İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geleceğe yönelik uzun vadeli planlarınızın önünde engeller görünmüyor. Aşk ilişkiniz bugünlerde doruklara tırmanabilir. Partnerinizle karşılıklı olarak sıkı bir bağlılık içindesiniz.

Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var. İş yaşantınızdaki problemler gelip geçici. Abartıp kendinizi boş yere üzmemelisiniz.

Bu sıralar sizden büyük miktarlarda para çıkışına yol açabilecek tekliflerden uzak durmalısınız. Para sıkışıklığınızda, kısa vadede kayda değer değişmeler söz konusu değil.

Çalışma hayatınızda gerginliklere açık tartışmalardan bugün uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi doyumsuzluk içinde gördüğünüz konularda duygusal hareketlilikler içine gireceksiniz. Yakında yaşamınızda önemli değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Özel zevklerinize ve uğraşlarınıza zaman ayırma çabanızda, ikili bir ilişki içersinde ilginç fırsatlar yakalayacaksınız. Bu uğraşlar arasında yolculuklar da olabilir.

16 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:52 itibariyle Ay-Pluto arasındaki olumlu görünümle başlıyor. Bu enerji, çevrenizdeki insanları yönetme arzunuzun simgesidir. Yani kendi çıkarlarınız doğrultusunda düşünmeye meyillisinizdir. Olur da, sizin gibi düşünmeyen birisi çıkarsa o kişiye karşı güç mücadelelerinde bulunabilirsiniz. Sakin olmanızda fayda var. Saat 15:57  Merkür-Pluto olumlu görünümü miras, sigorta, eş geliri, yatırım, bankalarla alakalı her türlü ilişki vekonularında etkisi vardır. Bu mevzularda daha akıllı ve ciddi değerlendirmelerde bulunmanız adına önemlidir. Maddi gücünüzün farkında olarak hareket etmeniz, kararlarınızı verirken hesabınızı kitabınızı iyi yapmanız, işinizi şansa bırakmak yerine dikkatlice incelemelerde bulunmanız gayet iyi olur. Finansal yükümlülükleriniz,  emeklilik, ilerisi adına hayatınızı garanti altına alabilecek her türlü gelişmeyi önemsemelisiniz. Dünyanın bin bir türlü hali olduğunu unutmayalım. Günü kurtarmaya değil, daima ilerisini düşünmeye çalışmalıyız. 16 Kasım saat 21:03-10 Aralık saat 18:42 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Bu seyir özellikle ikili ilişkilerde, evli ve ilişkisinde mesut olanlar için birlikte yapılan güzel iletişimlerin ve yolculukların işaretçisidir. İlişkisinde problemler olanlar için, özellikle bu geçişte partnerle ortak iletişimi çok iyi sağlamak gereklidir. Bekar İkizler için de yakın çevrenizden birinin sizi yeni birisiyle tanıştırması anlamında güzel bir geçiştir. Yeni birteklifi geldiğinde bunun artıları ve eksileri dikkatlice değerlendirilmelidir. Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkilerde gelişim fırsatların yoğunlaştığı, hevesli bir şekilde karşı cinsle bağlantılar kurulduğu zamanlardır.  Devam eden ilişkilerde iyimser paylaşımlar, pozitif yaklaşımlar ön plandadır. İleride ne olur veya ne gibi problemler yaşanır diye düşünülmez. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtir. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşır. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor. Şartlar ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz.

16 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi ya da bir kişiyle ilişkinizi kıskanan kişiler olabilir. Eviniz, işiniz ve sosyal yaşamınız arasında bir denge kurmanız, ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya yapılacak harcamalarda dikkatli olmanız gerekiyor! Diğer yandan da, bazı konularda isteklerinizi gerçekleştirme olasılığınız yüksek. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İSYANCI yanınızı bastırıp mütevazı olmanızda fayda var. Yoksa keskin sirke küpüne zarar verir misali kendinize zarar vereceksiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

16 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 53' 32" R
Ay
Boğa
15° 54' 12" R
Merkür
Koç
21° 47' 24"
Venüs
Boğa
10° 29' 11"
Mars
Koç
05° 38' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 44"
Satürn
Balık
17° 13' 16"
Uranüs
Boğa
22° 47' 26"
Neptün
Balık
29° 07' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 06"
Lilith
Başak
24° 11' 31"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>