İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli sorgulamalar, ilişkideki beklentilerin canlılığından olabilir. Yanlış yorumlarla, yanlış yargılara varıyorsunuz. İyimser ve umutlu arayışlarla ilişkinin sorunsuzluğu kolayca ortaya çıkacak.

İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız. Yeni yaptığınız görüşmeden çok şey beklerken, tersliklere de donanımlı olmalısınız.

Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında akılcı bir denge var. İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz.

Tıkandığınız bir konuda bir an evvel ne yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ikili ilişkilerinizde daha yumuşak, daha anlaşılır yaklaşımlar bekliyorsunuz. Buna yönelik çabalarınızda başarı şansınız oldukça az. Karşı tarafta önyargılar hakim gibi. Bugün, öncelik verdiğiniz konularda birtakım değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni başlangıçlara sempatiyle bakma eğiliminiz, gündeminizi değiştirebilir.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 04:46 Ay-Satürn görünümü, insanları tanımak, yolculuklar yapmak, farklı güzellikler keşfetmek arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Bir ilişkide denetlenmeye, zorlanmaya gelemiyoruz. Önce kafama hitap etmeli, dünya görüşünü bilmeliyim diye düşünürsünüz. Saat 15:40-18:50 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Seyahatle alakalı konularda özellikle güvenli firmaları tercih etmeniz faydalıdır. Yer ayırtma tarzındaki işlerinizi iyice kontrol ediniz veya acelesi yoksa boşluk bitiminde tercih ediniz. Daha önceden yer ayırttıysanız, son durum nedir, gidilecek yerle alakalı bir sorun var mı diye kontrolünüzü yapınız. Yargı, yasalarla alakalı sorunlarınızda gecikme veya beklenmeyen durumlar oluşması mümkündür. Saat 18:50 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişinin rahatlatıcı yansıması büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından son derece yararlıdır. İçinde bulunduğunuz sistemin bir parçası olarak, bir yanımızla düzene bağlıyız. Günün tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostların önemli kararlarında etkili olacak. Kalıcı ve yapıcı ilişkilerin sana fayda ettiğini göreceksin.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda özgürlük ve bağımsızlık temelli bazı sorunlarla baş etmeniz gerekebilir. Partnerinizle özgürlük anlayışlarınızın paralel olmadığını fark edebilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif olmak isteyebilirsiniz. Eğitim işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Gün içindeki değişiklikler işlerinizi yavaşlatabilir. Günün ikinci yarısında daha fazla görünür olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sorumluluklarınız aratabilir. İlişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Uzaklarda yeni insanlarla bir araya gelebilir, yeni yerler görebilir, fikir ve düşüncelerinizi tanımadığınız kişilerle dahi paylaşmak isteyebilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda bazı koşulların net olmaması, gideceğiniz yönü doğru bir şekilde görmenize engel oluyor. Değişimler sizi yapacaklarınızdan alıkoyabilir.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılaştığınız bir habere ani tepki gösterebilirsiniz. Duygularınız kontrol etmeye çalışın. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olun. Bugün dalgın olacağınız bir gün. Eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 38" R
Ay
Terazi
08° 17' 20"
Merkür
Boğa
04° 29' 34"
Venüs
Boğa
24° 11' 38"
Mars
Koç
14° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 21"
Satürn
Balık
18° 01' 36"
Uranüs
Boğa
23° 26' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 52"
Lilith
Başak
25° 25' 37"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>