Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bugüne Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, moralinizi yüksek tutmalı ve ilişkinizde yaşanabilecek sorunların da önüne geçmelisiniz. Agresif tavırlar ortaya koymamanız gereken bir gün.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Uzun zamandır hayal ettiğiniz gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmakta pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorularınıza yanıt bulacağınız bir gün olabilir. İşlerinizi daha iyi yapmak ve bunu kullanarak farklı kapıları zorlamak adına planlar yapabilirsiniz. Sınırlı kalmamayı bir alışkanlığa dönüştürmenin avantajlarını çalışma ortamınızda deneyimleyebilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcunu, pratik ve disiplinli olmanın önemli olacağı bir gün bekliyor. Sabırlı ve kararlı adımlar atarak hedeflerinize odaklanmalısınız. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve onlarla iletişimi güçlendirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve duygusal dengeyi korumaya özen gösterin. Umarım gününüz güzel geçer!

26 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst üste gelen ve biriken işlerini bugün hallediyorsun. Bütün işlerini tamamladıktan sonra rahat bir nefes alacaksın. Geçmişte yaşadıkların bugününü etkilemeye devam ediyor. Alacağın radikal bir kararla geçmişini geride bırakacaksın. Sadece bugününe odaklanmak istiyorsun.

26 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmajınızda değişiklikler düşünebilirsiniz. Hayattan yeni beklentiler içinde olabilir, kendiniz için yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizin bu konudaki önerileri burada etkili olabilir. 

26 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. Ortaklarınızla aranızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bu konuyla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Geleceğinizle ilgili konularda hızlı karar almak isteyebilirsiniz. Güçlü kişilerle yaptığınız görüşmeler sizi daha iyi yerlere getirebilir. Ortaklı işlerden paralar gelebilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önünüzdeki sonsuz seçenekleri bazen kısıtlı dar bakış açısı ile göremeyebilirsiniz. Konfor alanınızın dışına çıkamıyor olduğunuz bir zamandasınız.

26 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeylerin kontrolünü bırakman sana daha iyi bir enerji sağlayacak. Kontrol edemediğin şeyler için üzülüp kaygılanmak yerine sahip olduğun güzellikler için şükretmek, gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

26 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün ortaya çıkan hayal kırıklıklarından ders almayı hedefleyin çünkü gelecekte koşulları iyileştirmek için birçok fırsatınız olacak. Bugünkü değişimle birlikte kelimelerinizi akıllıca seçmeniz gerekir. Tamamen yeni projeler ve çabalar için henüz ideal bir zamanlama değil. Gecikmeler ortadan kalkar veya karar vermenize yardımcı olacak ve belirsizlik durumunu sona erdirecek bir haber gelir. Hayallerinize ve fikirlerinize olan inancınızın artmasının tadını çıkarabilirsiniz. Perde arkası konular sizin için özellikle iyi gidiyor ve hayatınızdaki son olayların arkasında büyük bir plan görmeye başlayabilirsiniz. Önemli kararlar vermenize yardımcı olacak yeni bilgiler gün yüzüne çıkabilir ve geçmişteki sıkıntılı sorunlarla nasıl başa çıkacağınız konusunda daha güçlü bir anlayışa sahip olursunuz.

26 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi değersiz hissedeceğiniz gündemler yaşanabilir sevgili boğalar. Tam olarak emin olmadan bugün kimseye güvenmemekte yarar var. Uzaktaki tanıdıklarınızdan haber alabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili gözünüz daha açık olsun.

26 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

26 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, özel hayat veya sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkinizdeki küskünlük, bazı kimseler tarafından değişik boyutlara taşınmak isteniyor. Beraberliğinize yeni bir yön verebilir, kırgınlıkları ortadan kaldırabilirsiniz. İş ilişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmek için vakit ayırın. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

26 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 37' 29" R
Ay
Boğa
26° 49' 17" R
Merkür
Koç
22° 27' 52"
Venüs
Boğa
11° 25' 06"
Mars
Koç
06° 13' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 26"
Satürn
Balık
17° 16' 51"
Uranüs
Boğa
22° 50' 04"
Neptün
Balık
29° 09' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 33"
Lilith
Başak
24° 16' 33"
True Node
Koç
15° 18' 41"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>