Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Nedense ilişkinizde, kararlarda ilk kişi olmak gibi bir isteğiniz var. Eşitlikçi karakteriniz, aşk yaşamınızda ortalarda görünmüyor. İlişkinizdeki hoşluk bütün yakın çevrenizde konuşuluyor.

Bazı davranışlarınızın sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz. Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz.

Yaşamı birlikte paylaştığınız bireylerin gereksiz harcamalarını yok edemeyecek, asgariye indirmekle yetinmek zorunda kalacaksınız. Paranın kontrolünde ve denetiminde bir uzman yetkinliği sergiliyorsunuz.

İlgisiz kalmaya çalışarak uzak durduğunuz uzlaşmazlık, şu günlerde sizin acil müdahalenizi gerektirebilir, hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda atacağınız bir adım, çok önemli. Sinirlerinizi geren şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirmek üzere gibisiniz. Karşınızda, sizin konuyla ilgili kararsızlık yaşadığınızdan emin biri var. Bu yüzden kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor. Bugün ya da yarın birtakım işlerin tartışılacağı bir ev toplantısının içinde olacaksınız.

24 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:13 Venüs-Uranüs karşıtlığı Salı günümüzün ilk etkili enerjisidir. Bu görünüme aşinayız. Uranüs 2011 yılından bu yana Koç burcunda ilerliyor ve her yıl Venüs ile karşıtlık yapıyor. Peki, bunun anlamı nedir? Bir işi daha güzel, kaliteli ve düzgün bir şekilde yapabilmeniz için sabırsızlıktan uzak durmanız en azından bir süre daha bu işin mutfağında pişmeniz gerektiğini söylüyor. Karşımıza çıkan zorunlulukların üstesinden gelebilmeniz için sizi diğer insanlarla işbirliği yapmaya çağırıyor. İhmal ettiğiniz ve bazı alışkanlıklarınız nedeniyle hiçe saydığınız sağlığınızı düşünmeye zorluyor. Ne kadar tek başına yol almak istiyorum deseniz de, sizi dengeli, sakin ve aklı başında davranmaya ve başkalarına karşı düşünceli olmaya davet ediyor. Oyunu kuralına göre oynamak için kibarlık ve nezaket şart. Ben demek yerine biz demeniz gerekiyor. Ayrıca geçmiş kırgınlıkları unutarak uzlaşmaya hazır olmanız lazım. Bencillik ve öfke patlamalarının size hiçbir faydası olmaz. Soğukkanlı ayarlamalarda bulunma zamanı. Size düşen ortaklarınızla veyahayatınızla veyahut da sağlıkla ilgili mevzularda bilinçli davranmak, sanatsal konularda yenilikleri takip etmek, ortaklaşa çalışmak, üzerinize düşen sorumlulukları kabul etmek. Bunu yaptığınızda hayatı bu kadar zorlamamayı, içinizdeki özgürlüğü keşfetmeyi, kendinizi, kainatı ve var oluşunuzun ardındaki sırları öğrenmeyi ve geçmişinizde olanları affetmeyi başarabilirsiniz. Saat 05:51 Ay-Neptün görünümü, bizlere hem huzur duygusu hem de güvenlik sunuyor. Kişi hayata güzel hislerle ve dileklerle yaklaşır. Bir insana veya bir olaya sakin biçimde yanaşır ve onu güzel yönleriyle ele almaya çalışır. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve sağlam bir çerçeve içine alarak uzun ömürlü kılmak ister. İlham gücü yüksektir. Söylediği veya dinlediği sözden zevk alır. Huzur bulmak ve huzur vermekten yanadır. Saat 07:19 Mars-Satürn görünümü, çalışma hayatımız ve finansal ilişkilerimizde hesabı bilmenin önemini vurguluyor. Tabii ki, aza kanaat getirmek pek işimize gelmese de, önümüzü tam olarak görmediğimizde ölçülü harcamalarda bulunmak en doğrusudur. Saat 16:57 Ay-Pluto görünümü, yeni bir şeyler yapmak, var olanı  sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor. Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Uzun süredir planladığınız olayları yaşama geçirmek için daha fazla beklememelisiniz. Zamanlama konusunda akıllıca davranmalı ve kendinizi yeniden yapılandırmalısınız.Bugün sorumluluk duygunuzu kullanmak zorundasınız.

24 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemek istediğiniz işlerde, alanlarda veya ilişkilerde hızı arttırmak ve netice elde etmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Bu anlamda, size yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz gerekiyor ve gelebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınıza daha çok özen gösterebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

24 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişmiş espri yeteneğiniz etrafınızdakileri çok güldürse de bugün siz kendi kendinizi pek neşelendiremez haldesiniz. Aşktaki problemler sizi üzüyor.

24 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

24 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla sorunlarınıza çözüm üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Bugün, danışmanlık almak ve başka insanların tavsiyelerine kulak vermek isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya oldukça isteksiz bir durumda başlayacaksınız. İçinize döndüğünüz bu dönemde, zihinsel faaliyetlere ağırlık vermeniz gerek. Yılsonunu nasıl geçirirseniz yeni yılınız da öyle geçer düşüncesiyle işinize sarılıp ofisteki arkadaşlarınızla sıcak ilişkiler kurmanız gerek.

24 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

24 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 12' 21" R
Ay
Balık
20° 10' 24"
Merkür
Koç
18° 53' 47"
Venüs
Boğa
05° 47' 59"
Mars
Koç
02° 43' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 06"
Satürn
Balık
16° 54' 38"
Uranüs
Boğa
22° 34' 14"
Neptün
Balık
29° 01' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 36"
Lilith
Başak
23° 46' 12"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>