İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararlılığınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş değilseniz de, verdiğiniz izlenim bu.

İşyerinizde, yakında toplu bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik içinde karlı görünüyorsunuz. İnsan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünmekten çekiniyorsunuz.

Kenara para koymaya başlamanız, bazı zevklerinizden vazgeçmenizi gerektirmiş olsa da, önünüzdeki günlerde tedbirli olmanın yararını göreceksiniz. Para konusunda çekingen olduğunuz biri, sizi yakında şaşırtabilir.

Bazı arkadaş ilişkilerinizde beklenildiği kadar vefalı davranmadığınız düşünülüyor. Sizden duyarlılık beklenen konularda harekete geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların, çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz. Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

14 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, güne saat 03:04 itibariyle etkili Ay-Mars karşıtlığıyla adım atıyoruz. Bugün endişe yaratan ve bir türlü tedaviye yanaşmadığınız veyahut önemsemediğiniz sağlık meselelerini tümüyle halledebilmek ve arınmak adına gayet önemlidir. Ayrıca çalışma hayatınızı ilgilendiren meseleler üzerinde kronikleşmiş, gerilim yaratan, parayla alakalı konulara mutlaka dikkat ediniz ve özen gösteriniz. Zarar verici alışkanlıklarınızı, bağımlılıklarınızı (sigara, alkol, vb.) bırakmaya çalışınız. Saat 07:17-13:26 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kimseye belli etmeseniz de,hayatınız, sağlık ve özel meseleler üzerinde tedirginlik duyabiliriz. Aslında siz insanlarla aranıza mesafe koymaktan yana değilsiniz. Ancak bazı kişilerin kendini bilmez halleri, boş konuşmaları, kıskançlıkları canınızı sıkmaktadır. Fakat kendinizi dizginlemeniz gerektiğini biliniz. Saat 08:30 Güneş-Uranüs kavuşumu, yeni dostluklar kurmak, yeni çevrelere girmek, sizinle aynı amaçta olan kişilerle irtibata geçmek bu enerjinin gücü sayesinde daha kolaydır. Özgürlük kelime olmaktan çıkar, hayatınızın baş köşesine oturur. İdeallerinizi gerçekleştirmek için daha hırsla çalışmanızda yanınızdaki güçtür. Eğer bulunduğunuz ortam ve kişilerle olan irtibatınız gelişiminizin önünde set oluşturuyorsa artık yeni bir alanda farklı kişilerle bağlantıya geçme anlamında sizi destekler. Saat 13:26 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Bizi rahatlatacak, moralimizi yerine getirecek, en azından sırtımızı sıvazlayacak bir insana ihtiyaç duyabiliriz. Bu eşimiz, ailemiz yakın bir arkadaşımız olabilir. Önemli olan kafamızı rahatlamak ve günün geri kalanını aktif şekilde geçirmektir. Problem olsun istemeyiz. Saat 14:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, her konuda iyi bir analiz yapmanın önemini işaret ediyor. Saat 16:14 Ay-Neptün görünümü, ilişki vehayatınızla ilgili konularda henüz durum netleşmeden bir karar vermenin zor olduğunu gösteriyor. Gelişmelere, bugünkü duruma gerçekçi bir şekilde bakmak lazım. Önyargılı düşünmeyelim. Mutlu edici gelişmelere işaret bir gün dileğimle,

14 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görüşemediğin arkadaşlarınla vakit geçirmek için organizasyon yapabilirsin. Ancak akşam yorgun hissedebilirsin.

14 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta kıskançlıklara karşı dikkat! Kendinizi net bir şekilde ifade etmeniz gerekebilir.

14 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Geçmişte kalan işleri tamamlama fırsatı doğabilir. Günün ikinci yarısında eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız ve konusunda uzman olan kişiler ile görüşeceksiniz. Çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alıp bol bol davet edilebilirsiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

14 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenmeye vakit ayırmak istiyor olsanız da sosyal ortamlarınızdaki değişik ve farklı oluşumlar buna izin vermeyecek. Son derece hızlı, aktif ve farklı bir gün geçireceksiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar ağır enerjiler deneyimleyeceksiniz. Daha sonra ise eşiniz veya partnerinizle farklı ve keşfedilmemiş duygular keşfetmek, gidilmemiş diyarlar ve ortamları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz. Sıra dışı bir arkadaşlık kurabilirsiniz. Özgürlük temalı bir toplum etkinliğinde boy göstereceğiniz beş günlük bir etkiye sahipsiniz. Başına buyruk, dik başlı ve bencil bir yapıda bulunan arkadaşlarınızla ortak bir etkinliğe de girişebilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

14 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 04' 18" R
Ay
Terazi
13° 34' 44"
Merkür
Boğa
05° 06' 43"
Venüs
Boğa
24° 44' 25"
Mars
Koç
14° 29' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 38"
Satürn
Balık
18° 03' 20"
Uranüs
Boğa
23° 27' 46"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 11"
Lilith
Başak
25° 28' 35"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>