İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda rahat bir günde bulunduğunuzu ve beklentilerinize karşılık bulabileceğiniz söylenebilir. İkili ilişkinizde, iletişimle ilgili problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Aşkta yaşamınızda gelişmeler bekleniyor.

Yaratıcı çalışmalar ve kendinizi daha rahat hissedeceğiniz konulardan zevk alabilirsiniz. Mesleki konularda yoğunluk ve hareket ihtiyacı göze çarpıyor. Zamanınızın büyük bir kısmını yeni işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, bu konularda çalışabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayabileceğiniz bir gün. Dikkatinizi evle ilgili konulara yöneltme ihtiyacı duyabilirsiniz. Harcamalarınızda ani kararlarla hareket edebilirsiniz.

Bazı öncelikleriniz var ve planlı olmaya çalışmalısınız. Evle ilgili konularda değişiklikler söz konusu olabilir. Sabah, sosyal çevrenizde yoğun bir hareketlilik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, yakınlarınızla ilişkilerinizi rahatlatabilir. Bugün ikili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, yakın ilişkilerinize karşı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün.

11 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler hayatı, parasal konular, ilişki problemleriyle ilgilenmemizi gerektirici Ay-Oğlak burcu geçişi  saat 06:25 itibariyle bizleri selamlıyor. Bu enerji sizleri yorsa da, bütün bunlarla başa çıkabilecek kadar zeki bir burç mensubusunuz. Sadece ilişkinizle alakalı mevzularda ortamı gerecek konuşmalar yapmaktan kaçınınız. Gün içinde  yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. Hiç kimse bizim gibi düşünmeyebilir. Bu ister sevgilimiz olsun ister başka biri. İnsanların baskıcı tavırlarından hoşlanmayacağız. Saat 18:13 Ay-Neptün olumlu görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir.  Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Sabahın aydınlığı, güzel bir günün müjdecisi olsun. Gönülden sevgilerimle….

11 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler, sizin gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacı yönünüzü kullanarak, bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz. Gizli düşünmenin avantajlarını görecek ve yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyacaksınız. Bazen konuşmak size çok şey kaybettiriyor.

11 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sempatikliğinizin ve karizmanızın faydasını görebileceğiniz bir gün. Fikirlerinizi sunma biçiminiz karşılaşacağınız kişiler üzerinde olumlu etki yaratmanıza yardım edebilir. İstekli şekilde üzerinde durduğunuz işler olumlu sonuçlar doğurabilir. Ancak, konuşmaktan çok yaparak hedeflerinize ulaşabileceğinizin farkına varmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Ticari, romantik, eğitimle veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili ya da maddi seçenekler, olanaklar veya maceralar kapıda! Bu kadar şey olup biterken tek handikap şu: Acaba biz gerçekten işleri kotarabilecek, bize güç katacak, motive edecek ve eksiğimizi tamamlayacak kişilerle birlikte miyiz veya bu kondisyonda mıyız? Bu sorunun cevabı olanakları doğru kullanmamız veya arkamızı dönüp gitmemiz gerekliliğini anlamamıza yardım edecek.

11 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklarınızla veya yatırımcılarınızla görüşmeniz gerekebilir. Bu görüşmeler sırasında sakin ve rahat gözükmeye gayret edin. Ortak hesaplarla ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Kendini yenileme fırsatları çıkabilir. Elinizden kaçmasına izin vermeyin.

11 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle ilgili değişiklikler yapmak size moral verecek. Biraz kendinizi şımartmak fena olmayacaktır. Küçük çaplı alışverişler için ideal bir gün.

11 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

11 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>