Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam size bir sürpriz yapabilir. Onunla sürdürdüğünüz uyum, kararsızlık çektiğiniz bazı konuları kafanızda netleştirecek. Yaşadığınız heyecan uzun ömürlü gibi gözüküyor.

Bugünlerde karşılaşacağınız yeni fırsatlarda, yeni bir gözle değerlendirmeler yapmanız yararlı olabilir. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, yararsız gibi görmeniz sizi yanılgılara götürebilir.

Para durumunuzdaki düzelmeler, bu sıralar iyice belirginleşecek. İyi duygularla, güzel niyetler besliyorsunuz. Ama yakın zamanda bunların amacına ulaşması güç görünüyor.

Bazı duyumlarınızın temelsiz, birtakım duygusal yaklaşımlara dayandığını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinizi ön planda tutmaya çalışacağınız bir dönem. Aşırılıklara karşı tepkiler alabilirsiniz. Sınırlanmışlık duygunuzu yenebilmeniz, taviz olarak değerlendirdiğiniz bazı bedeller ödemenizi gerektiriyor. İlişkiler açısından daha sağlıklı bir sürece gireceksiniz. Beklemediğiniz yakınlaşmalar size kısmi pişmanlıklar da içeren duygusallıklar yaşatabilir.

25 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:57 Ay-Neptün görünüm etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Parasal konularda akıllıca değerlendirmede bulunmanızı sağlasa da, siz yine de bağlantıda bulunduğunuz kişileri veya yapacağınız işleri bir daha kontrol ediniz. Saat 14:17 Ay-Jüpiter görünümü, yapılacak konuşmaların genel olarak ailemiz ve maddi konular etrafında gelişmesi demektir. Kendimizi geliştirmek, bilgilenmek ve bildiklerimizi paylaşmak isteriz. Kendimizi dış etkenlere karşı güçlendirmek adına düşünürüz. Saat 19:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmanın işaretidir. Olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyumlu davranmamız gerekir. Saat 21:25 Güneş-Satürn görünümü sizin, hayalini kurduğunuz bir çok işinizi, planlamanızı, hangi yönde ilerlemek istediğinizi, ihtiyaçlarınızı derinlikli olarak gözden geçirmek ve hiçbir şeyin üstünü örtmeden artı ile eksileriyle ele almak vaktinizi işaret eder. Satürn geri hareketini sürdürdüğü için doğal olarak, şu andaki mevcut durum maddi-manevi anlamda sizi tatmin etmiyor olabilir. Siz de bu yüzden kendinizi güvende hissetmiyor olabilirsiniz. Oysaki bu görünüm, her şeyin özüne, kaynağına inmenizi, sorunlarınızın altında yatan nedenleri bulabilmenizi sağlıyor. Sizi suistimal eden kişiler, duygusal sıkıntılarınız, ihanetler, yarım kalan işleriniz, mali ortaklıklar, başkalarıyla alakalı her türlü meseleyi bilinçli bir şekilde ele alırsanız, elenmesi, geride bırakılması gerekenleri tespit edebilirsiniz. İşte bu tespit uzun vadede faydalar sağlayabilir. Günün her birimizin hayatında olumlu gelişmeleri başlatıcı olması dileğimle,

25 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda yeniliklere ihtiyacınız var. Rutin ilişkilerden sıkılıyor ve olaylara farklı bir şekilde bakıyorsunuz. Duygusal konularda ani çıkışlarınız partnerinizi bir çok konuda şaşırtıyor. Bugün çocukları olan Boğalar için olumlu ve hareketli bir gün. Ortak zevklerin paylaşılacağını hatırlatırız. Sosyal yönünüz ve aktiviteleriniz çoğalıyor.

25 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı seçimler yapmak için uygun bir gün olabilir. Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz. Kiminle, nasıl ve ne zaman ilerleyeceğiniz ise ayrı bir konu olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

25 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hızlı çözümleriniz sayesinde güçlü kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Bu arada yeni atılımlarda bulunmanız mümkün. Maddi açıdan şanslısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim öğretim, dava süreçleri ve iletişim konuları ön plana çıkarken özellikle çalışma hayatınız ve özel ilişkilerinizde güç mücadeleleri ve iletişim konusunda problemlerle karşılaşabileceğiniz için enerjinizi dengeli kullanmanız ve ikili mücadeleye girmekten kaçınmanız faydalı olacaktır.

25 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karşılaşacağınız etkiler, size, işbirliği ve ortaklık yapma eğilimi kazandırabilir. Bireysel davranmakta inat etmezseniz, bazı yararlar sağlayabilirsiniz. Günün potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirmek için uyum ve dayanışma içinde olmalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>