İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayati bir kararın eşinde sayılabilirsiniz. İlk kararı veren siz olursanız kendinize güveniniz daha az yıpranacak. Sürdürdüğünüz ilişkiyi bir an önce bırakmanız için her türlü gerekçeniz var gibi görünüyor.

Birinin, gereksiz takıntılarla sizinle bir kariyer kavgasına girdiğini düşünüyorsunuz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek. Bir yetkilinizin size davranışlarından rahatsızsınız.

Aceleci davranmanıza gerek yok. Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Ama paranızı değerlendirmek için aldığınız tavsiyeler de pek akıllıca görünmüyor.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan bir güvensizlik içine giriyorsunuz. Bu güvensizliğinizin çok yerinde bir tespit olduğunu söyleyenler sizi yanıltıyor olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde gerçekleşecek önemli bir randevunuzun önemini henüz kavrayamamış gibisiniz. Bundan elde edeceğiniz kazançlar, tahminlerinizin üzerinde olabilir. Duygusal yaşamınız her zamanki gibi hayatınızın tam merkezinde. Gece yarısına doğru sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:04 Ay-Pluto görünümü, maddi konularda tasarruf, yatırıma yönelmenizi, derinlikli düşünmeyi sağlar. Saat 04:10 Ay-Merkür görünümü, maddi konularda daha tutumlu olmamız gerektiğini işaret ediyor. Hesabımızı iyi yapmamızda yarar var. Saat 04:22 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğinizi, ailenizi, paranızı güvence altına alacak şekilde işlerinizi takip etmeniz anlamındadır. Saat 08:23 Ay-Güneş görünüm etkisi altında, güven duygunuzu ayakta tuttuğunuzda göreceksiniz ki,  yavaş yavaş  her şey yoluna girmeye başlamış.  Bu enerji sizi mutsuz eden veya gizli gizli yaralayan konularda destekçinizdir.Saat 10:34-12 Mayıs saat 00:32 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde başlıyor. Maddi konularda sağlamlığı, güvenilirliği mutlaka önde tutmalıyız. Şuraya para yatırayım, buna borç vereyim, şu istediğimiz alayım diye düşünmek yerine iyice düşünmekte yarar var. Huzurun, sevginin, güvenin etkin olduğu bir gün geçirmemiz dileğimle,

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti , sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Ay, para evinizi etkiliyor ve bugün harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oyun kurucu sizsiniz, siz istemedikçe kimse sizi yenemez. Dolayısıyla, satranç hamlelerine hazır olun. Kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmemelisiniz, aksi takdirde, güven başlıklı sorunlar yaşanabilir. Sizin için değerli olan şeyleri ve paranızı korumalısınız. Sizin dışınızdaki olaylar sizi de etkileyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, ülke ve geçmişten gelen değerler başlıklı konular ön planda. Günün ilk yarısında, görüşmeler, yazışmalar, iletişim ağırlıklı konular ve toplantılar ağırlıklı. Ancak, rutini bozabilecek değişik durumlar veya ufak tefek stresli olaylar da söz konusu olabilir. Ardından, belirsizlikler, kararsızlıklar, güven ve istikrar arayışları güne yayılıyor. Önemli işleri saat 11.00' kadar bitirmiş olmakta fayda var. Ancak, hafta başında yazdığımız gibi, ikili ilişkilerimizde yeniliklere ve sevgi alışverişlerine açık günlerdeyiz. Birbirimizi mutlu edelim ve yeni ilişkilerden korkmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başladığınız işlerinizde çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarla ilgili konulara kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek için uygun bir gün değil. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DOSTLARINIZIN vereceği destek sizi tatmin etmeyebilir. Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda herkesi kollayan taraflarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Enerjinizi hâlâ tam anlamıyla ortaya koyamıyorsunuz ama geri planda durmanın faydalarını da görüyorsunuz.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağır enerjilerle devam edecek bir günün sonuna doğru yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz.Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz. Bilinçaltı ve zihinsel zenginliğinizi bugünkü fırsat enerjileriyle faydaya çevirmeniz olasıdır. Düşünmek ve planlamak günün teması olmalıdır.Genel olarak ise; Ay bugün saat 09:34'te boşluk etkisine girecek ve 23:32'de Ay Aslan burcuna geçecek. Ay Aslan burcuna geçene kadar tüm gün Yengeç burcunda boşlukta kalacağı için siz de akışta kalmalısınız. Aşırı hareketli, kararlı ve planlı bir gün olmayacağını düşünerek işlerinizi kendi içsel temponuzda tamamlamalı, stres getirecek aktivitelerden kaçınmalısınız. Bu süreçte içe çekilmek, kendinizle baş başa kalmak, yabancılarla fazla bağ kurmadan tanıdık bildik ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle eğlenceyi, kalabalıkları, hareketli ve dinamik aktiviteleri yarın Ay Aslan'a geçinceye kadar erteleyebilirsiniz.Bugün duygu yoğunluğuna veya hassasiyetlere kapılabilirsiniz. Dolayısıyla yakınlarınıza ve sevdiklerinize sitem edip, kırgınlıklarınızı yansıtmadan önce bir süre bu ruh halinin dağılmasını bekleyebilirsiniz. En iyisi sevdiğiniz, aşina olduğunuz, bildik tanıdık kişilerle birlikte olup en iyi yaptığınız alışık olduğunuz işlere yönelmeyi tercih edin.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

11 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>