Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası olabilir. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir.

İş hayatınız açısından da olumlu bir gün olacak. Bugünyerinizde rahat bir gün geçireceksiniz. Yapacağınız birgörüşmesinin olumlu sonuçlanması sizi çok mutlu edecek.

Parasal konularda beklediğiniz bazı gelişmeleri yaşayamayacağınız bir gün geçireceksiniz. Özellikle bir alacağınızı tahsil edememek sizi oldukça sıkacak. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber sizi parasal konularda karar almanıza sebep olacak.

Bugün arkadaşlarınızdan biri sizden yardım isteyebilir. Ona yardım etmek isteyeceksiniz ama yardım etmek adına yapamayacağınız şeyler konusunda söz vermemeye dikkat ediniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde olayları akışına bırakmanız gereken durumlar olabilir. Sosyal çevrenizde rahat ve sakin bir gün geçirmeye çalışın. Akşam saatlerinde kendinizi daha hareketli koşullarda bulabilirsiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 4 Ocak 2017 (saat 17:17)-8 Ocak 2017 (saat 12:43) tarihleri arasında Yay burcuna gerileyecek Merkür: Miras, kredi, beklediğimiz destekler, ortaklaşa mal-mülk-paralar konusunda hayale kapılmadan, her şeyin olur ve olmazlarını hesaba katarak düşünmekte yarar olduğunu gösteriyor. Ortağımız, eşimiz veya beklentimiz olan kişiler bir müddet bizi oyalayabilir. Kredi alınarak borca girmek veya şuradan şu gelecek diye harcama yapmayalım. Borç vermemiz, kefil olmamız sakıncalıdır. Elde edilmiş kazanç varsa bunların mutlaka güvence altına alınması şarttır. Önümüzü görmeden, ileri adımlar atamayız. Bir yakınımızı kaybettiysek, mirasla ilgili açılan veraset davaları, soyadımız nedeniyle mirasçımızdan kalan borçlar, vergiler veya bazı meselelerle uğraşabiliriz. Verilen sözlere inanmadan önce aslını astarını iyice bilelim. Kazanılmış paranın vergisini ödeyelim. Karşımıza biri çıkabilir. Bize güven verebilir. Biz de kalkıp kendisine bir para vermişizdir. Şimdi bunu almak pek kolay olmaz. Borçların ödenmesi için sıkıştırılırız. Bir kredi alayım da şunları kapayım deriz. Ancak gecikme olabilir. Yüksek faizli borç altına girmeyelim. Merkür geri hareketinin geçmiş konuların gözden geçirilmesinde faydalı olması dileğimle,

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili beklenmedik gelişmeler biraz canını sıkabilir. Bir yerden beklediğin bir para gelmeyebilir.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda geri adım atmak pozitif sonuçlar doğurabilir. Geçmişte beraber mesai yaptığınız kişilerle yeniden görüşmek size iyi gelebilir. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız.Günün Atmosferi:MERKÜR YAY BURCUNA GERİ DÖNÜYOR

4 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Bazı konulara yön vermek çaba gerektirebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar biraz zorlaşabilir. Bilemediğiniz konularda kayıplar yaşayabilirsiniz. Sonucunu bilemediğiniz konularda ani kararlar almayın.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yenilemek, yeni idealler ve farklı istekler içinde olabilirsiniz. Bu arada iddiacı ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Eviniz ve yakınlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir ve bu arada fikirleriniz tamamen değişebilir. Şimdilik fikirlerinizi anlatmamalısınız. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Aslında sabırlı ve disiplinli tavrınız ile önemli kişileri etkileyebilirsiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Katılacağınız davet, organizasyon ve grup çalışmalarından fayda görebilir, işten elde edilen gelirlerinizi artırabilirsiniz

4 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda veya dahil olduğunuz sosyal organizasyonlarda sezgilerinizin sizi farklı bir noktaya taşıyacağı ruhani bir gün yaşamaktasınız.Ay’ın Neptün kontağı etkisi bir süre idealist ve hayalperest hissetmenize neden olacaktır. Ortak kazanımlarınızı arttırmak için destek görebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınız ve özellikle dost bildiğiniz kişilerle vakit geçirmek, onların dertlerini ve sevinçlerini paylaşmak konusunda olumlu etkilere sahip bulunuyorsunuz. Mesleki alanda mücadele sürecinde sezgilerinize güvenmelisiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız.

4 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 07" R
Ay
Balık
09° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 05"
Venüs
Boğa
04° 53' 04"
Mars
Koç
02° 09' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 40"
Satürn
Balık
16° 50' 53"
Uranüs
Boğa
22° 31' 40"
Neptün
Balık
29° 00' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 08"
Lilith
Başak
23° 41' 15"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>