Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranmayı bekleyerek belki de zaman geçiriyorsunuz. Onun da aynı beklenti içinde olmadığından çok mu eminsiniz ? Bugün yeniden karşılaşma fırsatınız doğabilir. Bunu değerlendirebilirsiniz.

Herkes sizden oldukça memnun, bu yüzden gereksiz endişeler duymanıza neden yok. Ama gelecek günlerdeyükünüz artabilir. Eleman çıkartılacağı söylentilerinin dışında duruyorsunuz.

Bugünlerde geçici sıkıntılarınız var, ama yakın gelecekte epey rahatlayacaksınız. Para durumunuzun daha da iyileşeceğine dair sinyalleri çok yakında alabilirsiniz

Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda ise son derece cazip fikirler üretebilir ve insanların takdiriyle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan ufak uyarılarda bulunup tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin. İlişkisi olmayan Boğa'lar ise yeni bir ilişkiye adım atabilirler.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar  Çarşamba günümüz, saat 08:40 itibariyle etkili olacak, Ay-Terazi burcu geçişiyle başlayacak. Sağlığınızla ilgili konuları, düzenleme ve güzelleştirmeye dönük  işlerinize ağırlık verebilirsiniz.  Kişisel anlamda huzura, paylaşıma olan ihtiyacınız yükselir. Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak  ilkdördün başta eğitim hayatınız olmak üzere, kardeşlerinizle ilişkiniz, aileniz, yakın çevreniz,yapma becerikliliğiniz, yolculuk, bilgilenme konularına olan yoğun ilginizin göstergesidir. Bu konularda başarılı olmanın yolu ise, öncelikle kendinize ve yeteneklerinize uygun birseçiminde bulunmak, hayatınızı planlamak ve  alıştığınız düzenin dışına çıkmaya kabul etmekle olabilir. Her ne kadar bulunduğunuz çevreye,  alışkanlıklarınıza bağlı olsanız da, hatta bu alışkanlıklar dışa açılmanızın önünde korku duvarları oluştursa da,  eğer amacınız kendinize yeni bir yön çizmek ve gereksinimlerinizi daha iyi şartlarda karşılamaksa yapılması gereken ayaklarınızın üzerinde dimdik durmaktır. Hep aynı çevrede, hep aynı insanlarla olmak size bir şey kazandırmayacaksa, mantıklı düşünmek zorundasınız. Unutmayalım ki, ilerlediğiniz yeni yolda başarılı olmanın sırrı, kararlılığınızda yatmaktadır. 24 Haziran (saat 16:33)-9 Ağustos (saat 02:32) tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, yakın akrabalarınız ve aynı çevrede yüz yüze geldiğiniz kişilerle olan ilişkinizde kendi düşüncelerinizi, isteklerinizi, size göre uygun olanları kabul ettirmeye çalıştığınız bir süreçtir. Ancak bu baskının nedeni koruma içgüdünüzden kaynaklanabilir. Benim istediğim gibi davranırlarsa, güvende olurlar veya olurum diye düşünürsünüz. Tüm gücünüzle de, bunun böyle olması yönünde baskı uygularsınız. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz misali, çevrenizdeki kişiler buna pek izin vermeyebilirler. Gücünüzü, enerjinizi nasıl idare etmek istediğinizi bilmekte yarar var. Yoksa eşiniz, kardeşleriniz veya birileriyle karşı karşıya gelebilir, yok yere stres çekebilirsiniz. Bir de lütfen, bu süreçte trafikte dikkatli olunuz. Güvenliğiniz adına kurallara uyunuz. Arabanızın sigortasını yaptırmayı unutmayın. Trafik muayenelerini ihmal etmeyin. Ehliyetsiz araba kullanmayın. Umduğunuzdan çok daha güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir gün içindesiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli yatırımlar yapmak,birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz. Ancak, tekrar söylemek isterim ki, kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünmeniz gereken günlerdesiniz. Önümüzdeki üç yıl boyunca, herşeyin değişmeden kalacağını söylemek doğru olmayabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sağlam olacak temeller atmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu nedenlearkadaşlarınızla mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Gün içinde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Aile ve güven konuları ön plana çıkabilir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı bugün yeni bir partner girebilir. Ancak onunla anlaşabilmek istiyorsanız şunu bilmeniz gerekiyor ki o da en az sizin kadar özgürlüğüne düşkün bir insan. Onu fazla kıskanmayın.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren finansal konularda beklediğiniz muazzam bir desteği alabilir, ikili ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, hayal ettiğiniz bir konuda gelişme yaşayabilir, onun somut hale geldiğini deneyimleyebilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paraya dayalı işlerinizde çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Geleceğe yönelik düşüncelerinizi ortaya koymakta acele etmeyin. Etrafınızdaki insanlardan kolay etkileneceksiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Belki de hiç ama hiç aklınızda yokken birden taşınma planları yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Şehir hatta ülke bile değiştirebilirsiniz. Aile dizimlerine katılmak, köklerinizle ilgili bilgiler almak, ailevi köklere ait sorunları halletmek, çözmek içinde çok uygun bir dönem sizler için.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 59" R
Ay
Terazi
20° 08' 46" R
Merkür
Boğa
05° 53' 13"
Venüs
Boğa
25° 24' 54"
Mars
Koç
14° 54' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 24"
Satürn
Balık
18° 05' 26"
Uranüs
Boğa
23° 29' 40"
Neptün
Balık
29° 25' 60"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 48"
Lilith
Başak
25° 32' 14"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>