Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız. Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir.

Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk hiç size göre değil. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak.

Bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Bugün hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bu yüzden arkadaşlarınız sizi devamlı uyarıyorlar. Bugün bu uyarıların haklılığı konusunda düşünebilirsiniz. Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçecek. Yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var.

28 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 28 Haziran saat 07:53 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, alıştığınız çevre ve ortam dışına çıkarak büyük resme bakmanızı sağlıyor. Bu eğitimden,hayatına, ticaretten özel yaşantınıza kadar her alanda önem taşıyor. Satürn şu aralar geriliyor. Bu durum, mevcut çevremiz veya yaptığımız işlerden memnuniyetimizi sorgulamamızı sağlıyor. Belki başka bir yer, ülke, yenilik veyadüşünüyoruz. Bunları akıllıca gözden geçirmemiz lazım. Mars-Kova burcunda geriliyor. İş hayatımızla ilgili kararları tekrar ele almalıyız. Hazırlanmalıyız veya ne derece doğru olur, gözden geçirmeliyiz. Tabii ki alıştığımız bir düzen var. Yıllardır bir çevrede, insanlar arasındayız. Ancak şimdi başka bir yere gitmek arzusu duyabiliriz. Bunu da çok dikkatli ele almamız lazım. Oldubittiye getirmemeliyiz. Bu Dolunay, neyi ne kadar bildiğinizi, hangi konularda tecrübeniz olduğunu size soruyor. Bir maceraya izin vermiyor. Bastığın yeri, atacağın adımı bil diyor. İlişki veortaklıkları cazip gelebilir. Hatta birileri destek sunabilir veya biz bunu talep ederiz. Ancak gerçekçi olmalı, verilen sözlerin, yaşanan ilişkinin tarafsız gözlemcisi olarak enine boyuna düşünmeliyiz. Yayıncılık, ticaret, satın alma, eğitim, çevre değişikliği, kişisel gelişim içeren her mesele bu Dolunayda önem taşıyor. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

28 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatında seni zora sokan her şeye titizlikle yaklaşacaksın. Çalışma alanını ferah hale getirmek isteyebilirsin.

28 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamda karşılaştığınız bazı olaylar sizlere yeni kararlar alma arifesinde son derece cesaret verici olacaktır. Şu ana kadar birçok şeyi kendi başınıza başarmış olmanız sizleri zaten hayat yolculuğunda epey güçlendirdi. Ailevi konularda ise geçmiş hatalardan ders alarak ilerlemeniz sizlere birçok yaşam öğretisi ve bilgeliği kazandırdı.

28 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yeteneklerinizi daha fazla kullanabileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde ön planda olmak isteyebilir, farklı fikirler paylaşıp dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapmanız olası. Hobilerinizle ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere yönelmeniz mümkün.

28 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili minik sorunlar çıkabilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars retrosu başlıyor. 12 Ağustos'a kadar sürecek bu dönemde,hayatınız ve kariyeriniz, görev ve sorumluluk alanınızda mücadele etmeniz durumlar söz konusu olabilir. Sinirlerinizi, ifke ve kızgınlığınızı dışa vurmamak için daha çok çaba göstermeniz gerekebilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, ticaret, medya ve hukuk alanlarınızda stresli olaylar yaşayabilirsiniz. Bu konularda inişli çıkışlı bir grafik sergileyebilirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunun 6 derecesinde Dolunay meydana geliyor.Yaklaşık 3 yıldır peşinde koştuğunuz önemli bir yurt dışı projesinin artık tamamlamaya hazırsınız. Seyahatler, eğitimler, sözleşmeler, yaşam öğretileri hayatınızın en önemli parçası haline gelebilir. Belki uzun vadede yurt dışında yaşama planlarınızı harekete geçirirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

28 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 52' 29" R
Ay
Başak
04° 16' 55"
Merkür
Boğa
00° 41' 00"
Venüs
Boğa
20° 39' 27"
Mars
Koç
11° 58' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 39"
Satürn
Balık
17° 50' 04"
Uranüs
Boğa
23° 16' 14"
Neptün
Balık
29° 20' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 11"
Lilith
Başak
25° 06' 30"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>