Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yaşantınızda hareketlenme gözleyebileceğiniz aktif bir gün. Desteklenmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz.

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zihinsel yönden uyanık olabileceğiniz bugün, aktivitenizden rutin işlerinizi düzenlemede faydalanabileceğiniz görülüyor.

Sevdikleriniz ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğiniz bu devrede artabileceği gibi alım ve satımla ilgili konular gündeme gelebilir. Geçmişten kalan bazı maddi sorunlar, tekrar gündeme gelerek huzursuzluğa neden olması mümkün.

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden ötürü kararsızlık çekebileceğiniz bir gündesiniz. Detaylara özellikle dikkat etmelisiniz. Unutkanlıklar zarar verici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden yorulabilirsiniz. Komşu ve kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir. Önemli ticari gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün sevdikleriniz, akrabalarınız ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Kendinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir.

9 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Salı günümüz, saat 04:38 itibariyle Balık-Başak burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Dolunayı, etkili tüm görünümleriyle size izah etmeye çalışacağım. İlk etkili görünümü, saat 03:06 Ay-Chiron kavuşumudur. Bu, sosyal hayattaki ilişkilerimizi, arkadaşlıklarımızı, dostluklarımızı ve ayrıca hedeflerimizi ele almamızda önem taşıyor. Kimlere destek ve yardımda bulunuyoruz. Kimlerle ruhumuz güçleniyor, şifa buluyor. Başkalarının üzerimizdeki etkisi nedir. Bütün bunları gözden geçirmemizde yarar var. Gereğinden fazla iyi niyet ne kadar yanlışsa alınganlık da bir o kadar yanlış olur. Saat 04:38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla toplumla birebir ilişkimizi,  dostluklarımızı, duygusal açıdan ele almamızı sağlarken diğer yanıyla aşk hayatımız, çocuk meseleleri, özel hayatımızla alakalı konulara titizlikle yanaştığımızı vurguluyor.  İyi niyetliliğin ve mükemmelliğin ölçüsünü çok iyi ayarlamak gerekiyor. Çünkü bir yandan dışa karşı bu kadar özverili davranıp, diğer yandan neden aradığımı bulamıyorum diyorsanız, kendinizi veya başkalarını eleştiriyorsanız bu Dolunayda biraz keyifsizlik yaşanabilir. Kişisel ve toplumsal ilişkilerin mutlaka bilinçli bir şekilde ele alınması gerekecek. Saat 08:19 Ay-Satürn görünümü bu Dolunayda ilişkimizi,ortaklığımızı, evliliğimizi veya yalnızlığımızı vurguluyor ve ayrıca hedefin nedir, nasıl bir yaşam sürüyorsun, güvende misin diye kendimize sorular sormamızı sağlıyor. Saat 22:10-10 Eylül saat 02:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde hedeflerimizi tekrar bir ele alalım. Ayrıca çalışma hayatımız, yüksek eğitim, yolculuklar, tecrübelerimizi değerlendirme anlamındaki işlerimizi de gözden geçirelim. Ancak şunu unutmayalım ki, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, aşkta ve dostluklarda doğru tercihlerde bulunmayı bilelim. İletişime önem verelim. Kendimizi geliştirelim. Özellikle çalışma hayatımız ve sağlığımıza önem verelim. Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirmek istiyorsanız, çevresel ilişkilerinize destek almalısınız. Başkalarının problemlerini çözme konusunda ilginç fikirler üretiyorsunuz. Ortakyaptığınız kişilerin bencil davranışları sizi rahatsız edecektir. Düşüncelerinizi saklamadan, direk bir şekilde ifade etmelisiniz.

9 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Riskli adımlar atmak veya riskli maddi kararlar almak için uygun günlerde değilsiniz. Yanıltıcı etkiler aşk hayatınızda etkili. Hayatınızda bazı kişi, plan veya düzenlemelerin işinize yaramadığını ve gereksiz olduğunu fark edebileceğiniz günler. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, Balık burcunda meydana gelen dolunay bazılarımızı hassaslaştırabilir. Söylenen cümleler yaraları kanatabilir, yaralayıcı olabilir, geçmişte yaşananların hatırlanmasına neden olabilir veya diyalogları gerebilir. Önemli konuları konuşurken yanlış anlaşılmamaya özellikle dikkat etmekte fayda var. Zaten tünelin sonundaki ışık kendini göstermeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren, umutlu olmak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten yana destekler konularında yeni gelişmeler olabilir. Üstünde çalıştığınız bazı projelerinize dair önemli haberler alabilirsiniz. Bugün mesleki organizasyonlara veya davetlere mutlaka katılmaya bakın. Önemli kişilerle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Dahası fikirlerinizle bu kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

9 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HARCAMA yapmanız gereken şeylerde tutumlu, gereksiz harcamalarda ise bonkörsünüz. Dikkat edin, son pişmanlık fayda etmez.

9 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

9 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>