Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Ama bununla ilgili bir kaygı içinde görünmüyorsunuz. Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor.

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezbediyor.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Yakında bazı sevinçleriniz olabilir.

Dostluk ilişkilerinde bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koymanız ve artık tüm güvensizliklerden arındırmanız gerekiyor. Dost ilişkilerinizde sık yaşadığınız düş kırıklıkları, yaşamınızda bu tür ilişkiler olmadığını gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonlarını dolu dolu yaşamayı biliyorsunuz. Çok hareketli olmayan eğlenceleri tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. Bu akşam yeni insanlarla tanışabilir, yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Birkaç gün içindehayatınız size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek.

3 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 06:03-12:47 arasında Ay boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dili içinde, fevri hareketlerden kaçınmakta ve üzerinize gelinse dahi, birilerinin sizi yoldan çıkarmasına izin vermemekte fayda var. Yani dolduruşlara gelmemek lazım. Saat 11:31 Venüs-Satürn görünümü, elimize geçen bazı paraları, borçlarımız için ayırmamızı ve iktisatlı hareket etmemizi sağlıyor. Aklımızda bazı planlar var. Eğer bunlar gerçekleşirse kendimizi daha keyifli hissedeceğiz. Şimdilik mevcut koşullara uyum sağlıyoruz ve elimizden geldiğince bir şeyleri zorlamamaya gayret ediyoruz. Genel olarak insanlarla işimiz veya özel ilişkilerimiz nedeniyle bağlantıda kalabiliriz. Kafamızın içinde başka düşünceler olsa da, en azından keyif duymamıza yol açan güzelliklerin de kıymetini biliyoruz. Sağlığımız önemli ve biz bunun farkında olmalıyız. Stresten, gereksiz meseleleri abartmaktan uzak duracağız. Her şey bir şekilde yoluna girer. Canımız sağ olsun yeter ki. Saat 12:47 itibariyle Ay burcunuz üzerinde seyredecek. Dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işareti olan bu geçişte, ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Saat 21:26 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisinde, huzuru önemsiyoruz. İlişkide, ayıran taraf değil, toparlayan, yoran değil yorgunluğu alan, zorlukta kaçan değil, yanımızda kalanla mutlu olacağımızı biliyoruz. Buna göre kendimizi ve beraberliğimizi gözden geçireceğiz. Saat 22:23 Güneş-Neptün görünümü, ilişkide sorunları görmezden gelebiliriz. Anlaşmazlıkları bir kenara koyarak iyimser düşünebiliriz. Oysaki kararlarımızı ve durumumuzu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmemiz yararlı olur. Karşı cinsle aramızda, şefkat duygusu ve empati yaratabilen bu görünüm, önemli kararlar söz konusu olduğunda mutlaka iyi düşünmemiz gerektiğinin işaretidir. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

3 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinden itibaren kendini huzursuz hissedeceksin. Sıkıntı duyduğun bir konuda eşinle anlaşabilirsin.

3 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı konular sizleri huzursuz edebilir. Bazı şüphelerinizde haklı çıkma olasılığınız yüksek.

3 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bazı dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Karar vermeniz gereken konular sizi biraz zorlayabilir. Bazı konuları kabullenmeniz gerekebilir. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Farklı konular ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Kişisel konularda dağılabilirsiniz. Para konularında sorumluluk almanız gerekebilir.

3 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde beklenmedik durumlar karşısında sakinliğinizi korumalısınız. Öğle sonrasında Ay burcunuza ilerliyor ve kendinize olan güveniniz artıyor. Bu saatlerden sonrası daha keyifli geçebilir, karşınızdaki kişinin takdir ve beğenisini toplayabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi mükemmel derecede ifade edebileceğiniz, içinizdeki merhametli ve sevgi dolu yanları insanlara gösterebileceğiniz son derece şanslı ve olumlu bir gün. Yeni flörtler ve yeni insanlarla tanışma sözkonusu olabilir. Kendinize güveniniz tam ve duygularınızla mantığınızın eşit olarak dengeli bir şekilde çalıştığını biliyorsunuz. Bugün istediğiniz bir şeyin gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok.

3 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son derece hareketli ve başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. zaman zaman moralinizi bozan durumlar ortaya çıksa bile bunları fazla büyütmeyip dikkatinizi çalışmalarınıza yönelteceksiniz. Hanımlarla anlaşmazlıklara düşebilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeninize Venüs ile büyük öğretmen zaman yöneticisi Satürn arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Ciddi uzun solukluilişkileri başlatmak için çok uygun bir zamandasınız. Personel almak ve değiştirmek için sakın geç kalmayın. Alışverişlerinizde mantıklı bir yaklaşım izlersiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

3 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>