Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir daha geçmişteki kadar coşkulu yeni bir ilişki yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız. Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz

İhtiyaçlarınızı pahalı etiketlerin altında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor olabilir. Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak.

Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğiniz parlak olacak. Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak. Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:00-12:41 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için sabah dikkatli olmakta yarar vardır. Hatalar yapılabilir veya hassasiyet yüzünden olayları yanlış değerlendirebiliriz. Hoşgörünün ve ılımlı iletişimin sınırlarını iyi çizerek ancak her sözün altında bir şey aramadan günü geçirmekte yarar var. Kardeşlerimiz, ailemiz, yuvamız içindeki iletişim, geçmişe dönük meseleleri ön plana getirebilir. Biraz duygusallaşırız, ilgi görmek isteriz. Saat 12:41 Ay-Aslan geçiş etkinliğinde, mesleki ve ailevi şartlarınızı en iyi hale getirmek ve sosyal yönden aktif olmak adına neler yapabileceğinizi düşünürsünüz. Kafanızın içinde faydalı birçok çözüm olduğu halde bunları hayata geçirme konusunda desteğe fazlasıyla ihtiyacınız olduğu bir gerçektir. Saat 18:26 Ay-Merkür karşıtlığında, ev içinde veortamında size ne yapacağını söyleyen kişilerden hoşlanmazsınız. Hakimiyet kurmaya sizi yönlendirmeye çalışan kişilere tahammülünüz yoktur. Saat 20:20 itibariyle gerçekleşecek Ay-Venüs görünümü, sizi içten içe üzen ve rahatsız eden meselelerin üzerinde bir hayli gururlu davrandığınızı işaret ediyor. Bunun nedeni hem kimseye dertlerinizi açmak istemeyişiniz hem de dışa karşı zayıf, güçsüz ve çaresiz görünmek istemeyişinizdir. Hassassınız. Ancak bugünler de geçecek ve bu yollar da aşılacaktır. Olumlu düşünmek ve asla pes etmemek sizi kaygılardan, umutsuzluktan kurtaracaktır. Günün güzellikleri yolunuzu aydınlatsın. Can-ı gönülden sevgilerimle,

9 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün sonuna doğru sosyal hayatını canlandıracaksın. Arkadaşlarını toplayıp keyifli etkinliklere öncülük edebilirsin.

9 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürpriz bir ilişki teklifi alabilirsiniz. Ya da partnerinizin sürprizi sizi heyecanlandırabilir. Kariyeriniz ile ilgili önemli bir görüşme yapabilirsiniz. İlişkiniz ile ilgili bazı farkındalıklar kazanabileceğiniz bir gün. Eğitim ile ilgili durumlara dikkat!

9 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Gün içinde sorumluluk gerektiren işlere yönelebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda değişiklikler olabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetkinizi aşan konulara karışmayın. Aksi halde herhangi bir sorunda sizi suçlu ilan edebilirler. Dikkatli olmanız yeterli. Mali konularda size destek verenler de var.

9 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Aslan burcuna ilerleyen Ay ile birlikte evinizi, ailenizi daha çok düşünebilirsiniz. Geçmişle ilgili konu ve anılar gündeminize gelebilir, şefkat ve merhamet hisleriniz artabilir, duygusallık ortaya çıkabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne iletişim konularınız aktif olarak başlıyorsunuz. Sevdiklerinizle yapacağınız organizasyonlardan fazlasıyla keyif alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli görüşmeler altında olacaksınız.

9 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve yuvanızla ilgili cömert ve coşkulu girişimlerde bulunabilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili tasarılarınız mevcutsa bunları bugün harekete geçirebilirsiniz.Evinizle ilgili yeni eşyalar almak için de uygun bir gündür. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Ebeveyninize liderlik edebileceğiniz durumlar oluşabilir. Arkadaşlarınızın sizin hayati krizlerinizi yanlış değerlendirdiği veya manipüle ettiği düşüncesine kapılabilirsiniz. Hizmet alanınızdaki fırsatları zekanızla çözebilme konusunda kibirli davranabilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle yürüttüğünüz ilişkiler, günün ana konularını oluşturacaklardır. Arkadaşlarınızla birlikte sohbet ederken veya bir eğlence faaliyetinde bulunurken, sizi bekleyen görevler aklınıza takılıp bir parça huzursuzluk duymanıza, ortamın tadını tam çıkaramamanıza neden olabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>