İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir haftadır düşünüyorsunuz. Aşktaki tartışmaların ve bu tartışmalardaki haklılık iddialarının neden daha sert ve inatçı olduğunu çözemiyorsunuz. Aşk yerine kişilikleri sorgulamanız gerekiyor.

İş yaşamınızda herkese bir rehavet bulaştırıyorsunuz. Tatil yapmadan doğru dürüst çalışamayacaksınız gibi görünüyor. Haftanın ortasında kaçırmamanız gereken bir fırsatınız olacak.

Bir satış işi, eğer gerçekleşirse sizi birçok bunalımdan kurtarabilecek. Ama biraz üzerine düşmeniz gerekiyor. Para meselelerinde bir arkadaşınızla gereğinden fazla içli dışlı olmuş görünüyorsunuz. Dostluğu tehlikeye sokabilir.

Vardığı sonuçtan hiç sorumlu olmadığınız bir olaya, başınıza dert açabilecek kadar yaklaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Attığınız her adım doğru olmayabilir. Kendinize bu kadar güvenmeyin. Sizi eleştirenlerin de bir bildiği vardır. Onları dikkate almalısınız. Bugünlerde en büyük sorununuz, yaz mevsiminin size dokunmadan geçip gidiyor olması. Bir türlü yapamadığınız tatil düşlerinize giriyor. Ama sonbaharın sıcaklarında bu emelinize kavuşacaksınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 21:00 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yenilik anlamındaki işleri gözden geçirmek, yarım kalan işleri tamamlamak faydalıdır. Bencil düşünmemek lazım. Genelde İkizler insanı, hata yapabileceğini kabul etmek istemez. Ancak birileri size uyarıda bulunursa sakın kulak arkası yapmayınız. Ayrıca başkalarından duyduğunuz bir şeyi kendi düşünceniz olduğunu iddia etmek yerine, size bu fikri sunan kişiye teşekkür ediniz. Bu sizi başkalarının gözünde yükseltecektir emin olunuz. Saat 21:00 Ay-Yengeç geçişinde, insanlarla aranıza mesafe koyabilir, duygularınızı belli etmezsiniz. Hiç bir şeyi beğenmez, kendinizce eleştirir ve daha mükemmel şeylere layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Parasal konularda bir hayli önemlidir. Mali durumunuza göre moraliniz yüksek veya düşük olabilir. Sizin için güvence bilhassa önem taşır. Saat 23:29 Ay-Uranüs görünümü, maddi açıdan güvende olmak isteğinizi işaret ediyor. Belki bu yüzden hassassınız. Bir şeylerin yolunda gitmeyişi sizi üzüyor. O zaman yeni bir sayfa açmaya, farklı yollar denemeye açık olunuz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Yorgunluk ve halsizlik, günlük planları değiştirebilir. Sabırsız tavırların hayatın her alanına yansırken, motive olmakta zorlanabilirsin. Her cümlenin arkasında iyi ya da kötü bir niyet aramamaya özen göstermelisin. Olanlara seyirci kalmak sana göre değil. Sen bir filmin başrolü olmaya alışkınsın ama inan bu sefer dikkatli bir gözlemci olup sağlam adımlar atmak seni zafere götürecek. Duygusal iniş çıkışlarını da kontrol altına alma zamanı geldi de geçiyor bile. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, tüm cesaretini toplayıp hoşlandığın kişiye duygularını açabilirsin. Mide rahatsızlığın varsa, işlenmiş gıdalardan özellikle uzak durman gereken bir gün olacak.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi çok daha güçlü ve parlak bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Cesur ve iddialı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir,hayatınızda girişimci davranabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilir, dikkatsizlikten dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilir, gün içerisinde olan tartışmalardan da uzak durmaya çalışmalısınız. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha çok durmanızda fayda var.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başladığınız diyet işe yarayacak. Kilo verip sağlık sorunlarınızı ortadan kaldıracaksınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren kendinizi çok daha güçlü ve iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Bir süredir devam eden karamsar duygulardan sıyrılıp dikkatinizi çalışmalarınıza yönelteceksiniz. Hanımlarla aranızdaki sorunlar çözümleniyor.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü Ay sizin burcunuzda seyahat ederken partnerinizin yaptırımcı tavırları sizi ruhsal olarak yorabilir. İkilikler içinden çıkamaz bir hal alır. Çok fazla eleştiriye maruz kalıp kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden tartışmak yerine kabuğunuza çekilip okült, konular ve spiritüel enerjilerden yararlanın. Karşınızdakinin sakinleşmesini bekleyin.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

1 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 10' 33" R
Ay
Akrep
10° 05' 46" R
Merkür
Boğa
08° 16' 25"
Venüs
Boğa
27° 25' 48"
Mars
Koç
16° 09' 22"
Jüpiter
Boğa
29° 00' 35"
Satürn
Balık
18° 11' 35"
Uranüs
Boğa
23° 35' 21"
Neptün
Balık
29° 28' 09"
Plüton
Kova
02° 01' 14"
Chiron
Koç
21° 47' 36"
Lilith
Başak
25° 43' 08"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 21/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>