Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ilişkinizi sorgulayıp duruyorsunuz. Onunla yaşadığınız pek çok güzelliğin hatırına onu incitecek davranışlarda bulunmak istemiyorsunuz. Bir yandan da eski heyecanınızı arıyorsunuz. Kıs vadede önemli bir değişiklik gözükmüyor.

İşyerindeki genel huzursuzluk ve belirsizlik herkes gibi sizi de olumsuz etkiliyor. Pek memnun olduğunuz söylenemez. Siz de herkes gibi bir çıkış yolu arıyorsunuz.

Az da olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bir destek bulabilirsiniz. Gelirinizin düzenli olarak artması için biraz daha atak olmanız gerekebilir.

Sizinle ilgili olumsuz bazı söylentiler kulağınıza gelebilir. Tepki göstermeden önce söylentinin kaynağını araştırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Alacağınız bir haberle harekete geçip, sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Hareketli ve heyecanlı günlerin eşiğindesiniz. Bunun gereğini yerine gerektirecek enerji sizde fazlasıyla var. Üstelik pek çok kişiden de destek göreceksiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 01:18 Ay-Mars görünümü, kendimizi güvende hissetme arzumuzu işaret ediyor. Geçerliliğini çoktan kaybetmiş, maddi-manevi anlamda bize bir şey kazandırmayan her şeyden uzak durmak istiyoruz. Yeni bir arayış içindeyiz. Saat 03:15 Ay-Pluto görünümü, derinlemesine yapılan incelemelerin, kendinizi garanti altına almak adına son derece kararlı bir şekilde hareket edeceğinizin göstergesidir. Küçücük şeyler bile bizi mutlu etmeye yetecektir. Ruhunuz huzur, sakinlik, rahatlık, mutluluk arayışındadır ve buna ulaşması gayet kolay olur. Saat 11:46 Ay-Merkür karşıtlığı isteklerimi elde etme ve her ne pahası olursa olsun bizim yapabilme güç ve ihtirasının işaretçisi. Duygularımız öylesine etkili ki, bize karşı çıkan, hafife alan, umursamayan insanlar hakkında pek iyi düşünmüyoruz. Bu saatlerde kıskançlık, kin ve öfke gibi duygular bizi bir hayli zorlayabilir. Dışa yansıtmamaya çalışırız ancak içimizde bir şeyler doymaz, susmaz ve bir türlü tatmin olmaz. Saat 17:16 itibariyle etkili olacak Güneş-Venüs kavuşumu, ille de sen dedirtiyor kişiye. Partnerinizin kıskançlığı, tutkulu davranışlarıyla karşı karşıyasınız. İlişkinin niteliğine göre çiftler arasındaki cinsel paylaşımın göstergesi olacağı gibi, tam tersine çiftleri birbirinden ayırıcı da olabilir. İlişkisine oldukça değer veren karşı taraf, sizin uzaklaşmanıza, onu reddetmenize müsaade etmez. Gözü üzerinizdedir ve her ne olursa olsun baskın taraf olmayı başarır. Bazı ilişkilerde ise, durum biraz daha değişik gelişebilir. Henüz yeni tanışmışsınızdır. Ancak bu ilişkinin özünde cinsellik gayet etkin bir rol oynar. Kimileri bu görünüm nedeniyle bir intikam duygusu da yaşayabilir. Partner uzaklaşmıştır ve ardında bir hayli izler bırakarak gitmiştir. Bu sizi epeyce yaraladığı için, içten içe ona karşı bir kin besliyor olabilirsiniz. İş ortaklıkları açısından bu görünüm, finansal veya diğer konular üzerinde birbirine olan taleplerini kabul ettirmeye çalışmalarını sağlar. Her ne olursa olsun, bugün kaybetmekten yana değiliz. Saat 17:49-22:41 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, eviniz, aileniz ve güvenceniz gayet önemlidir. Yanlış anlaşılmalar gayet doğaldır. Mademki bunun farkındasınız, şimdiden kendinizi ayarlayınız. Çevrenizdekilerin, sizi bir kurtarıcı gibi görmesi üstünüzde baskı oluşturabilir. İlişkide taraflar olarak birbirinize mesafe koyarsınız. Boşluktaki zaman diliminde sakince ilerlemek yararlı olacaktır. Saat 22:41 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, iki konu önemli hale geliyor. Birincisi endişeden uzak bir şekilde parasal konularda düşünmek, ikincisi aşk hayatınız veya günlük aktivitede yapılacak işleri gerçekçi bir bakış açısıyla ele almak. Mali konularda bir taşla iki kuş vurmak istiyorsanız piyasanın durumunu gözden geçirin. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle,

26 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Yoğun günlerden geçiyorsun. Önemli eşya ve evrakların ile ilgili ekstra önlemler almalısın. Yurtdışı bağlantılı bir işin varsa gelişecek aksilikler, organizasyondaki bazı açıkları ortaya çıkartırken, üst mevkide yönetimin ipini çekecek sıkıntılı konular gündeme gelebilir. Bazıları bundan ders çıkartırken senin için bir yol haritası belirlemede yardımcı olacaktır. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde kültürel-sanatsal gezilere katılabilirsiniz. Bugün aynı zamanda kardeş ya da kardeş gibi gördüğün biri yer değişikliği planları yapabilir.

26 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün dış görünüşünüze ve güzelliğinize fazlaca önem vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizden ilgi görmediğinizi düşünmek sizleri biraz huzursuz edebilir ancak durum hiç de göründüğü gibi olmayabilir.

26 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Maddi konularınızı daha ciddi şekilde düşünmeye başlayabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba göstereceksiniz. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelecek planlarınızda patronlarınızdan tam destek göreceksiniz. Yeni kariyer fırsatları çıkacak.

26 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından Ay burcunuzda ilerlerken daha cesur ve iddialı davranabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, girişimci ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Huzurlu doğasını etrafa yansıtan Boğalar, bugün iyi bir dinleyicisiniz. Sevdikleriniz huzurunuzdan faydalanmak için vakit geçirmek isteyebilir. Bedensel konular, özbakım işleri sizi meşgul edecektir.

26 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü Ay Boğa burcunda seyahat edecek. Kariyer yaşantınız için rasyonel kararlar alabilir, yöneticinizle parlak fikirlerinizi paylaşmak için plan yapabilirsiniz. Ön plana çıkacağınız, yeniliklere kucak açacağınız bir gün. Mesai arkadaşlarınızın haklarını yönetime karşı savunabilirsiniz. Her türlü organizasyonda başarılı hedeflerinizi tutturabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere ve enerji kayıplarına neden olabilir.

26 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>