Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her konuda sonuna kadar paylaşma kararınızı unutmuş gibisiniz. Onu yitirme korkunuz, ona içinde bulunduğunuz ikilemi açarak değil, ondan bir şeyler saklayarak gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor.

Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz. Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir.

Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde bütçenizi dengeye oturtma niyetinizi korumanızda yarar var. Bir yolculuk ve bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, kafanızı meşgul eden düşüncelerin bir kısmı zorlama alınmış kararlara dönüşebilir. Bu düşünceleri birlikte paylaştığınız insanların heyecanlarının etkisinde kalmış gibisiniz. Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle geleceğe yönelik planlarınız var. Bazı sorumluluklarınızın bu kafa birliği içinde sekteye uğradığı düşünülüyor.

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Kova burcunda hareketine devam ediyor. Gelecek hedefleriniz ve kariyeriniz ön planda olacak. Eğer çalışıyorsanız bugün yöneticinizden olumlu haberler alabilirsiniz. Bu bir maaş zammı ya da bir terfi haberi olabilir. Öte yandan, yeniteklifleri de kapınızı çalabilir. İşini değiştirmek isteyenler varsa bugün yeni bir işe başvurursanız şansınız açık, geri dönüş alabilirsiniz. Çalışmayanlar ise, gelecekteki hedefleri için eyleme geçebilir. Örneğin, hep almak ya da yapmak istediğiniz bir şey için harekete geçebilirsiniz. Günün genelinde zaman zaman gerginleşebilirsiniz. Eğitim hayatınızda, hukuki konularınızda ve seyahatlerinizde aksaklıklar olabilir. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yılgınlığa uğramayacaksın!Bugün ilişkilerinde zorlanmalar yaşanabilir. Özellikle maddiyata dayalı konularda iletişimde olduğun kişilerle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kolay kolay yılgınlığa uğramayacaksın ama biraz çaba sarf etmen gerekebilir. Sevgilinle yaşadığın sorunları masaya yatırırken, neden sonuç ilişkisi arasındaki dengeyi iyi kurmalısın. Evlat sahibi olan bir Boğa burcuysan, çocuklarına daha çok vakit ayırarak aranızdaki bağları güçlendirmeye başlayacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmaların için sergi ya da imza günü tarihi belirleyebilirsin. Geçen aylarda başladığın sporun ve rejimin etkilerini görmek seni mutlu edecek. Bugün enerjin oldukça üst seviyede, her işe aynı anda koşturacağından eminsin.

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda mücadele ve başarılı sonuçlar elde etme günü. Beklentilerinizle ilgili çok sabredip emek verdiyseniz bunların karşılığını alabilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar tamamlanması gereken işleri bitirmekte fayda var yine de motive olmakta zorlanabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla birlikte olmak size keyif verecektir. Zamanınızı sosyal konularla ilgilenerek geçirmek isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili hayal kurmak hoşunuza gidebilir, bunu çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda sürekli kaygılı haliniz sizi yoruyor. Çok paranız varsa sıkıntı yok ama ne zaman paranız azalsa, dünya başınıza yıkılmış gibi hissediyorsunuz. Bu garantici tavrınızı eğitmeniz gerekiyor. Hayat her zaman istediğiniz gibi akamaz ki son dönemlerde oldukça zorlanıyorsunuz. Gelecek hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir dönemdesiniz.

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yüksek öğrenim, yurtdışı, yabancı diller, hukuki konularda Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. Bu sayede açığa çıkan dönüşüm; idealleriniz yapılandırıp, zihninizi harekete geçirerek yaratıcı faaliyetlere imkan tanıyacak.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı kimliğinizi bir kenar bırakın. Özellikle ofis içindeki tartışmalardan şiddetle kaçının. Zira herkes kendi fikirlerinin doğru olduğunu savunacaktır. Halbuki ormanın tek kralı olduğunu baştan kabul etmek gerekir. Gereksiz ego patlamalarından uzak durun. Bu yüksek enerjiyi dans ederek, yürüyüşe giderek harcayın. Ayrıca vaktinizi alış verişe çıkarak da geçirebilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 56" R
Ay
Oğlak
05° 19' 58"
Merkür
Koç
16° 25' 02"
Venüs
Koç
29° 10' 08"
Mars
Balık
28° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 26' 36"
Uranüs
Boğa
22° 15' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 29"
Lilith
Başak
23° 10' 22"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>