İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda şanslısınız sevdiğiniz insanın bu kadar mükemmel olması sizi bile şaşırtıyor. Ona güzel sözler söyleyip, onu şımartmalısınız. Bugün çevrenizdeki gelişmeleri yakından izleyip isabetli kararlar alacaksınız.

Bugün tamamlanmamış işlerinizi bitirmeye çalışacaksınız. Bunun için biraz daha öz veri ile çalışacaksınız. Bu işleri tamamlayamazsanız üzerine yeni işler gelecek. Aslında çok sıkıntıya gelen bir yapınız yok.

Bugün eliniz çok sıkı. İhtiyacınız olacak şeylere bile para harcamaktan çekiniyorsunuz. Artık biraz harcama yapmanızın zamanı geldi. Yaptığınız yatırımlar meyvesini istediğiniz gibi vermiyor.

Bazı konularda otoriter olmanız gerekiyor. Yoksa çevrenizdeki insanlar sizi her an ikinci plana atabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağınız bazı haberlerden çok fazla etkilenmeniz, kafanızı karıştırabilir. Gereksiz tartışma ortamlarından uzak durmalısınız. Bir yakınınızdan gelecek haber, ona karşı tavır almanıza neden olabilir. Gereksiz heyecana kapılabilirsiniz. Dostlarınızdan fikir alarak davranmanız iyi olabilir. Oldukça enerjik ve ısrarlı tavırlar gösterebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

12 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüz, saat 06:44 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak  sondördün etkisi altında başlıyor. Bu oluşum ideallerinizi gerçekleştirmek, özgür hareket etmek ve belli bir grup içinde lider olmak arzunuzun simgesidir. İnançla hedeflerinizin üzerine gidebildiğiniz takdirde bunun size kazanç olarak geri döneceğini düşünürsünüz. Öne çıkmaya çalışan benliğinizi,  durduran tek şey belirsizliktir. Bu belirsizliğe çare bulamıyor oluşunuz sizi daha fazla gerginliğe sürükleyebilir. Birilerinin size ne yapacağınızı söylemesi veya   hesap verme zorunluluğu  canınızı sıkabilir.Peki bu gerginliğin üstesinden nasıl gelebiliriz? Öncelikle kendinizden emin olmaktan vazgeçmeyiniz  ve ne olursa olsun, günü kendi doğal akışı içinde değerlendiriniz. Yani sizi bunaltan konular üzerinde düşünmek yerine sizi rahatlatabilecek aktivitelere yöneliniz. Bırakın sorunlar orda kalsın. Evet bugün sadece siz değil, hepimiz birileri veya bir şeyler tarafından engellenebiliriz. Ancak bu engeli aşabilmenin yolu, gittiğiniz yolun ve hedeflerin farkında olmak ve yılgınlık göstermemektir. Siz bunu başarırsanız, kimsenin sizi sinirlendirmesine fırsat vermemiş olursunuz. Saat 11:15-20:44  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde sabırsız davranırsınız. Ektiğinizin  karşılığını almak istersiniz.  Alamadığınızda, sesinizi  çıkarırsınız. Ancak bunun ayarını iyi yapmamızda yarar var. Saat 20:22 Mars-Neptün arasındaki görünüm, ideallerinizi, hayallerinizi gerçekleştirmek adına kendinize şöyle bir bakmanız anlamında yararlıdır. Ay-Boşluk etkisi altında gerçekleştiği için,  hem mesleki alanda  hem geleceğinizi sağlam temeller üzerine oturtabilme hem de maddi-manevi anlamda kazanç elde etme yönünde incelemede bulunalım. Saat 20:44 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizle olan her türlü bağlantınızda,  tarafsız düşünmenizi ve  sempatik bir şekilde davranmanızı sağlayıcıdır. İster yeni bir ortamda soluk alın, isterseniz tanıdıklarınızla bir arada olun farketmez,  bugün ilerici bir dünya görüşü ile  durumları gözden geçirebilir, farklı ve sıra dışı olan yenilikleri yaşamınızda uygulamayı arzu edebilirsiniz. Tebessüm yüzünüzde, sevgi yüreğinizde, sevdikleriniz hep yanınızda olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize özgün davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Karşıt evinizde ilerleyen Merkür, ilişkinizde fikirsel birlikteliğin çok önemli olacağını vurguluyor. Beğendiğiniz konularda kendinizi daha da mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz.

12 Nisan 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlara angaje olma konusunda çok istekli olmanıza rağmen, önümüzdeki birkaç gün içinde yüzünü gösterebilecek yeni seçenek veya fırsatları beklemeden harekete geçmemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs'a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

12 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizi planlayıp, detaylandırmak isteyebilirsiniz. Esnek olmalısınız.

12 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

12 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

12 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>