Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizinle çok ilgilenen biri var, siz farkında bile değilsiniz. O bu duygularını sizin yakınlarınızla da paylaşıyor. Bugün size açık bir mesaj verebilir. Bu ilgi hoşunuza gidebilir, kafanız karışabilir ama o kadar. Onunla kısa vadede bir birliktelik gözükmüyor.

Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız. Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz bur durum gelişiyor. Bugün bunun ipuçlarını göreceksiniz. İş yaşamınızda aydınlık günler sizi bekliyor.

Artık unuttuğunuz bir alacağınız bugün ödenebilir. Parasal açıdan küçük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz. Sizden destek bekleyenler var, fakat umursamıyorsunuz.

Bir yakınınız vereceği bir karar için sizden onay almak isteyebilir, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta sonu yapacak bambaşka işleriniz ya da düşünecek çok şeyiniz olabilir. Ağırlığı bu tür olaylar alacaktır. Ancak, şüphe veya endişeleri bir kenara bırakabilirseniz, etrafta çok renkli ve keyifli olaylar olduğunu fark edebilirsiniz.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cumartesi günümüz, saat 04:12 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünümüyle başlıyor. Sizi şu aralar en fazla düşündüren konu, maddi durumunuzun iyileştirilmesi ve beklediğiniz adımları atabilmenizdir. Bu görünüm, yeteneklerinizi ortaya koyarak, güçlü ilişkiler kurarak, kafanızın içindeki planları yerine getirerek kuvvetlenmek. Güne bu hisler, bu düşünceler altında adım atmaktasınız. Yolunuz belki kolay değil gibi gelebilir. Ancak siz, inançla, sabırla her güçlüğün üstesinden gelirsiniz. Onca yıl neler yaşadınız. Bu tecrübeler, bundan sonraki yolda rehberinizdir. Saat 11:11 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında, güzel duygular yükseliyor.  Kısa süreli olsa dahi, bu enerji bizi ümitlendiriyor. Saat 14:39 Ay-Jüpiter karşıtlığı, dostlarınızla birlikte olmak, toplumla birebir ilişkilerinizi güçlü tutarak, rahatlamanızı sağlayıcıdır. Her şeyin güzel olacağına, gelişeceğine dair umudunuzu koruyarak günün bu saatlerini hoş bir şekilde geçirmeniz mümkündür. Saat 19:33 - 27 Eylül Pazar saat 22:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde, hangi konuda olursa olsun, bir yön belirlemeniz pek kolay değildir. İlişkilerinizde aradığınız dürüstlük ve doğruluktur. Ancak bunu tam anlamıyla bulamayabilirsiniz. İlerlemek istediğimiz konularda yönümüzü bulmakta zorlanmamıza veya gittiğimiz yönden emin olmamamıza sebebiyet verebilir. Kişi alışkanlıklarının esiridir ve bunların tekini dahi kaybetmek istemez. Gerçekçi olmayan düşler kurabilir. Oysaki bu düşlerin ne kadar doğru olduğu hususunda iyi düşünmesi gerekir. İşte bütün bunlar boşluk etkisinin yarattığı ruh halleridir. Sakin olunup, mantıklı düşünülmeye çalışılır. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu hafta sonu yapacak bambaşka işleriniz ya da düşünecek çok şeyiniz olabilir. Ağırlığı bu tür olaylar alacaktır. Ancak, şüphe veya endişeleri bir kenara bırakabilirseniz, etrafta çok renkli ve keyifli olaylar olduğunu fark edebilirsiniz.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu yapacak bambaşka işleriniz ya da düşünecek çok şeyiniz olabilir. Ağırlığı bu tür olaylar alacaktır. Ancak, şüphe veya endişeleri bir kenara bırakabilirseniz, etrafta çok renkli ve keyifli olaylar olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak güzel ve aynı zamanda hayaller içindesiniz. Kendinizi akışta hissedebilirsiniz.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken geleneklerinizi unutmamalısınız. Yapacağınız ufak bir hata dost kaybına neden olacak. Bugün karmaşık ortamlar hazırlamaya meraklısınız ama öncelikle partnerinizi gönlünü almanız gerekiyor. Onu çok kırmışsınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile olan karesi, ikili ilişkilerde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir sürece işaret ederken, Venüs ve Merkür'ün Satürn ile olan uyumlu görünümü, özellikle bekar olanlar için uzun süreli bir ilişkiyi başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçtehayatınızdaki görüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yoğun alabilirsiniz.

26 Eylül 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün parasal harcamalarınıza dikkat edin, bazı işlerinizde sıkıntılar ve problemler oluşabilir. Özellikle sporda, aktivitelerde, hareket gereken durumlarda enerjinizi ve kendinizi çok zorlamayın. Çocuğunuza olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem özel hayatla ilgili konularda hem de finansal konular, borçlar, alacak- verecek konuları, krediler-ödemelerle ilgili konularda ciddi problemlere, krizlere, zorlanmalara işaret etmekte. Kredi çekmek, finansal anlamda riskli yatırımlarda bulunmakta, lüks tüketim yapmak için pekte uygun bir dönem değil

26 Eylül 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

26 Eylül 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 25" R
Ay
Terazi
06° 48' 19"
Merkür
Boğa
04° 19' 12"
Venüs
Boğa
24° 02' 24"
Mars
Koç
14° 03' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 35"
Satürn
Balık
18° 01' 07"
Uranüs
Boğa
23° 25' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 29"
Lilith
Başak
25° 24' 48"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>