Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacaksınız ve sevdiğiniz insanla bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Duygusal yaşamınıza ilişkin konularda ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ancak bu enerjinizi doğru olarak kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda gereksiz bazı gerginlikler oluşabilir yada karşılıklı olarak küçük meseleleri büyütebilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak yinede enerjinizin büyük bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacaksınız. Yapacağınız anlaşmalarda son derece dikkatli davranmalısınız ve acele karar vermekten kaçınmalısınız.

Maddi konularda gereksiz bazı harcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bütçenizi dengelemeniz sizin için kolay olmayacaktır. Gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz ancak bu sizin için kolay olmayacaktır.

Çeşitli gerginlikler yaşamaya uygun bir gündesiniz ve çevrenizdeki insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Girişimlerinizde sabırsız olmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız. Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:11-16:59 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aşkta, arkadaşlıkta,hayatında, anneniz veya kadınlarla olan ilişkinizde dikkatli olmamız gerekebilir. Size şefkat ve ilgi gösterilmediğinde huzursuz olmak yerine, içinize yönelerek durumları gözlemlemek faydalıdır. Titiz düşünmek, her şeyi yerli yerinde olsun diye stres altına girmemek lazım. Saat 05:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu gayet olumlu. Aşkta seçicilik, çocuklarla alakalı konularda sorumluluk duygusu, yaşamı kucaklamada bilinçli tercihlerde bulunmak ve gelişimden yana olmak konusunda yardımcıdır. Saat 16:59 Ay-Terazi burcu geçişiyle, çevremizdeki kişilerle dostane paylaşımların önemi büyük. Denge,  iş birliği, kimsenin hakkını yememe ve aynı şekilde sizin de hakkınızı yedirmemek için akıllı, politik davranma zamanı olduğunu biliniz. İsteklerinizi dış dünyada ifade etmeye çalışırken ılımlı sözcükler seçmenizde fayda var. Duvarları yıkmak değil, gerektiğinde etrafından dolaşarak ilerlemek gayet önemli ve akıllıca olur. Eğer alternatifimiz yoksa ve eğer mevcut soruna çözümler bulamıyorsanız  durumu gerçekçi bir biçimde ele alarak neler yapabiliriz sorusuna cevap bulmamız lazım. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olsun. Her problem sevgiyle şifa bulsun. Canı gönülden sevgilerimle,

28 Ocak 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşırı yorgunluk hali ile canınız hiçbir şey yapmak istemeyecek. İlişkinizde partnerinizin hoşuna gitmeyen birçok davranışda bulunur ve küçük bir eleştiriyi dahi kabul etmezsiniz. Sürekli haklı olduğunuzu savunmanız sizi haklı çıkarmaz. Aşırı egonuz ve yaptıklarınızın tamamen doğru olduğu düşüncesi büyük hatalara yol açabilir.

28 Ocak 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yakınlarınızla veya sizin için önemli kişilerle yaşanan bazı problemli durumları çözme şansı bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak programlar yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinde manevi konular kadersel etkiler devredeydi. Akşam üstü saatlerine kadarsa, ayrıntıların atanmaması için ekstra enerji harcamak gerekebilir ve Ay'ın boşlukta olması nedeniyle, işlerin istediğimiz hızda gitmesi zor olabilir veya isteksizlik ya da kararsızlık nedeniyle hareket zorluğu yaşayabiliriz. Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Ocak 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni fikirlere açık olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları başkalarını da dahil edebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi yoran koşullar gündeme gelebilir. Sabırlı olun.

28 Ocak 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayın tesiri altında kalabilir olumsuzluklardan çabuk etkilenebilirsiniz. Duygusallığız bir hayli arttı. Sevdiğinizle sorunlarınızı aşmaya çalışın.

28 Ocak 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim öğretim, dava süreçleri ve iletişim konuları ön plana çıkarken özellikle çalışma hayatınız ve özel ilişkilerinizde güç mücadeleleri ve iletişim konusunda problemlerle karşılaşabileceğiniz için enerjinizi dengeli kullanmanız ve ikili mücadeleye girmekten kaçınmanız faydalı olacaktır.

28 Ocak 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda duygularınızı güzel bir şekilde yansıtabilirsiniz. Yapmanız gerekenler için hayat size yol gösterecek. Öğleden sonraalanlarınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha önce düşünmediğiniz bazı eşyalar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının. Aniden ortaya çıkan bazı durumlar yüzünden sıkılabilirsiniz. Düşüncelerinizin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin.

28 Ocak 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlk bakışta birbirinden bağımsızmış gibi görünen küçük parasal meseleleri halledebilirsiniz. Tüm çözümleri ürettiğiniz zaman, yaptıklarınızın büyük bir değişimi getirmesi mümkündür. Bu değişim rüzgarları, beraberlerinde bir çekişmeyi de getirebilir.

28 Ocak 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 05" R
Ay
Terazi
11° 15' 42"
Merkür
Boğa
04° 50' 24"
Venüs
Boğa
24° 30' 04"
Mars
Koç
14° 20' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 53"
Satürn
Balık
18° 02' 35"
Uranüs
Boğa
23° 27' 06"
Neptün
Balık
29° 24' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 36"
Lilith
Başak
25° 27' 17"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>