Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bazı yakınlaşmaların kıskançlığı ne kadar hakkedeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, bu ilişkiye girmek istemeyeceksiniz.

Yakın çevrenizdeki birisine karşı aşırı ilginizin yanında, yarı kararsız bir uzaklaşma isteğiniz var. Tercihinizi ikinciden yana kullanmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar yaşamınızın genelinde kırılganlığa açık görünüyorsunuz. Hassas ve kendinize dönük davranışlarınız, bu sıralar ilişki problemleri yaratmaya çok elverişli. Birkaç günlük bir yolculuğunuz ve bu yolculuğun dönüşünde bir kutlamanız var. Akraba ilişkilerinizde bazı konularda umudunuzu azalttığınız gelişmeler, bu kutlamayla gözle görülür düzelmelere girebilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:58 Venüs-Neptün görünümüyle güne adım atıyoruz. Parasal görüşmelerde sizi söylenen sözlere, sunulan vaatlere kanmadan önce dikkatlice gözden geçiriniz. Pembe gözlüklerle duruma bakmayalım. Arkadaşlık ilişkilerinde, içinde yer aldığınız topluluk içinde dayanışma olgusunu mutlaka göz önüne alınız. Bir arkadaşınıza borç vermek veya borç istemek gibi durum söz konusu ise, bunun ödenme zamanını, şartlarını iyice kontrol ediniz. Saat 02:25 Ay-Venüs görünümü, işiniz ve parasal konularda çevrenizdeki kişilerle ilişkinizi önemseyiniz. Kendinize güvenirseniz mutlaka verimli sonuçlar alabilirsiniz. Saat 05:08 Kova burcunda oluşacak sondördün, sizi siz yapan ilkeleriniz, davranışlarınız, kararlarınız, girişimleriniz yoluyla kendinizi toplum içinde gösterme arzunuzdur. Sözgelimi ailenizle olan ilişkiniz, geçmişiniz, anılarınız, bugüne dek oluşturduğunuz değerleriniz dış dünyada bazı kişiler tarafından beğenilmeyebilir, onaylanmayabilir. Kimileri fazla sert biri olduğunuzu düşünür, bazıları maddiyatçı ve keseri kendi tarafına yontan bir kişi olarak sizi değerlendirebilir. Ailenizin sorumluluğu, güvenliği için mücadele ederken, dışarıdaki dünyanın kuralları öylesine baskındır ki siz ister istemez iki misli güçle savaşmak zorunda kalırsınız. Sakin olmak durumundayız. Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü,ve özel yaşantımızda insanların bize karşı anlayışlı, vicdanlı olmasını bekleriz. Tabii ki herkesin derdi var, ancak bizim de sıkıntılarımız var. Bunu görmeyen, farkına varmayan sistemi ve kişileri anlamakta zorlanırız. Saat 15:50 Ay-Merkür görünüm etkisinde, yeni projeler üzerinde düşünürüz ve bunları güvendiğimiz kişilerle konuşuruz. İşlerinizin rast gitmesi ve gönlünüzün hoş olması dileğimle,

8 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarını bozmak istemesen de üstlerinin alacağı bazı kararlar, değişimi göze almana neden olabilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamında yürüttüğünüzile ilgili önceden edindiğiniz tecrübelerinize güvenerek hareket etmenizde fayda vardır. Zira insanlar size verdikleri fikirleri ne kadar uygulayıp uygulamadığınızı test ediyor olabilirler. Geçmişte finansal anlamda vermiş olduğunuz yanlış kararları şimdiki zamanda da uygulamaya kalkmayın. Bütçeniz ikinci bir hatayı kaldıramayabilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizle ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içindearkadaşlarınızdan alacağınız destekler, yapacağınız takım çalışmaları sizi istediğiniz duruma gelmenize yardımcı olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. İdeolojik konular önem kazanabilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok hareketli bir dönemdesiniz. Pek çok kişi ile aynı zamanda görüşmeniz gerekebilir. Bu arada duyacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir...

8 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize, planlarınızı odaklanırken enerjiniz yüksek ancak belli bir konuya odaklanmak o kadar da kolay olmayabilir, zira bu enerjiyi yönlendirmede de zorlanabilirsiniz. Sözlerinizin ikna edici olduğunu düşünseniz de kontrol dışı durumları yabana atmamalısınız.

8 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli işlerinizde kafanızdaki planların tıkır tıkır işlediğini görebilirsiniz. Düşüncelerinizi insanlara açmanıza gerek yok. İşbirlikleriniz hayatınıza olumlu etki edecek.

8 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Resmi kurumlarla olan ilişkilerinizde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Projelerinizle ilgili süreçler uzayabilir. Eğitim konusunda zorlayıcı bir sistemi kabul etmek sizi bunaltsa da sonunda alacağınız diplomaya odaklanmalısınız. Seyahate çıkmak için iyi bir değil. Aklınıza gelen her şeyi daha sonra unutmamak için not alın. Yüz yüze görüşme yerine mesajlaşmayı tercih edin.

8 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her işinizi kendi başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle, sıkıştığınız zamanlarda bile destek istemeyi düşünmeyebilirsiniz. Özellikle maddi konularda, kendi başınıza karar almakta direnebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

8 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>