İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş bir hafta sonundaki yarım yamalak tanışıklığın yaşattığı heyecanı unutamıyorsunuz. Acaba benim de izim kaldı mı sorusu beyninizi tatlı tatlı kemiriyor. Öncelikle onun araması için koyduğunuz süre tükendi. Siz onu arayacaksınız.

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artacak. İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle, ne deilişkilerinizle bir sorun yaşamıyorsunuz.

Emeğiniz ve bilginizi sattığınız için istediğiniz gibi bir maddi doyum içinde olamayacağınızı biliyorsunuz. Ayak-Yorgan ekonomi politikasıyla yaşıyorsunuz. Yetişemediğiniz bir iki delik de aileniz tarafından yamanıyor. Sevindirici bir haberiniz var. Bu nakit para değil, ama yine de bazı yüklü harcamalardan sizi kurtaracak.

Detaycı değilsiniz, ama detaylarla ilgilisiniz. Ama geçenlerde yeni yaşadığınız bir olayda bir detayı atladınız ve eksik bilgilenme ile olayı kapatıp yanlış kişiler hakkında yanlış fikirler edindiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak iç dünyanıza döneceğiniz ve yalnız kalmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Bilinçaltınızda kalan bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir ancak bu sorunların gerçek nedenlerini anlamanız zor olacaktır. Kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz, içinizden hiç bir şey yapmak gelmeyebilir. İşinizi ihmal etme tehlikeniz söz konusu olacaktır ve bu durum uzun vadede sizin için zararlı olacaktır.Ani karalar almamaya çalışın ve ilişkilerinizde soğukkanlı tutumlarla hareket edin.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:40  Merkür-Pluto mücadeleci görünüm etkisi altında Çarşamba gününe merhaba diyoruz. Bu enerji, başkalarına ihtiyaç duyduğunuz her konuda daha dikkatli ve dengeli konuşmanız gerektiğinin işaretidir. Bazen sözcükler keskindir ve insanı oldukça zor duruma sokar, bazen de sözcükler sihirli bir güçtür, mucizeler yaratır. İşte bugün siz de politik tarzda ve oldukça akıllı bir şekilde iletişimde bulunmaya çalışınız. Böylece isteklerinizi daha kolay elde edebilirsiniz. Saat 02:33 itibariyle etkili olacak Ay-Koç burcu seyir etkinliği altında, günlük planlarınızı gerçekleştirme yönünde daha istekli olacaksınız.  Ne olursa olsun amacınıza ulaşmak ve başarılı olmaktan yanasınız. Güven duygunuz özellikle girişimde bulunma konusunda yükselişe geçecektir. Saat 13:50 Venüs-Neptün karşıtlık etkisi hangi konularda önem taşıyor ve nelere dikkat etmek lazım bir bakalım. Venüs-Başak burcunda olduğundan ev ve ailevi meseleler üzerinde endişeli davranmak, birbirinizi eleştirmek, hayata karşı tatminsiz ve güvensizlik duymak nasıl yanlışsa, var olan düzenlemeleri ertelemek, yarım bırakmak, düşünmeden kararlar vermek de o denli yanlıştır. Neptün-Balık burcunda faydalıdır. Ancakhayatınızla ilgili meselelerde hayalperest olmak sakıncalıdır. Peki bu karşıtlık etkisi altında ne yapmak lazım. Öncelikle ev değiştirme, kiralama, ailenizle bazı önemli hususlar üzerinde ılımlı bir şekilde düşünmekte yarar var. İş-ev arasındaki hayatınızı mutlaka düzene koymalısınız. Bu iki alanda karar vermeden önce her türlü olasılığı gözden geçirmelisiniz. Bu karşıtlık, yaratıcı düşünmeniz için size destektir. Yeter ki, siz ne yaptığınızı iyi bilin ve bu yapmak istediğiniz şeylerin sağlam bir temeli olsun. O zaman hayal kırıklığı yaşanmayacaktır. Saat 20:32 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 21:37 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü, akşam saatlerini yeni tanışmalar, çevrenizle güçlü iletişim, yolculuklar anlamında bir hayli aktif kılıyor. Anlaşmak, görüşmek, bir araya gelmek, el sıkışmak, karar vermek yönünde de bu görünüm gayet olumludur. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklar veyaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Sezgilerinize çok güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir. Kariyerinizle ilgili köklü değişimlere hazır olmalısınız.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda dikkatli olmanız gereken beş günlük süreçtesiniz. Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir. Neyse ki, aşk hayatınızda hareketlilik söz konusu ve yakın çevreden kişilerle ilişkiler gelişebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, Balık burcunda meydana gelen dolunay bazılarımızı hassaslaştırabilir. Söylenen cümleler yaraları kanatabilir, yaralayıcı olabilir, geçmişte yaşananların hatırlanmasına neden olabilir veya diyalogları gerebilir. Önemli konuları konuşurken yanlış anlaşılmamaya özellikle dikkat etmekte fayda var. Zaten tünelin sonundaki ışık kendini göstermeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren, umutlu olmak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İyimser ve neşeli bir gününüzdesiniz. İşten yana yoğun ancak keyifli bir çalışma temposu içinde olabilirsiniz. Üstelik işten gelecek paralarla ilgili olumlu gelişmeler gözüküyor. Yeni anlaşmalar ve projelerle ilgili daha girişken ve mücadeleci olmanızda fayda var. Mesleki organizasyonlardaki tanışmalar avantaj sağlayabilir.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARA ve işle ilgili beklentilerinizle ilgili gelişmelerle karşılaşacaksınız. Yeni ayrılık yaşayan İkizler, beklenti içine girmek için henüz erken.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

10 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>