Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için köşe bucak aramanız gerekmiyor. Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin edemezdiniz. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir.

Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz. Yanlış kişilere yanlış tepkiler vermemeniz gerekiyor.

Bu konuda müdahalecileriniz var. Ama siz bu müdahaleleri haklı görüyorsunuz, pek şikayetçi değilsiniz. Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor.

Gönlünüzdeki loşluğu ışıl, ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde. Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni tanışmalarınız olabilir. Dışa yönelik kişiliğiniz, bir anda ilgi odağı olabiliyor. Fakat kolay sağladığınız ilişkiyi, aynı kolaylıkla da bozabiliyorsunuz. Son günlerde yenemediğiniz bir tedirginliğiniz var gibi. Ama bunu bir an önce yenmenizde fayda var. Bunun için bir iç hesaplaşma içine girmeniz gerekebilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:48-23:46 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bir sorun var, illa halletmek istiyorsunuz ve ısrarlısınız. Sinirlenmeden bunu yapın. Yoksa bekleyin. Boşluk sonrası bu kendiliğinden düzelebilir. Kimsenin naz niyaz çekecek hali olmaz, bilesiniz. Hiçbir konuda yenilik anlamında karar vermeyin. Sadece olan biteni akıllıca ele alın ve üzerinde düşünün. En doğru hareket bu olacaktır. Saat 23:46 sonrası Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Hayatı farklı bir açıdan ele alırsınız. Jüpiter yönetimindeki Ay penceresinden baktığımızda insan belli bir rahatlama hissedebilir. Deneyim kazanmak, başkalarıyla paylaşımda bulunmak ancak kazanmak da isteyeceğiz. Eğer bir şey bizi endişelendiriyorsa mesafe koyarak tavrımızı belli ederiz. Finansal konularda yeni çözüm yolları ararız, rahatlamak isteriz. Yeni haftanın sizlere şans, bereket, huzur, sağlık getirmesi dileğimle,

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, olumlu günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Ay, karşıt burcunuz Akrep'te ilerlerken, sizin hareketli ve çalışkan yönlerinizi daha da geliştiriyor. Düşüncelerinizde daha fazla esneklik görülecek. Sosyal ilişkilerinizi güçlendirirken, bir çok organizasyon çalışmalarınız, gündeme gelecektir.. Zamanlama konusunda ölçülü olmalısınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor. Ancak, yapılacak şeyler işden çok engel veya problem başlıklarıyla anılıyorsa, bu seferlik pas geçmenizde fayda var.Günün Atmosferi:Arkadaşlarımız bizi motive edecek veya faydamıza çalışmaları olabilir. Motive bir haftaya giriyoruz, ama bir iki gün için planlarda değişiklik yapılması gerekebilir ya da plan yapmak zor olabilir. İlginç hayaller veya rüyalar söz konusu olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Riskli işler sizi zor duruma sokabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kabullenmeniz gereken durumlar oluşabilir. Çalışma hayatında aldığınız sorumluluklarda sıkışıklıklar meydana gelebilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi aşan konulara fazla dalmayın. Eleştirilerin hedefinde olabilirsiniz. Çalışmayı seviyorsunuz ve hava grubundan burçlarla mükemmellikler yaratıyorsunuz (İkizler, Terazi, Kova). Uzun zamandır beklediğiniz aşk yakında kapınızı çalacak.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış çevre işlerinizle daha fazla ilgileneceksiniz. Özel hayatınızda sosyal çevrenizle güzel programlar devrede olurken, sevdiğiniz insanla parasal konularda aynı fikirleri paylaşmayacaksınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta sonu sevgi temalı ilişkilerinize ve aşk hayatınıza ağırlık vermelisiniz. Bu sayede sevdiğiniz kişilerle daha sıkı bağlar kurabilirsiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes her şeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

28 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>