İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok eleştiriyorsunuz. Ona karşı içinizde sürekli beslediğiniz gizli bir güvensizlik var. Bunu dile getiremiyor, ama sudan sebeplerle onu suçluyorsunuz. Gerçeği oynamanız gerekiyor.

Bugün yapmayı planladığınız küçük bir görüşme, sonradan öğrenip rahatsız olacağınız bir nedenle iptal edilecek. İş hayatınızda bir an evvel yoluna koymanız gereken bir iletişim sorunu yaşıyorsunuz.

Hesapsız harcıyorsunuz. Kazancınız gelirinize yetişemiyor. Bugünlerde karşınıza çıkacak ekstra bir ödeme sizi ister istemez bir önlem almaya zorlayacak.

Hasım görmeyip küçümsediğiniz biri,hayatınızda elinizi ayağınıza dolaştırabilir. Onu daha ciddiye alıp ona göre davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde karşı taraf kadar kendi kişiliğinizi de erozyona uğratıyorsunuz. Bunun sonradan pişmanlıklar yaşatacak bir ilişki olduğunu biliyor, ama bitiremiyorsunuz. Bazı zaaflarınıza söz geçirmekte zorlanıyorsunuz. Önünüzde biraz çetin günler var. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanız gerekecek. Bu akşam beklemediğiniz bir haber alabilirsiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 05:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, eviniz sınırları içinde huzura bir hayli ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Evinizin ihtiyaçları, ailenizle ilgili konular, para meseleleri üzerinde durmak biraz keyifsizlik verebilir. Saat 08:37 Ay-Merkür görünümü, finansal yatırım, aile hayatımız, evimizle alakalı konular üzerinde dikkatlice düşünmemizde destekçimiz oluyor. Saat 12:59-13 Eylül saat 00:28 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Elimiz kolumuz bağlıymış gibi hissederiz. Bir şeyler yapmak isteriz, fakat bir nedenle  sözümüzü tutamayız. İşte böyle durumlarda soğukkanlı olmak son derece önemlidir. Zaten  böyle olduğunuz zaman çıkış yolu  bulmanız kolaylaşır. Saat 21:59 Merkür-Mars görünümü, ilişkinizde fikirsel anlaşmazlıklar yeniden kendini hissettirebilir. Gereksiz tartışmalara neden olabilecek eleştirel tavırlardan kaçınmakta yarar var. Merkür geri harekette olduğu için, geçmiş meseleler üzerinde durulabilir. Bunlara akılca şekilde bakmakta yarar var. Sevmeyi, sevilmeyi bilen gönüllerle kucaklaşacağımız bir bayram dileğimle,  

12 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay sizin gibi bir Hava gurubu olan Kova'da ilerlerken, uçuk yönlerinizi daha da belirgin hale getiriyor. Bugün orijinal ve sıra dışı arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Yolculuklarla ilgili projelerinizi yoğunlaştırmalısınız. Çıkacağınız seyahatlerde, bakış vizyonunuzu genişletecek olaylarla karşılaşacak ve yaşantınıza olan katkısını göreceksiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren 12 ay boyunca, aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz, çocuklarınızla ilgili konular ve yaratıcılık gerektiren işler açısından oldukça şanslı ve fırsatlara açık günlerde olacaksınız. Mevcut ilişkilerinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilir, yeni aşklara yelken açabilir, çocuklarınızın hayatındaki olumlu gelişmelere sevinebilir veya yaratıcılık gerektiren işlerde açık zihin ve akla dolan ilham sayesinde güzel işler ortaya koyabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerini olumlu değerlendirebiliriz. Genel anlamda gergin etkileri olan bir günde olmamız, stres yaratabilecek olayları, meydan okumaları, ufak tefek kazaları, sakarlıkları, tartışmaları ya da saldırgan tutumları akla getiriyor. Kelimeleri dikkatli kullanmak, tembellik veya ihmal türünde davranışlarının sonuçlarını hesaplamak gereken bir gün. Ancak, günün önemli olayı ise, Terazi burcuna geçecek ve bir yıl süreyle bu burçta kalacak olan şans, bereket ve bolluk gezegeni Jüpiter'in burç değiştirmesi olacak. Jüpiter bugünden itibaren bir yıl boyunca Terazi burçlarını koruma altına alıyor ve hayatlarına türlü şansları, fırsatları, aşkları ya da işleri taşıyor. 12 Yıl sonra Terazi burcuna şans getirmeye gelen Jüpiter, sihirli değneğini her burca farklı alanlarda değdiriyor ve o alanda mutluluk vaat ediyor. Peki Jüpiter size hangi şansları vaat ediyor? İşte bugünkü yorumunuz bunu içeriyordu. Hoşlandığınızı umarım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Eylül 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni gündemler yaratmak için hevesli olabilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz işlerinizi etkileyebilir. Farklı konularla ilgilenebilirsiniz. Öğlen saatlerinde dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar almak için sabah saatleri daha uygun. Teknik konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Keyif aldığınız kişilerle akşam birlikte olmak isteyebilirsiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kurallara uyduğunuz taktirde her işi başarıyla inşa edeceksiniz. Gerçekten kendinize uyumlu gördüğünüz her işi kendinize yakışarak yapıyorsunuz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sinirli yapınızı iyi kontrol etmeniz gerekecek. Özellikle sevdiğiniz insanla, partnerinizle konuşurken, düşüncelerinizi ifade ederken doğru kelimeleri kullanmanız ve seçmeniz çok önemli.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında bugün çaba gösterme konusunda zayıf hissedebilirsiniz. Ay’ın tüm gün devam edecek uzun süreli boşluk etkisinden dolayı olumsuzluklara dalmak ve negatif düşünceler içinde hissetmek mümkündür. Olayları akışına bırakıp zaruri ihtiyaçlarınızı gidermeniz mantıklı olacaktır. Sevgiliniz veya ortağınızla fikir savaşlarına girmemeniz ve öfkelenmemeniz gerekebilir. İşin ilginci aileniz ve akrabalarınızla oldukça uyumlu ve yapıcı iletişimde bulunabilirsiniz. Bayram ziyaretlerine ağırlık vermeniz en uygunu olacaktır.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

12 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>