İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda güçlü reaksiyonlar verebilir ve yakın ilişkilerinizde daha girişken bir tutum takınabilirsiniz.

İşbirliklerine gereken önemi vermeniz gerekirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir. Çalışma arkadaşlarınızla kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Kuracağınız olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Bugün önlemci olmanızda fayda var. Karamsarlığa düşebilir ve ikili ilişkilerinizde zorlamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir.

14 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüz saat 05:53 itibariyle etkili olacak Güneş-Chiron görünümüyle başlıyor. Bu enerji  gerek parasal ve gerekse mesleki konularda hırsınızın yükselmesi ve sorumluluklarınızın artmasıdır. Ayrıca dışarıdan gelebilecek eleştirilere karşı hassas olduğunuzun göstergesidir. Elinizden geldiğince hata yapmamaya özen gösterebilirsiniz.  Bu hassasiyetin olumsuz yönde ele alınmaması gerekir.  Çünkü bazen, daha başarılı olabilmek için, eksiklerimizi, yanlışlarımızı görmemiz son derece faydalıdır. Kaldı ki bu enerji,  sizin hem kendiniz hem de yaşamınızla ilgili konular üzerinde hata yapmaktan kaçındığınızın göstergesidir. Saat 09:14 itibariyle etkili olacak Ay-Yengeç burcu geçişinde, kendimizi garantiye alma, ekmeğinizi kazanma, kimseye muhtaç olmadan ayaklarınızın üzerinde durma, değerlerinizi koruma, sevdiklerinizi kanatlarınızın altına alma arzumuz büyüyecek.  Sahip olduklarınızı korumak, geleceğinizi  inşa etmek, girişimlerinizde başarılı olmak istersiniz. Hayata  güvenle bakayım, düzgün bir gelir sahibi olayım, sağlığım yerinde olsun, huzurlu bir yuvada soluklanayım  diye içinizden geçirirsiniz. Saat 09:48 Venüs-Satürn görünümü, yakınlarınızla olan ilişkiniz,hayatınızla alakalı meselelerin sizi bir hayli düşündürmesi mümkündür. Siz desteklenilmek, değerli bulunmak istersiniz. Başkaları ise üzerinizde baskı yaratır. Bu bazen kardeşinizdir. Bazen sevgiliniz veya bir akrabanızdır. Bu kişilerin kıymetinizi bilmediklerinizi ve sürekli kendilerini düşündüklerini gördüğünüzde canınız sıkılır. Mali açıdan doyumlu bir işiniz olsun, kişisel anlamda huzurlu bir beraberliğiniz olsun istersiniz. İşte bütün bunlar üzerinizde baskı yaratır. Gururunuzu kıran, sizi yoran her şeyden uzaklaşmak istersiniz. Yüreğimiz her dem sevgiyle coşkulansın. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmalı ve içsel sesinizi dinlemelisiniz. Duygularınızı baskı altında tutmak, enerjinizin yoğunluğunu düşürüyor. Kariyeriniz konusunda hiç kimseye söz hakkı vermek istemiyor, ayrıntıların üzerinde fazla duruyorsunuz. Kısa yollardan alacağınız haberlerle bazı görüşmeler gündeme gelebilir. Konuşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz

14 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız. Etkileme şansınız olmayan durumları etkilemek için ısrarcı olmanız sizi zorlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasındaki açı hayalperest olmaya yatkın olduğumuz şu günlerde, ilişkilerin gerçekçi doğası veya ikili ilişkilerde yaşanabilecek olası gerilimler veya soğukluklar nedeniyle ayaklarımızın yere basmasını sağlayabilir. Birkaç gün için, ilişkilerde isteklerimizin cevap bulması ya da ihtiyaçlarımızın karşılanması zor olabilir ya da baskı altında, sevgisiz veya engellenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda, elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmalar yaşanabilir. Sabırlı olmanız gereken zamanlar içindesiniz. Gün içinde yaşayacağınız kayıpların sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Hassasiyetiniz olan konularda kabullenme içinde olabilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

14 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki açınızdan aldığınız tüm görevler nedeniyletemponuzu arttı. Dostlarınızın olumlu desteğini üzerinizde hissetdiyorsunuz. Uzun uzun düşünme yerine çabuk hareket ediyorsunuz.

14 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

14 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlardaki değişimler para alanınızı etkiliyor olacak. Arkadaş ilişkilerinizde düşünmeden köprüleri yıkmak yerine sakin durmayı ve mantıklı davranmayı tercih etmelisiniz.

14 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkiler konusunda zorlanabilirsiniz. Sevgilinizle ilişkinize bazı sınırlamalar koyabilirsiniz. Yaşamınızdaki sevgi artık size yetmeyebilir ve sürekli ilgi talep eden birine dönüşebilirsiniz. Kariyeriniz yüzünden ilişkinizin zarar görmesine izin vermeyin. İş ve özel hayatınızı birbirine karıştırmayın.

14 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

14 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>