İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çaresizlikleri sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu olmaya aday gibi. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bazı durumlarda ise merakınızı bastırmanız gerekiyor. Çoğu zaman bunun yararını görüyor olmanız, sizi gizli zararları görmekten alıkoyuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok ilginç bulacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor. Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, güne saat 02:38 itibariyle etkili Ay-Mars karşıtlığıyla adım atıyoruz. Bugün endişe yaratıcı olan ve bir türlü tedaviye yanaşmadığınız veyahut önemsemediğiniz sağlık meselelerini tümüyle halledebilmek ve arınmak adına gayet önemlidir. Ayrıca çalışma hayatınızı ilgilendiren meseleler üzerinde kronikleşmiş, gerilim yaratan, parayla alakalı konulara mutlaka dikkat ediniz ve özen gösteriniz. Zarar verici alışkanlıklarınızı, bağımlılıklarınızı (sigara, alkol, vb.) bırakmaya çalışınız. Saat 18:24 Ay-Neptün görünümü, yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparakhayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor. Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

16 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerin seni yorabilir. Kararsızlıktan hiç hoşlanmıyorsun, bu yüzden bir an önce harekete geçmelisin.

16 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda problemlerinizi çok iyi yönetiyor olacaksınız. Kariyerde ki belirsizliklere dikkat etmelisiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işleri tamamlayabilirsiniz. İyi hazırlanmış plan sizi gelişmenize neden olacaktır. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız da fayda var. İlgilendiğiniz konularda farkındalığınız artabilir. Küçük tartışmalar olabilir. Ev hayatınızla ilgili konuları sonuca bağlamak durumunda kalabilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size destek veren biriyle bir araya gelip konuşma fırsatı elde edeceksiniz. İşlerinizi ihmal etmeniz sıkıntılarınızı atlatmanızdan kaynaklanıyor. Patronlarınız bundan memnun değil. Bu arada içinizdeki öfkeyi dışa vurabilir ve verdiğiniz emekleri yok edebilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmalısınız. Kendiliğinden hal yoluna girecek konular var merak etmeyin.

16 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlıkla ilgili konuları çok takıyorsunuz. Bu dönemde soğuk tavrınızla sevenlerinizi şaşırtmayı becereceksiniz. En azındanhayatınızda tatmininiz yüksek olacak.

16 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve evlilik konularında tutarlı ilişkiler sürdürmek, karşılıklı uyum ve denge yaratmak hevesiyle ilişkilere yaklaşmaya bugün de devam edeceksiniz. Biraz da hayatınızın keyif aldığınız alanlarına yönelebilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.Çocuklarınızla vakit geçirmekten keyif alabilirsiniz. Ne yazık ki taşıdığınız bazı meslek sorumlulukları nedeniyle bunalmış hissedebilirsiniz. Öğleden sonraki Ay boşluğu ve Güneş/Chiron kavuşumu nedeniyle bu alanda kendinizi suçlamadan doğruyu ve yanlışı ayırt etmeyi deneyeceksiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle oldukça keyifli vakit geçirmeniz mümkündür. Bazı arkadaşlarınızı veya çok iyi anlaştığınız akrabalarınızı yanınıza alıp kısa bir seyahate çıkmanız veya gezmeye gitmeniz, günün ana konusu olabilir.

16 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 30" R
Ay
Başak
28° 49' 55"
Merkür
Boğa
03° 24' 02"
Venüs
Boğa
23° 12' 42"
Mars
Koç
13° 33' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 58' 28"
Uranüs
Boğa
23° 23' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 19"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>