Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerden bir türlü kurtulamıyorsunuz. Sevgilinizle aranızdaki sorunları çözümlemek için her şeyi denediniz fakat bir türlü sonuç alamıyorsunuz. Bu konuyla ilgili bir arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz.

İş yerinizde bugün bazı beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler olumlu yönde olacaktır. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girebilirsiniz.

Bugün parasal konularda dikkatsiz davranabilirsiniz ve bazı gereksiz harcamalarda bulunabilirsiniz. Ailenizle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağları güçlendirmek için onlarla biraz daha fazla zaman geçirmelisiniz ve kendinize bir takım sosyal aktiviteler belirlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürekli sınama huyunuz, kurduğunuz dostluklarda bunaltıcı bir özellik olarak ortaya çıkabiliyor. Çabuk sonuca ulaşıyorsunuz. Sonuca götüren ön hazırlıklardaki becerileriniz, iddialı karakterinizden kaynaklanıyor. Bu da bazı durumlarda, insanlarda sizinle yarışma ihtiyacı doğurabiliyor. İddiacı, ama ısrarcı değilsiniz.

24 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün partnerinize karşı biraz alıngan olabilirsiniz. Normalde önemsemeyeceğiniz bir durum bugün sizin için önemli olabilir. Bunu dile getirirken üslubunuza özen göstermelisiniz. Sert etkiler taşıyan bir gündeyiz. Kalp kırıklıkları yaşayabilir, biz de karşı tarafa yaşatabiliriz. Çocuğunuzla zaman zaman sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün en azından sessizliğinizi koruyun. Bugün Merkür Kova'ya geçiyor. 10 Şubat tarihine kadar kariyer konularınızla ilgili bir haber alabilirsiniz. Bu haber hiç beklemediğiniz anda olabilir. Belki çok eskiden başvurduğunuz birolabilir. Sizin aklınızda başvuru yapmak olmasa bile başka bir şirketten çok cazip bir teklif gelebilir. Sevgiler, Astromeri

24 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni fikirler, yeni çalışmaları getirecek!Bir tarafta hayatın gerçekleri diğer tarafta hayallerin? İsteklerin doğrultusunda hareket ederken, kimsenin söylediğini umursamıyorsun. Evet, mutluluğun çok önemli, hayatına müdahale edilmesini istemiyor olabilirsin ama tek başına bir hayat yaşıyormuş gibi de davranmamalısın. Senin isteklerinize saygı duyulmasını beklediğin kadar sen de aynı davranışları sergilemelisin. İşinin yoğun ve tempolu olduğu bu günde biraz daha sabırlı olmalısın. Stres yapman sağlığını da olumsuz etkileyebilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde katılacağın eğitim, toplantı ya da davette tanışacağın kişi duygularını harekete geçirebilir. İlk görüşte aşka inanmam diyenlerdensen, hayatın nelere kadir olduğunu göreceksin. Çocukların varsa, eğitimlerine dair ciddi konuşmalar yapman gerekebilir. Sanatla ilgileniyorsan, farklı sanat dallarında uzan kişilerle bir araya gelebilirsin. Yeni fikirler, yeni çalışmaları da beraberinde getirecek. Yeter ki adım at!

24 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı sorunlar yeniden çözüme kavuşturmanız beklenebilir. Ummadığınız geçmişten gelen borçlar planlarınızı yeniden düzenlemek zorunda sizleri bırakabilir.

24 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikteve kariyer konularına daha çok kafa yorabileceğiniz bir dönem başlıyor. Patron, yönetici ve otorite konumunda kişilerle görüşmelerinizi artırabilir, fikirlerinizi onlarla paylaşabilirsiniz.

24 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerinizi düşünürken biriktirdiğiniz değerli dostlarınızdan da yardım alın. Çok sevilen birisiniz.

24 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

24 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal güvenlik arayışınız içsel gerginliğe yol açabilir. Çıkar çatışmaları olası. Gün boyu kısa yoldan halledilen işlere odaklanmak faydalı olur. Akşam saatlerinde ilişkilerde hassasiyetler olası.

24 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcuna yerleşen Merkür,hayatınızdaki diyaloglara dinamik bir süreç taşır. Yöneticilerinizle bugün verimli toplantılar yapabilirsiniz. İstatistiksel verilerden yararlanmak için harika bir fırsat var. Bilimsel konular ve çalışmalar ilgi odağınız olacaktır. Teknolojiden faydalanmak akıllıca bir seçim olacak.

24 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışmak yerine eğlenmek isteyeceğiniz, kendinize vakit ayırıp dinlenmeyi tercih edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdekiler de sizi işleri biraz yavaşlatmaya sevk edecek önerilerde bulunabilirler. Gevşememenizi öneririz. Boş geçen ve kaytarılmış bir gün daha sorununuz olabilir.

24 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>