İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabileceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda bir durgunluk olabilir. Aşk hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişimlerinizde aksamlar meydana gelebilir.

Sizin ilkelerinizle bağdaşmayacak bir durumda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek sorunlar ve tatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Beklediğiniz bir haberde yada gelişmede gecikmeler oluyor ancak beklentilerinizi net bir şekilde planlayabiliyorsunuz.Alacağınız kararlar konusunda çok dikkatli olmalısınız,mantık hataları yapabilirsiniz. Dikkatinizi işinize yönlendireceksiniz. İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz.

Maddi konularda temkinli davranacağınız ve gereksiz harcamalardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Daha çok gelirlerinizi arttırmaya yönelik bazı düşünceler içine girebilirisiniz.

Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Sizden başka kimsenin kolay yapamayacağı bir işle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanacağınız bir gündesiniz ve sizde çevrenizde olan bazı gelişmeleri anlamakta zorlanacaksınız.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler cumartesi günümüz saat 02:17 Güneş-Jüpiter görünümüyle başlarken, aşk hayatınız, eğitim yaşamınız, girişimler, hoş bağlantılar, güzel haberler anlamında rahatlıyoruz. Günlerdir baskın olan ve sıkıntı yaratan meseleleri daha olumlu bir ruh haliyle çözümleyebiliriz. Zihnimiz verimli çalışıyor. Kendimizi hangi alanda ifade etmek istiyorsak, o alana yöneliyoruz. Seyahatler olabilir veya çevresel değişimler yönündeki kararlarımızı gözden geçirebiliriz. Yeni bir tanışma, yeniden bir araya gelmek için fırsatlar yaratma, yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırma, aşkı hissetme, aşkla hareket etme  açısından da, bu görünümün faydalı tesirini görebiliriz. Çocuk sahibi olma, çocuklarımızla alakalı konuları ele alma yönünde de bu enerjinin rahatlatıcı bir etki olduğunu söylemeliyim. Saat 03:49-18:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Birilerinin sürekli olarak akıl vermeye kalkışmaları ve bunu söyleyen kişilerin ise, doğru düzgün bir yaşantıları olmadığı halde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmalarına tahammül edemeyebilirsiniz. Saat 12:10 Venüs-Uranüs karşıtlığı yabancısı olduğumuz bir görünüm değil. 2011 yılında Koç burcunda seyrine başlayan Uranüs, her yıl Venüs ile bu karşıtlığı yapıyor. Peki ne anlama geliyor? İleriye dönük hedefleri olan, yenilikte bulunmak,  dışa açılmak isteyen ve gönlünce yaşamaktan yana olan birey bazı tercihlerle karşı karşıya kalıyor. Sosyal hayatta aktif olmak isteyen birey, gruplar içinde liderliğini göstermek ve projelerini hayata geçirmek, kendini öne sürmek istiyor.  Ancak şimdi birileriyle işbirliği yapmak durumunda kalıyor. Özgür bir ilişki yaşamak isteyen birey, birlikte olduğu kişinin farklı düşünmesi nedeniyle iki arada bir derede kalıyor.  Hedeflerim mi yoksa sorumluluklarım mı, hayallerim mi aşkım mı, ben mi önemliyim yoksa biz mi? sorular kafanızın içinde dolaşıp durabilir. Ancak hayatta her şeyin bir çaresi olduğuna göre sizin de dengenizi korumanız gerekiyor. Hem hedeflerinizin farkında hem de başkalarıyla uzlaşmaya açık olmak lazım. Saat 19:07 Mars-Kuzey düğüm görünümü, aşk hayatımız veya evlilik anlamındaki beraberliklerin ilerisi adına düşünülerek ele alınmasının önemini gösteriyor. Gelişim yolu, hem amacımıza uygun seçimlerde bulunmak hem de mevcut beraberliğin geleceği olup olmadığına bir bakmakta yarar var. Dost, dostun gelişmesini ister, Düşman ise güçsüzleşip zayıf düşmesini.... Gerçek dostlarla, doğru insanlarla karşılaşmamız, mutlu olmamız dileğimle,

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişle ilgili sorunları ortaya çıkabilir. Elektronik eşyaları bozulabilir. Aynı zamanda Yönetici gezegenleri Merkür de Retro yapıyor. Aksilikler canlarını sıkacaktır. İletişim kopukluğu özel hayatlarında sorun yaşatacaktır. Yalnız çalıştığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Aşırı endişeli tavırlar içinde olduğunuz zaman çalışmalarınızda yavaşlamalar söz konusu oluyor.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir. Ancak, aniden ve beklenmedik bir şekilde her şey sizin istediğiniz hale dönüşebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Son dönemlerde yaptığınız planları veya verdiğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Önemli bir detayı atlamış veya yanlış düzenlemiş olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZİ ifade edememekten, anlatamamaktan kaynaklanan kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Pes etmek yerine ısrarcı davranmalısınız.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

11 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>