Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal tepkileriniz yoğunlaşabilir ve aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek gelişmeler olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz.

İş çevrenizdeki insanlarla aranızda bazı fikir ayrılıkları olabilir ancak ikna etme gücünüzün yüksek olması bunları aşmanızı sağlayacaktır. Bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bunlara tepkisiz kalmayı tercih edeceksiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissetmenize rağmen bugün bazı kısıtlayıcı etkiler altında kalabilirsiniz. Özellikle geleceğe yönelik maddi planlar ve hesaplar yapabilirsiniz.

İşlerinize çok fazla zaman ayırmanız sevdiğiniz insanları ihmal etmenize neden oluyor. Bu konuda dengeleri korumalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Fiziksel bakımdan formda oluşunuz kendinize olan güveninizi arttırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık bir gündesiniz. Değişiklikler yapmak isteğinizin kuvvetli olabileceği bugün, çevrenizi de fikirlerinizle etkilemeniz mümkün.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 02:28 Ay-Balık burcu ilerleyişi, hoş duygular hissetmemizi sağlayan bu olumlu enerji, hem ilerisi adına umutlanmamızı hem de dostluk kavramları üzerinde düşünmemizi sağlayıcıdır. Birleştirici bir yansıma yaratır. Bu enerji sayesinde sorunlar varsa unutulur ve kırgınlıklar tedavi edilmeye çalışılır. Yalnız olanlar kendi içlerinde hüzün taşısalar da, bu enerji sayesinde umutlarını tekrar filizlendirmeyi başarabilirler. Saat 07:33 Ay-Uranüs görünümü, duygudaşlığın özellikle yakın çevremizle aramızda yükselmesini sağlar. Güçleniriz. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, sevdiğimiz, değer verdiğimiz her şeye karşı ılımlı bir duruşun işaretçisidir. Hayattan zevk alırız, başarıyı önemseriz ve hayatın güzel yanlarının keyfine varırız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşırız, empatide bulunuruz. Kendimize güveniriz, inandığımız yolda gönül rahatlıyla ilerleriz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tesadüf karşılaşmalara hazır ol! Okul yıllarından bir arkadaşınla karşılaşarak geçmişe yönelik sohbetler yapabilirsin. Uzun zaman sonra tekrar arkadaşınla görüşmek sana iyi gelecek. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan, aldığın eğitim ve sertifikaların seni bambaşka bir konuma getireceğine şahit olabilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, finansal zorlanmaların üstesinden gelebilmek adına, kredi başvurusunda bulunabilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, sosyal medyada fazla zaman geçirme konusu aranızda sorun yaratabilir. Sağlığınla ilgili kontrollerini ihmal etmemeye artık özen göstermen gerekiyor.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda uyumlu bir zaman dilimi oluşturarak onlarla nitelikli zamanlar geçirmek ihtiyacında olacağınız gözüküyor. Üzerinde çalışmış olduğunuz bir projenin tamamlanması için önerisine güvendiğiniz birkaç kişiye daha göstermeniz gerekebilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerinizle ilgili iletişiminizin güçlü olduğu bir gün. Zihinsel olarak fazla düşünebilir, hızlı kararlar almak için çaba sarf edersiniz. Maddi konularınızla ilgili kararlar alırken mantığınızın ön planda olması mümkün. Yakın çevrenizde gelişen olaylara karşı sakin bir tavır sergileyebilirsiniz. Kısa seyahatler için anlık kararlar almanız olası.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARAR arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftabaşı sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda sempatik ve iyimser tavırlarınızı sürdüreceksiniz. Eviniz ve aileniz için yapmanız gerekenler arkadaş ortamlarınızda rahat hareket etmenize engel olabilir. Aynı anda bir çok işi halledemeyeceğinizi görmeli ve planlarınızı bu hafta buna göre oluşturmalısınız.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. İstek ve arzularınız artacak. Fakat, sakin ve anlayışlı davranabileceksiniz. Olumlu ve neşeli tavırlarınızla hem sevdiğinizi hem de arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 09" R
Ay
Aslan
27° 49' 13"
Merkür
Boğa
00° 00' 16"
Venüs
Boğa
19° 59' 28"
Mars
Koç
11° 33' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 59"
Satürn
Balık
17° 47' 49"
Uranüs
Boğa
23° 14' 20"
Neptün
Balık
29° 19' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 32"
Lilith
Başak
25° 02' 54"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>