Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize onun sizden beklediği ölçüde güven veremiyorsunuz. Doğal ve zararsız bulduğunuz bazı yakınlaşmalar, onun kafasında sorulara yol açıyor. Ona duyduğunuz sevgi sizi daha dikkatli olmaya yöneltecek.

Mesleki bir konuda bir iddialaşma içersindesiniz. İnatlaştığınız kişi bugün haklılığını size ispat edecek. Buna birkaç kişinin tanık olmasından son derece rahatsızlık duyacaksınız.

Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Sizi bildiğiniz konuda sürekli uyaran kişi sizin iyiliğinizi istiyor. Onu dikkate almanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunda gerçekleşecek bir olayın sonucu hakkında girdiğiniz bahsi kazanacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanacak. Siz bu mutlu olayın sonunu pek o kadar hayırlı görmediğiniz için, bu mutluluğu nezaketen paylaşacaksınız.

8 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Ay-Koç burcu seyir etkinliğinde Cuma gününe uyanıyoruz. Sizi rahatsız eden olaylara çabuk içerlersiniz. Tepki göstermek istersiniz. Ancak şartlar nedeniyle bunları dile getirmekten kaçınırsınız veyahut kendi sınırlarınız dahilinde tavrınızı belli edersiniz. Saat 19:30 Ay-Venüs görünümü, bulunduğunuz duruma geniş bir açıdan bakmanız halinde bir çıkış yolu bulmanızı, rahatlamanızı sağlar. Burada yapmanız maneviyat yönünüzü ön planda tutmak olmalıdır. Yani inancınıza sarılmak gayet faydalı olabilir. Saat 20:49 Ay-Pluto görünümü, tek başına onca mücadele verdiğiniz meseleler üzerinde geri adım atmaya niyetiniz olmadığını gösteriyor. Takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi stres yaratabilir. Yüzünüzde gülücüklerin çiçek çiçek açtığı bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailenle ilgili özel toplantılara katılabilirsin. Bazı değerler öne çıkarken, sosyal yaşamında farklı kararlar alabilirsin.

8 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha içselleştireceğiniz bir gün. Kalbinizin sesini dinleyin ve olayları detaylandırın.

8 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi yorabilir. Programlarınızdaki değişiklikler sizi zorlayabilir. Ani teknik problemler çıkabilir. İşlerinizde sonlandırdığınızı sandığınız konular tekrar gündeme gelebilir. Tepkilerinizde daha sakin olmaya çalışın.

8 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın geçmişte bir kişi hakkındaki yaptığınız konuşmalardan dolayı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özür dileyerek bu hatayı gidermeye çalışın.

8 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

8 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda parasal yönden iyi disipline olmanız gerekiyor. Patronlarınızın gözüne girmek için ağır çalışmalardan kaçınmayın. Sizi az tanıyan kişilerden daha fazla destek göreceksiniz.

8 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son derece aktif ve enerjik bir tempo sizi bekler. Hiç planlamadığınız gündelik işlerle uğraşabilirsiniz. Kişiler kararlarınızda ani değişiklikler ortaya çıkabilir. Kontrolünüz dışındaki olayları yönetmeye hazır olun. Sizin yerinize sevdiğiniz kişiler karar alırlar. Yaşam bazen roller coaster etkisiyle deneyimlenmeye açıktır. Sizden bunun keyfini çıkarın. Akışı takip edin.

8 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

8 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>