Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Abartılı duygusallıklar içindesiniz. O, pişmanlık ve üzüntüsünü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor. İlişkiyi belli sınırlarda tutma kararlılığınızı sürdürmekten vazgeçebilirsiniz.

Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir. Problemli bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde düzelmeye başladığını göreceksiniz.

Dostluk adına duygusal tatminler yaşıyorsunuz , ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor. Cömertsiniz, fakat paylaşmacılığınız artık bir sınır istiyor gibi.

Yeni tanışıklılıkları kalıcı arkadaşlıklara döndürmede, birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Sevincinizi bazı takıntılarınıza bağlı olarak ısrarla belli etmeye çalışacaksınız. Kolay ikna olan, uzlaşmacı insanlarla çelişkileriniz, inatçı kişiliğinizi doğrular boyutlarda. Bu ilişkilerde daha tahammüllü olmanızda yarar var. Bugün içinizdeki coşku kısa süreli olabilir. İlerleyen saatlerde sıkıntılı nostaljiler içine girebilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 09:55 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Hayatı farklı bir açıdan ele almamızı sağlayan Jüpiter yönetimindeki Ay geçişi, zorluklarına rağmen, yaşamak denilen olgunun ne kadar kıymetli olduğunun farkına varmamızı sağlayacak. Saat 10:06 Merkür-Mars görünümü, Merkür gerilemesi nedeniyle tedbirli olmayı gerektiriyor. Şimdi yarım kalan işlere ağırlık vermenin, birçok meseleyi yeniden gözden geçirmenin zamanıdır. Parasal konularda güvenmediğimiz kişilerin sözlerine veya güvenmediğimiz riskli işlere kalkışmamak lazım. Hani pahalıya mal oldu deriz ya, bunu dememek için gözümüzü açalım. Gizli saklı işlerden kaçınalım. Dost sanırız, bir bakmışız tüm sırlarımızı başkalarına söylemiş. O zaman ağzımızı tutmayı bilelim. Zihin içe yöneleceği için, baş ağrıları, tansiyon yükselmelerine karşı tedbirli olalım. Bugünlerde bilgilenme, araştırma, geliştirme, bir mesele üzerinde tekrar düşünme anlamında etkili enerjilerimiz var. Bildiğimizi sandığımız birçok konuda eksiğimiz olduğunu fark edebiliriz. Bu yeniden öğrenmemize, notlara almamıza vesile olur ki, gayet faydalıdır. İlişkide eskiye ait meseleler yine gelir sizi bulur. Bir anı, bir fotoğraf, bir mesaj geçmişi canlandırır. Belki de çok önce yollarınızı ayırdığınız ve iyi ki yapmışım dediğiniz kişi, karşınıza çıkar. Zihin unutmak için çabalarken, böyle bir durumda acaba sorusu kafamızda dolanır. Bunu demek yerine, neler yaşanmıştı neden bu noktaya gelinmişti lütfen bir daha gözden geçirelim. Gün boyu güzellikler yanınızda olsun. Gönülden sevgilerimle,

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel olarak kendine vakit ayıramadığını fark edebilir, alışılmışın dışında bir şeyler yapabilirsin.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün uzun süredir düşündünüz maddi ve finansal konularla ilgili geçmişten gelen sorunlu oluşumlara yeni çareler arayabilirsiniz. Bulacağınız çözümleri hızlı bir şekilde hayatınızda geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak biliyorsunuz hızlı verilen kararlar genelde uzun ömürlü olmaz. Bu nedenle bu konuyla ilgili biraz daha detaylı düşünebilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün içinde bulunduğunuz durumlarla ilgili çözüm arayışına girebilirsiniz. Ortaklı konularda konsantrasyon gerektiren olaylar yaşanabilir. Finansal işlerinizde yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Başkalarının katılımıyla ortak konuları çözme yoluna gidebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak adına önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün, işle ilgili önemli kararlarınızı almamanız yönünde uyarıyor sizleri. Beklentilerinizi karşılamayacak ve sonrasında maddi zararlarla karşılaşacağınız işlere karşı temkinli davranmalısınız. Geçmişte problem yaşadığınız insanlarla dailişkileri içinde olmamaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız. Kısacası bugün risk gerektiren işlerden uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızla ilişkilerinizde güven tazeleyeceğiniz, var olan sorunları karşılıklı anlayışla çözüme kavuşturacağınız güzel zamanlardasınız.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hızlı araç kullanmamaya ya da kesici aletler kullanırken biraz daha özenli davranmaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca sözler, konuşma ve iletişim konularında bugün biraz daha dikkatli olmak gerekebilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda kolay tepki verebilirsiniz. Beklenmedik durumlara karşı çabuk sinirlenebilirsiniz. Gelecek sorumluluklarınız olaylara negatif bakmanıza neden olabilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın yoğun olacağı bir gün. Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Tedbirli ve dikkatli davranmaya çalışın. Gelişmeler beklediğinizin dışında olabilirve nasıl düşüneceğinizi bilemeyebilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak. Seviyor ve seviliyorsunuz

4 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 27' 34" R
Ay
Terazi
18° 23' 45" R
Merkür
Boğa
05° 40' 47"
Venüs
Boğa
25° 14' 08"
Mars
Koç
14° 48' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 20"
Satürn
Balık
18° 04' 53"
Uranüs
Boğa
23° 29' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 22"
Lilith
Başak
25° 31' 15"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>