İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ile birkaç gündür görüşemiyorsunuz. Bugün zaman zaman onun sevgisi konusunda şüphelere kapılacaksınız. Fakat hemen bu fikri kafanızdan hemen atmalısınız.

İş hayatınızda rutin bir gün geçireceksiniz. Kafanızda yeniplanları var. Fakat şimdilik bu konuda bir harekete geçecek cesarette değilsiniz. Önümüzdeki günlerde harekete geçebilirsiniz.

Bugün ufak tefek borçlarınızı ödemeniz gerekiyor. Bunun için biraz para ayıracaksınız. Bugün kendinize bir takım harcamalar yapabilirsiniz fakat hesaplamalarınızı iyi yapmalısınız.

Son günlerde çok şüpheci oldunuz. Bu kadar şüpheci olmanızı gerektiren hiçbir durum yok hayatınızda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda güzel ve istediklerinizin gerçekleşeceği bir Pazartesi günü geçireceksiniz. Bugün uzun zamandır görüşemediğiniz bir arkadaşınızla görüşme planı yapacaksınız. Gün boyunca neşeli ve enerjik olacaksınız. Geç saatlerde yapacağınız bir telefon görüşmesi ile harekete geçeceksiniz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüz, üç önemli enerji etkinliğinde başlayacak. Saat 01:10 ve saat 20:54 olmak üzere Merkür ve Venüs gezegenleri, Kuzey düğüm noktasıyla olumlu görünüm yaptığında, gerek aşk hayatınız ve gerekse dış dünyada kendinizi gayet güçlü şekilde ifade edebilirsiniz. Siz her ne kadar toplum içinde bireysel egonuz gereği, kendi liderliğinizden yana olsanız da, bu görünümler başkalarının görüşlerinin, varlığının, öneminin farkında olarak hareket etmenin yararını gösteriyor. Öyle tek başınalık değil, birlik ve bütünlük içinde düşündüğünüzde insanların sizi daha fazla önemsediklerini fark edebilirsiniz. İkinci etkili enerji saat 08:10 Mars-Satürn görünümüdür. İş hayatınızla ilgili konularda bir yandan her şeyi oluruna bırakmaya, mücadeleden kaçınmaya, hatta zaman zaman pes etmeye dönük şekilde bir tavır içine girmemize neden olabilir. Aslında bunun bir nedeni de, kaygılarımız ve ürkekliğimizdir. Şartlar bizi buna sanki zorluyor gibidir. Ancak buna izin vermemeli, kendimize güvenmeliyiz. Bir başka unsur, insanların gerek özel gerekseanlamında sizin üzerinizde kurduğu baskılardır. Sorumluluklarınız ağır gelebilir, ancak pes etmek yerine, olan duruma gerçekçi bakmak gerekir. Bu iki alanda da, kendinize güveninizi kaybetmeden yol alırsanız, bir çok problemin üstesinden gelebilirsiniz. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Her işinizde başarı, huzur, mutluluk dileklerimle,

15 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün, kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen, Neptün tepe evinizde ilerlerken, size kararsızlık duygusu yaşatıyor. Yaşadığınız değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki hafta boyunca zaman zaman,birliği veya ortaklık gerektiren işlerde sıkıntılar meydana gelebilir. Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar İkizler hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün etkili olan Mars Satürn karesi, aile, patronlar, partneriniz ve yakınlarınızla yani temel ikili ilişkiler alanınızda sizi engellemelerle karşılaştırabilir. Dolayısıyla ilişkilerinizde zorlayıcı bir zamandan geçmektesiniz ve sabırlı davranmayı tercih etmeniz yararınıza olacaktır.

15 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla çeşitli planlar yaparak sosyal aktivitelere katılabilir ve kalabalık insan gruplarına dahil olabilirsiniz. Keyifli olma isteğiniz yoğunlaşacaktır. Bu arada görevlerinizi ve sorumluluklarınızı bir kenara atmayın.

15 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 05" R
Ay
Terazi
11° 15' 42"
Merkür
Boğa
04° 50' 24"
Venüs
Boğa
24° 30' 04"
Mars
Koç
14° 20' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 53"
Satürn
Balık
18° 02' 35"
Uranüs
Boğa
23° 27' 06"
Neptün
Balık
29° 24' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 36"
Lilith
Başak
25° 27' 17"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>