Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor. Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor.

Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz. İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz.

Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor. Bu yanlış gözlemle paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşmayı biliyorsunuz.

Gerginliklerin etki alanının biraz da olsa uzağında kalmayı becerebilmelisiniz. Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 02:53 Ay-Pluto görünüm etkisinde, kararınızdan geri adım atmaya niyetiniz yoktur. Takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi stres yaratabilir. Saat 04:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardaki sorunları aşabilme arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyleri saklamadan, net ve açık şekilde ifade etmeye çalışırız. Çünkü böyle yaptığımızda kendimizi mutlu hissederiz. Saat 14:13 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, kişinin bir yandan mücadele ettiği, diğer yandan mecburen uymak zorunda kaldığı konuları işaret eder. Sözgelimi özgür olmak istersiniz fakat çalışmak mecburiyetiniz vardır veyahut bir şeye sinirlisinizdir ancak sesinizi çıkarmanız mümkün değildir. Buna benzer birçok örnek sıralanabilir. Tümünde geçerli olan durum, bireysel arzularımızla, başkalarının bizden beklentileri arasında kalmanın getirdiği gerilimdir. Bu gerilim bizi stres altına alabilir. Dikkatli olmamızda yarar var. Saat 15:16 Ay-Uranüs kavuşumu, dışa belli edilmeyen bir öfkenin işaretçisidir. Kişi kendince çıkış yolları bulup rahatlamak ister. Ancak rahatlayamadığında stres altına girer ve en ufak bir tersliğe tahammül etmez. Haksızlığa, yanlışlığa tahammül göstermekte zorlanırsınız. Saat 19:50 Ay-Satürn görünümü, finansal veya duygusal ilişkilerde geçmiş tecrübeleri gözden geçirmenin yararını işaret ediyor. Başkalarının görüşleri, davranışları hakkında önyargılı düşünmeyiniz. Sonuçta herkes aynı olmak zorunda değil. Birileri size destek vermiyor, onaylamıyorsa kendinize güvenerek ayaklarınızın üzerinde durmayı bilmelisiniz. Böylece gücünüzün farkına varırsınız. Saat 21:37-23:38 arasında Ay boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dili içinde, fevri hareketlerden kaçınmakta ve üzerinize gelinse dahi, birilerinin sizi yoldan çıkarmasına izin vermemekte fayda var. Yani dolduruşlara gelmemek lazım. Saat 23:38 itibariyle Ay burcunuz üzerinde seyredecek. Dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işareti olan bu geçişte, ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün verimli bir gün. Grup çalışmalarını, yönlendirme ve maddi açıklar için çözüm geliştirmen mümkün.

30 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin ya da ortağınızın finansal kaynaklarından elde edeceğiniz kazançların beklentisini yüksek tutmanız sizi duygusal anlamda gerebilir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntılar çıkabilir. Bilemediğiniz olaylar nedeniyle engellendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ticari konularda kararlar almak için acele etmeyin. İşlerinizle ilgili başkalarından yardım alabilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlük duygularının baskın olduğu günler yaşıyorsunuz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz. Ailenizi ihmal etmeyin.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, duygusal olarak alıngan davranışlar sergileyebilirsiniz. Sezgileriniz iyi çalışacak. Bu aralar hayatın size göstereceği olasılıkları hayatınıza geçirmeye çalışmalısınız.

30 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle doğru ilişki kurup kurmadığınızı bugün sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz. Zira gökyüzünde acaba doğru kararlar alıyor muyum diye sizi içsel sorgulamaya itecek. Mars ve yönetici gezegeniniz Venüs, zorlayıcı etkiler taşımakta. Aldığınız kararları pişmanlık duymadan masaya yatırmanız en doğrusudur.

30 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öğle sonrasında beklenmedik durum ve gelişmeler karşısında hazırlıklı olmalısınız. Ailenizden, annenizden veya bir kadından sizi şaşırtan, sürpriz haberler alabilirsiniz. Ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 41' 16" R
Ay
Başak
26° 32' 07"
Merkür
Boğa
03° 08' 19"
Venüs
Boğa
22° 58' 21"
Mars
Koç
13° 24' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 18"
Satürn
Balık
17° 57' 41"
Uranüs
Boğa
23° 22' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 57"
Chiron
Koç
21° 36' 53"
Lilith
Başak
25° 19' 01"
True Node
Koç
14° 55' 25"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>