İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olayların pek istediğiniz yönde gitmemesi sizi rahatsız edebilir. İyimserliğinizi korumaya çalışmalı ve dikkatsizliklerden kaçınmalısınız. İlişkiniz için yepyeni düşünceleriniz ve planlarınız olmasına karşın bunları hemen uygulamakta engellerle karşılaşabilirsiniz.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. Değişen koşullar sizi huzursuz kılsa bile sürprizler ve yaklaşımlarla bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haberleşme, basın yayım, televizyon, spor, öğretim, turizm ile alakalı konularla uğraşıyorsanız şimdi hareketlilik zamanı başlıyor. Bu konularda beklemede kaldığınız, sonunu bir türlü kestiremediğiniz her şey aniden yoluna girecek ve yeni fırsatlar sayesinde atağa kalkacaksınız.

15 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:22-12:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Pek kimseye belli etmeseniz de,hayatınız, sağlık ve özel meseleler üzerinde tedirginlik duyabiliriz. Aslında siz insanlarla aranıza mesafe koymaktan yana değilsiniz. Ancak bazı kişilerin kendini bilmez halleri, boş konuşmaları, kıskançlıkları canınızı sıkmaktadır. Fakat kendinizi dizginlemeniz gerektiğini biliniz. Saat 12:14 itibariyle hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmek isteyeceğiniz Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar partnerin nazından niyazından hiç mi hiç hoşlanmazlar. Saat 18:42 Ay-Merkür görünümü,  çevremizdeki bazı kişilerin çıkarcı düşünceleri, sürekli keseri kendilerine yontar tarzda konuşmaları canımızı sıkabilir. Biz de buna müsaade etmeyiz. Gerekeni söylemekten kaçınmayız. Saat 20:46 Ay-Venüs görünümü, çevresel ilişkilerde biraz da ortam şartlarına göre hareket etmenin, ona göre bu saatleri değerlendirmenin önemli olacağını gösteriyor. Hani bazı durumları değiştirmek mümkün değildir veya bazı insanları anlamak zordur. Ama üzerine gitsek moralimiz bozulur ya. İşte bu görünüm de, bunları bilerek sakin olmaya çalışmanın yararlı olacağını göstermektedir. Merkezimizde, menzilimizde her dem sevgi olsun. Güzelliklerde buluşmamız dileğimle,

15 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin ve araştırmacı yapınızı daha da, derinleştirme ihtiyacı içindesiniz. Bugün,ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz. Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyeceklerdir. Onlara vereceğiniz her türlü öğütlerde aşırıya kaçabilirsiniz. Özgürlüklerine yorum getirmezseniz, sonuç olumlu olacaktır.

15 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yeni bir çevre edinebilir, yeni planlar yapabilir ya da yeni tecrübeler edinebilirsiniz. Canınızı sıkan ne varsa uzak durmak ve sadece size keyif verecek işlerle meşgul olmak isteyeceğiniz günlerdesiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle uyum içindesiniz. İşlerinizle ilgili dikkatsizlik söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz işleri detaylandırmak zorunda kalabilirsiniz. Konu hakkında bilgili kişilerden destek alabilirsiniz. Günün ikinci yarısı eşiniz veya ortağınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahatlere açıksınız. Uzun süredir görmediğiniz kimseleri ziyaret edebilirsiniz bugün. Yoğun tempoda geçecek güne planınızda olmayangörüşmelerini bile sıkıştırılabilirsiniz. Bu arada yaratıcı enerjinizi keşfetmeyi başaramazsanız başkaları size ne söylerse söylesin yardımcı olamazlar. Güçlü hayal gücünüz sizi sanata yönlendiriyor.

15 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi sabah saatlerinde hızlı ve aktif bulabilirsiniz. Öğleden sonraysa özel hayatınızın sorumluluklarıyla uğraşabilirsiniz. Yakın çevreniz size gereken desteği sağlayabilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik işlerinizi yoluna koymak isteyebilirsiniz. Ancak bugün enerjiler bir nebze ağır akacağından dolayı tembellik ve içe kapanıklık hissedebilirsiniz. Kendinize biraz vakit ayırmalı ve gizemli kalmış bazı konular üzerinde ilerleme kaydetmeyi denemelisiniz. Örneğinortamınızdaki kişilerin gizli kapaklı taraflarını mercek altına alabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda ortağınız veya partnerinizden güven alıyor olduğunuzu fark edeceksiniz. Bu da sizi emniyette hissettirecek bir durum olacaktır.

15 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, demeyin.

15 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 36' 39" R
Ay
Aslan
05° 50' 45" R
Merkür
Koç
27° 49' 59"
Venüs
Boğa
17° 46' 11"
Mars
Koç
10° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 25"
Satürn
Balık
17° 40' 09"
Uranüs
Boğa
23° 08' 02"
Neptün
Balık
29° 17' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 57"
Lilith
Başak
24° 50' 53"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>