelişmeler yaşanır ki, hesabı şaşabiliriz. Dolunayın görünümleri yaşanması muhtemel gelişmeleri işaret eder. Ay-Mars kavuşumu, şu andaki mevcut durumun bizi pek de tatmin etmediğini gösteriyor. Ödenmesi gereken borçlar sıkıştırabilir. Yasal bazı sorunlar, vergiler, eş veyaortağımızla alakalı meseleler bir arayış içine bizi sokabilir. Mars gerilediği için, tam olarak önümüzü görmekte zorlanıyoruz. Yeni bir adım atmak, beklenti içine girmek de doğru gelmiyor. O yüzden kimseye pek güvenemiyoruz veya dikkat etmek zorundayız. Güneş-Mars karşıtlığı ister istemez bizi farklı bir yol arayışına, mevcut durumu düzeltecek bir çözüm yoluna sevk ediyor. Fakat Mars geri hareketinde hesabı bilmek, açılmamak, mevcut problemin daha da büyümesine izin vermemek lazım. Merkür bugün burcunuzda geri hareketi sona erecek. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreçte adımlarımızı gerçekçi ve somut bir şekilde gözden geçirmeye devam edeceğiz. Aslında bu odaklanmada uygun çıkış yolu bulmak da mümkündür. Yeter ki, soğukkanlı bir şekilde muhasebemizi yapalım. Ay-Neptün görünümü, borcu borçla kapamak fikrinin yanlış olduğunu, eğer gerçekçi düşünürsek, bunun pek de faydasının olmayacağını gösteriyor. Evet birileri yardımcı olmak isteyebilir. Ancak bunun daha sonra bizi zorlayıp zorlamayacağını hesaba katmak lazım. Dolunayın,  gerçekleri görmemizde  rehberlik etmesi dileğimle,

22 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Yönetici gezegeninizin konumu,bir takım işlerinizi çevrenizle kombinasyon bir şekilde halletmeniz gerektiğini söylüyor. Kardeşlerle ilgili konular gündeme gelecektir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal gücünüz yüksek, hayallerinizin ve yaratıcılığınızın keyfini çıkartabilirsiniz. Seçeneklerinizi değerlendirebilir, hayatınızı daha konforlu hale getirebilecek yaşam tarzları geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Kendi hayatının yönünü, rengini ve standardını belirleyebilecek tek kişi sizsiniz, doğru seçimler yapın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, ortaklaşa konulara ve finansal konulara bazı stresler getiriyor. Sizi huzursuz eden, krize sokan koşullarla uğraşabilirsiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Platonik olarak size hayranlık duyan bir kişinin olur olmaz yerde karşınıza çıkması, olur olmadık konularda sizinle konuşmak istemesi size bıkkınlık getirebilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, kurumlar, patronlar ve kariyer geliştirme konularıyla ilgili daha fazla mücadeleye ihtiyacınız varken, ilişkilerde gitmekle kalmak arasında kalabilir, geçici gerilim yaşayabilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için,hayatınızda gerginliklerden uzak durmalı, özel yaşamınızda erkek figürlerle tartışmaya girmemeye özen göstermelisiniz, zira en ufak bir söz büyüyebilir ve geri dönüşü olmayan sorunlara sebep olabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir borç ya da ödeme sizi zorlayabilir. Para dengenizi çok iyi oturtmalı, kişisel risklerden kaçınmalısınız. Kendinizi iyi ifade edeceksiniz. Sıkıntı yaşadığınız konular geride kalmaya başlayacak.

22 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında mücadele vermiş olduğunuz ve çaba gösterdiğiniz bir konuda sona gelinmiş olabilir.Sonuç verdiğiniz mücadelenin yeterli olmadığı konusunda size bir farkındalık sunacaktır. Özellikle ruhsal ve sinirsel durumunuzda etkin bulunan gergin enerjilerin bu Dolunay’da sizi nereye taşıyacağı konusunda öğretiler geliştirmeniz gerekebilir.Genel olarak ise; bugün gökyüzü oldukça yoğun olacaktır. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgi, ticaret ve yolculuklar gezegeni Merkür 14 derece Boğa burcunda ileri gitmeye başlıyor. Ayın 24'ünde eski hızına kavuşacak. Bitiremediğiniz, yarım kalmış, gecikmeye uğramış tüm iletişim, haberleşme, yolculuk, eğitim, anlaşma, sözleşme randevu ve görüşmeleri tamamlamaya başlayabilirsiniz.Merkür'ün Retro bitimine bıraktığınız cep telefonu, bilgisayar, araba, elektronik eşya ve ev aletlerinin alımını ve satışını artık yapabilirsiniz. 1 derece Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Yay burcunda gerçekleşecek bu Dolunay; idealist yanınız, hayata bakış açınız ve hayatın size anlam katan yanlarının öne çıkacağı duyguları temsil ediyor. Hedeflerinize, gökyüzünü limit koyabilirsiniz. Ancak bir yandan da sıradan, günlük koşullara, pratik çözümlere de önem vermeniz gerekebilir.Hedefler ve gelecek planlarınızı gerçekleştirebilmek için sadece bilgi toplamak ve zihinsel alanda kalmak, başarmak için yetmeyebilir. Daha çok insanla bağ kurmalı, her seviyeden insanla iletişime geçmeli, kendi inanç ve felsefenize uymayan kişilere karşı toleranslı olmalısınız. Eğitim, yazın, yayınlama, baskı işleriniz veya seyahat planlarınız varsa bu tutulma zamanı somut adımlar atabilirsiniz.Mars Yay burcundan Dolunay’a karşıtlık yapacağı için hedeflerinize hızla ilerleme arzunuza rağmen gecikme ve zorlanma, sabırsızlık ve öfke yaşayabilirsiniz. Henüz Merkür'de tam hızına kavuşmadığı için gerekli planları ve düzenlemeleri dikkatle ve ince detayına kadar düşünmelisiniz. İşin mali boyutunu da göz önünde bulundurun. Son anda yapmayı unuttuğunuz bir detay başınıza sorun açabilir.Satürn de Yay burcunda geri harekette olduğu için özgürlüğünüzü ve serbest karar alma arzunuzu kısıtlayan koşullar olabilir. Hangi hedefe, kaynağa veya seçeneğe yöneleceğinize karar verememek ve birden fazla şeyi bir arada yapmaya çalışmak karmaşaya neden olabilir. Eğer İkizler burcunda Yeni Ay döneminde başladığınız işlerde yanlış başlangıçta bulunmuşsanız veya doğru kararları zamanında almadıysanız bu dönemde daha zorlanabilirsiniz. Yanlış enerjilerle başlattığınız işlerde, bu Dolunay sorunların açığa çıkmasına yol açabilir. Zamanında patlak lastiklere yama yapmayı seçmişsek, araba şimdi sizi yarı yolda bırakabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 12' 48" R
Ay
Boğa
05° 40' 45" R
Merkür
Koç
21° 11' 36"
Venüs
Boğa
09° 37' 22"
Mars
Koç
05° 06' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 50"
Satürn
Balık
17° 09' 54"
Uranüs
Boğa
22° 44' 60"
Neptün
Balık
29° 06' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 49"
Lilith
Başak
24° 06' 51"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>