İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir haftadır düşünüyorsunuz. Aşktaki tartışmaların ve bu tartışmalardaki haklılık iddialarının neden daha sert ve inatçı olduğunu çözemiyorsunuz. Aşk yerine kişilikleri sorgulamanız gerekiyor.

İş yaşamınızda herkese bir rehavet bulaştırıyorsunuz. Tatil yapmadan doğru dürüst çalışamayacaksınız gibi görünüyor. Haftanın ortasında kaçırmamanız gereken bir fırsatınız olacak.

Bir satış işi, eğer gerçekleşirse sizi birçok bunalımdan kurtarabilecek. Ama biraz üzerine düşmeniz gerekiyor. Para meselelerinde bir arkadaşınızla gereğinden fazla içli dışlı olmuş görünüyorsunuz. Dostluğu tehlikeye sokabilir.

Vardığı sonuçtan hiç sorumlu olmadığınız bir olaya, başınıza dert açabilecek kadar yaklaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Attığınız her adım doğru olmayabilir. Kendinize bu kadar güvenmeyin. Sizi eleştirenlerin de bir bildiği vardır. Onları dikkate almalısınız. Bugünlerde en büyük sorununuz, yaz mevsiminin size dokunmadan geçip gidiyor olması. Bir türlü yapamadığınız tatil düşlerinize giriyor. Ama sonbaharın sıcaklarında bu emelinize kavuşacaksınız.

1 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, gün boyunca Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bugün, iletişimde sizin kadar hızlı, çevik hareket eden biri yoktur desek yeridir. Baskılara karşı çıkmak, kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendiricidir. Sosyal ilişkilerinizin çoğunluğunda dostlarınız baş sırayı alabilir. Her kesimden insanla sözel olarak anlaşmanız mümkündür. Din, dil, kültür, ülke farkı gözetmeksiniz herkesi kucaklayabilirsiniz. Yeter ki karşınızdaki kişi iyi niyetli olsun, dürüst davransın ve arkadan vurmasın. Bütün bunlar keyifli bir gün geçirmeniz için yeterlidir. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

1 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni huzursuz eden ne varsa konuşabilirsin. Yeni eşyalar almak için alışverişe çıkabilirsin.

1 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karamsar düşüncelerle bozmayın. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

1 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan harekete geçiren konular içindesiniz. Yabancılardan da çok şey öğrenebilir, paylaşabilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz melankolik ve karamsar bir hava içinde olabilirsiniz. Kendinize karşı inat halindesiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

1 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli ortamlarda kendinize ve yaşadıklarınıza dair konuşmalar yapmak isteyeceksiniz. Oldukça keyifli ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Değişik yerler görme arzusuyla hareket edebilirsiniz. Aile alanlarınızdaki sıkıntılara çok takılmamalısınız.

1 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat ederken 9. evinizi aydınlatacak.Demek ki yaşam felsefeniz ve dünya görüşünüzü etkileyen kitaplara, konulara, eğitimlere ilgi duyabilirsiniz. Astroloji, metafizik gibi konular ilgi alanınıza girebilir ve bu size çok keyif verir. Blog ve web sitenizde paylaştığınız yazılar geniş kitlelerde ses getirir.

1 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

1 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 33' 36" R
Ay
Başak
00° 23' 37"
Merkür
Boğa
00° 16' 22"
Venüs
Boğa
20° 15' 22"
Mars
Koç
11° 43' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 02"
Satürn
Balık
17° 48' 42"
Uranüs
Boğa
23° 15' 06"
Neptün
Balık
29° 20' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 11"
Lilith
Başak
25° 04' 20"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>