Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir. Bu yüzden arada sırada anlaşamadığınız konuları bir masaya yatırmanız ve anlaşabileceğiniz noktaları tespit etmeniz, ilerde daha sağlıklı bir şekilde ilişkinizi sürdürmenize yardımcı olacaktır.

Bugünyaşamınızda bazı değişiklikler yaşayacaksınız. Bu değişikliklere en çabuk siz adapte olacağınız gibi bilmediğiniz konu ve alanlara dalarak risk alacaksınız. Ancak, Plutondan aldığınız üçgen açı sayesinde çok kazançlı olacaksınız. Pratik zekanız, çevrenizde oluşturduğunuz olumlu arkadaşlıklar size yardım edecek. Ancak her konuyu son dakikaya bırakma huyunuz yüzünden de zor durumlarla karşılaşacaksınız.

Bugün Plutondan aldığınız üçgen açı sayesinde maddi konularda bir rahatlama hissedeceksiniz. Bazı borçlarınızı da hemen kapatmayı düşüneceksiniz.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla açık olmak yerine biraz gizemli olmayı bilin. Bırakın insanlar sizi çözebilmek için sizinle ilgilensinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması,hayatı ve aile yaşamı arasındaki dengenin kurulması adına önem taşıyor. Ancak bu, sadecehayatında birilerinin bizden beklentilerini karşılamak anlamı taşımıyor. Bizim de ilgilenmemiz gereken insanlar var. Sözgelimi ailemiz. Bir başka önemli konu, işimizin bize sağladığı imkanlar, şartlar ne ölçüde kuvvetli. Buna bakacağız. Biz eğer hakkımızı alamıyorsak, koşullar zorlayıcı ve nefes aldırmıyorsa, tatmin olamıyorsak, şapkamızı önümüze koyup, başka yollar, işler arayacağız. Kendi çıkarlarımızı düşünmek ve geleceğimizi sağlam temel üzerine inşa etmemiz gerekiyor. Nerede ekmek, biz oradayız. Nerede bizi rahat ettiren koşullar var, ona bakacağız. Bu Tutulma, biraz baskı yaratsa da, kendimizin, hedefimizin, yapmak istediklerimizin farkına varmamızda gayet olumludur. Bu Tutulma, yeni projelerin, yeniliklerin işaretçisi olabilir. Daha iyi şartlarda yaşamak adına evimiz, ailemiz, işimizle ilgili atılacak adımların göstergesi olabilir. 31 Ocak saat:16:39-18 Şubat saat:07:28 tarihleri arasında etkili Merkür-Kova burcu geçişi,hayatında bilginizi tecrübenizi yenilikçi tarzda ve yaratıcı şekilde ortaya koymanız gerektiğini gösterir. Zekanız, iletişim beceriniz, gruplar içindeki etkinliğiniz, dış dünya ile güçlü temasınız ilerlemenizde yararlıdır. Mali konularda kazandırıcı işlere yönelmeyi sağlayıcıdır. Bir proje veya bir etkinlik yoluyla para akışını simgelediği gibi, işsizlik sorunumuzun çözülmesi sonucu bir akışın sağlanması yönünde de etkilidir. Tutulmanın hepimizin yaşamında farkındalık yaratması dileğimle,

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinin seni zorlamasına karşı, yeniteklifleri alacak ve başarılı konuşmalar yaparak olumlu gelişmeler yaşayacaksın.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ezberlerinizi biraz bozmak, bazı bilinenlerin dışına çıkmak isteyeceksiniz. İlk kez bu kadar risk alan bir tavır içerisinde olabilirsiniz. Bu anlamda cesaretinizi kaybetmemeli fakat aşırı güvenli bir hale de girmemelisiniz. Ayrıca ailenizle ilgili konularda önemli gelişmeler gündemde olabilir, evinize dair bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gelirleriniz dışına çıkmadan yapacağınız bazı ufak tefek değişimler sizlere de iyi gelecektir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizde değiştirmek istediğiniz şeylerle ilgilenebilirsiniz. Hayal ettiğiniz şeyleri yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bazı şeyleri daha iyi fark edebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde kopmalar olabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gerçekleşen Ay tutulması evinizle ve ailenizle ilgili konuları duygusal dünyanıza taşırken geçmişe yönelik yüzleşmeler, geçmişten bugüne taşıdığınız olay ve duygular su yüzüne çıkabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile fertlerinizin hayatlarındaki önemli değişimler sizin hayatınıza da yansıyabilir. Evinizle ilgili önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. Demek ev ile ilgili konularda önemli olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı gündeme gelebilir. Babanızdan size devir olan bir mal mülkle uğraşabilirsiniz. Dramatik diyaloglara maruz kalmamak için planlarınızı karşınızdakilere açık bir dille ifade edin.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinde bulunduğunuz şartların sürekli değişkenlik göstermesi, farklı perspektiflerden bakmanızı ve esnek olmanızı gerektirebilir. Zorlandığınız zaman, gerekli esnekliği sağlaması için insanları yardıma çağırabilirsiniz ama yapacakları değişikliklere içgüdüsel olarak direnç göstermeyin.

31 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>