Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka duyduğunuz geleneksel güvensizliğinizi aşmış gibi görünüyorsunuz. İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe kendinize kızıyorsunuz.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz. İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz

Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz.

İşlerinizi ayarlamanızda yarar var. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz olabilir. Gitmek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden alacağınız bir haber duygularınızı karıştırabilir. İstemediğiniz bazı gelişmeler olduğu duygusuna kapılabilirsiniz. Heyecanınız uzun sürmeyecek. Geleceğe yönelik farklı istekler duymaya başlıyorsunuz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Ay-Aslan burcu seyri gün boyu etkili olacak. Eviniz ve ailenizi ilgilendiren konulardaki yenilikleri işaret ettiği gibi, güven duygunuzun yükselmesini de sağlayıcıdır. Saat 12:02 Ay-Venüs görünüm etkisinde ilişkilerde hakim kişi olmayı tercih edersiniz. Kararınızı verdiniz mi dönmezsiniz. Saat 20:11 Ay-Jüpiter görünümü, gerek ailevi ve gerekse ilişki konularında uzlaşmazlık, bazı meselelerin yanlış anlaşılması, abartılması gibi durumlara neden olur. İster istemez biraz çatışmalar görülür. Yakınlarınızdan biriyle ilgili özellikle kardeşle alakalı konularda uzlaşmazlık yaşanabilir. Sakin ve ılımlı şekilde yaklaşmakta yarar var. Her şey umduğunuzdan daha güzel bir şekilde gelişsin. Şansınızın gün boyu yanınızda olması dileğimle,

7 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratikliğin, birçok işi aynı anda yapabilmeni sağlıyor. Bakımına özen göstermen, gıpta ile karşılanıyor.

7 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başlattığınız her işte hemen sonuç almayı isteyeceğiniz bir gün. İkili ilişkilerdeki iletişimsel başarılarınız ile göz dolduracaksınız.

7 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda bitirilmesi gereken işlerinizi toparlayabilirsiniz. Fikirlerinizi daha çok kişi ile paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni farkındalık kazanabilirsiniz. Bunu çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Evinize sevdiklerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün hemen her konuda sabırlı tavrınızı korumanız için uyarıyor sizleri. Haklı olduğunuz konula da dahi tartışmaktan kaçınmalı ve öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Özellikle eşinize karşı tutumunuz fazlası ile önem kazanmakta. Bırakın bugün için o haklı olsun. Sonrasında siz rahat edecek ve göstermiş olduğunuz sabrın mükafatını fazlası ile alacaksınız. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. İş ilişkilerinizi fazlası ile önemseyin.

7 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda bir sürü proje olmasıyla işlerinizde bazı yavaşlamalar görülebilir. Dış çevrenizle olan bağlantılarınıza dikkat edin ve sevdiklerinizden yardım almaktan çekinmeyin.

7 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Satürn'ün olumlu etkileşimi gündelik hayatınızdaki ilişkileri rayına oturtur. Tartışmaların yaşandığı konulara çözüm bulursunuz. Diğer yandan sağlık konularıyla ilgili hassas bir gündesiniz. Bedeninizin verdiği sinyalleri ihmal etmeden doktora danışmakta fayda var.

7 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile konularıyla daha fazla içiçe olacağınız bir gün olabilir. Harcamalar ve ortak maddi konular gündeme gelebilir. Ailenizle birlikte zaman geçirebilir, şefkat, merhamet, koruma ve kollama duygularınızı daha çok gösterebilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 10' 44" R
Ay
Balık
19° 46' 12"
Merkür
Koç
18° 52' 42"
Venüs
Boğa
05° 45' 55"
Mars
Koç
02° 42' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 43"
Satürn
Balık
16° 54' 30"
Uranüs
Boğa
22° 34' 09"
Neptün
Balık
29° 01' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 30"
Lilith
Başak
23° 46' 00"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>