İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz. Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir.

İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz.

Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz.

Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var, işle ilgili görünmüyor. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz. Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor.

14 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 14:50 Başak burcunda gerçekleşecek sondördün fazı altında Pazar günümüz başlıyor. Bu oluşum bir yanıyla evimiz, ailemizle ilgili konularda fazlasıyla titiz, kuruntulu düşünmemize yol açarken, diğer taraftan bize pek destek olmayan partnerimiz nedeniyle canımız sıkılır. Bizim üzerinde durduğumuz önem verdiğimiz hususlar, sanki onun umurunda bile değildir. Bu durumda sakin bir şekilde, birbirinize eleştiride bulunmadan konuşmalısınız. Saat 17:56 Güneş-Jüpiter görünümü başkaları size karşı bile olsa, siz moral gücünüzle onlar üzerinde bir hayli etkili olursunuz. Kafanıza takmamaya çalışırsınız. Size kendini iyi hissettiren insanlarla daha iyi anlaştığınızı düşünürsünüz. Bu görünüm bir arkadaşlığın, bir görüşmenin işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun hemen karar vermeyip, duruma iyice bakmakta yarar vardır. Saat 18:55 Venüs-Neptün olumlu görünümü etkisi başlıyor. Mali konularda ve işinizle ilgili meselelerde hayale kapılmadan ciddi bir incelemede bulunmanızı sağlayan bu enerji, ideallerinize uygun şekilde ilerlemekten yana olduğunuzu gösteriyor. Her şeyi sağlama alma arzunuz bir hayli yükseliyor. Saat 22:47 itibariyle Ay-Merkür zorlu görünümü iç gözlemde bulunmanın, akıllıca hareket etmenin bizi huzursuzluktan koruyacağını işaret ediyor. Ev sınırları içinde herkesin birbirine karşı anlayışlı olması,hayatınızla ilgili konularda dikkatli olunması gerekiyor. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor. Siz, sorunlarınızla başa çıkmasını becerebilen ender akıllı insanlardansınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz esnasında daha dikkatli olmanız veya daha dikkatli konuşmanız gerekiyor olabilir. Özellikle, geçmişin bazı ilişkilerinizi değerlendirirken karşınızdaki kişilerle aranıza girmesine izin vermemelisiniz. Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

14 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm gününüzü yatarak geçirmek isteyecek kadar yorgun hissedebilirsiniz kendinizi. Biraz kendinize dikkat ederseniz bu sıkıntıları aşacaksınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli görüşmeler ve etkinliklerde yer alabileceğiniz bugün, yakın çevrenize vehayatınızdaki görüşmelerinize zaman ayırabilir, internet sitenizle ilgili işleriniz ve yolculuk planlarınızı başarı ile gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınız ve özel yaşamınızdaki iletişiminizde aksaklıklar sözkonusu olsa da, yapıcı tavır ve sabrınızla üstesinden gelebileceğiniz bir süreçtesiniz.

14 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 53" R
Ay
Balık
08° 37' 47"
Merkür
Koç
18° 24' 06"
Venüs
Boğa
04° 48' 57"
Mars
Koç
02° 06' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 50' 36"
Uranüs
Boğa
22° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 56"
Lilith
Başak
23° 40' 53"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>