Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her anlamda cazibe ölçülerinize uyan ilişkinizde, yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissetmeniz, pek anlaşılır görülmüyor. İlişkinizde net, belirgin tavırlara ihtiyaç var.

Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da istekli olmanız gerekiyor. Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. İş ortamınızda bu beklentide birileri olabilir.

Çok iyi bir tasarrufçusunuz. Bu özelliklerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Önümüzdeki günlerde bazı kayıplar görünüyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz olabilir.

Açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda, bu özelliğin sınırlarını zorlayarak sergiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi bir kararınız olacak. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Geçmiş hatalarınızla yüzleştikçe durgunlaşıyorsunuz. Bu günlerdeki durgunluğunuz da bundan. Sorumlulukları seçerek üstleniyorsunuz. Doğal olarak sorumlu olduğunuz kişiler ya da birtakım olaylar, seçilmemişler listenize giriyor.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:21 Merkür-Chiron görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. Kendimizi hem bedenen hem ruhen iyileştirmemizi sağlayıcıdır. Zorluklar yaşamış olabiliriz. Bir şeyler bizi yormuş, üzmüş olabilir. Şimdi toparlanmak, canlanmak için kendimize söz vermeliyiz. Maddi-manevi yönden güçlenmenin yolu kendimize güvenmekten geçiyor. Saat 12:26 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Ailenizle veya bizzat özel meseleleriniz üzerinde gayretle durmanızı sağlayıcıdır. Düzene kavuşturulması gereken işlerinize öncelik vermeniz faydalı olur. İleriye dönük olarak düşünmenizde yardımcıdır. Saat 14:02 Ay-Uranüs görünümü, insanları ikna edebilme gücü veriyor. Yenilik arayışımız, başarılı olma arzumuz yükseliyor. Yeni yöntemler geliştiriyoruz. Saat 16:15 Ay-Chiron görünümü, sizi yorabilecek, üzebilecek durumlardan uzak kalmanız gerektiğini vurguluyor. Siz önemlisiniz. Etrafınızla bağlantı kurun, bilmediklerinizi öğrenin, öğretin ve her şeyi kafanıza takmayın.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün,nedeniyle şehir dışına çıkman gerekebilir. İşte yapılan yeni düzenlemeler senin için avantaj olabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşayacağınız bazı özel durumlar hayatla ilgili konularda düşündüklerinizi tamamen yıkabilir ve yerine yeni düşünce kalıpları edinebilirsiniz. Zira her olayın maddesel ve ruhsal anlamda ilerleyen şartlardan oluştuğunu anlayabilecek bir zihin karşılaşması yaşayabilir ve şimdiye kadar öğrendiğiniz bütün düşünce kalıplarını yıkabilirsiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalıştığınız ortamda yaptığınız işle, yeteneklerinizi birleştirebilirsiniz. İş ile yeteneğinizi birleştirmeniz ortaya yaratıcı bir çalışma çıkartabilir. Kendinizi ifade ederken naif konuşma tarzınız dikkat çekecek. İkili ilişkilerinizde, eşiniz veya sevgilinizle uyumlu olmaya dikkat edebilirsiniz. Yaşanan bir gerginlik var ise karşılıklı konuşup çözebileceğiniz anlar var.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan destek bekleyerek çıktığınız yollar sizi zorlayabilir. Hiçbir desteği garanti olarak görmemelisiniz. Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

31 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata biraz güvenle bakmanın tam zamanı! Ufak tefek şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Para hesabı yaparken sevdiklerinizden destek almaya özen gösterin.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında rasyonel düşüncelerden uzaklaşmak isteseniz de hayatınızdaki kadın figürlerinin baskıcı tutum ve davranışları sizi yorar.Siz anlayışlı yaklaşımınız ile taleplere cevap verirsiniz. Herkesi derdine derman olmak alışkanlık haline gelmiş. Bu yüzden kendi duygusal ihtiyaçlarınızın da sesine biraz kulak verin. Kendiniz ne denli güçlü olursanız etrafınıza da o kadar faydanız dokunur.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

31 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 54" R
Ay
Aslan
25° 04' 19"
Merkür
Koç
29° 43' 15"
Venüs
Boğa
19° 42' 33"
Mars
Koç
11° 22' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 44"
Satürn
Balık
17° 46' 51"
Uranüs
Boğa
23° 13' 33"
Neptün
Balık
29° 19' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 50"
Lilith
Başak
25° 01' 22"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>