İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Denge Kuruyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, olumsuz düşüncelerinizi birlikteliğinize yansıtmaktan kaçının. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya başlıyorsunuz. Üstünüz olan kişilerle aranızda sorun varsa onu da kısa zaman içerisinde halletmeye çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Süreç içerisinde tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Çok istediğiniz bir şeyi kendinize hediye edebilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Her güne sizi mutlu edecek bir an, bir konuşma, bir deneyim bırakmak adına kararlar alabilirsiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, sosyal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabileceğiniz bir gün olabilir. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanları etkileme şansınız yüksek olacak. Ancak, ani kararlar almaktan kaçınmalı ve detaylara dikkat etmelisiniz. Özelliklehayatınızda iletişim konularına özen göstermelisiniz. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmekte ve beslenmenize özen göstermekte fayda var.

16 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, hava burcunda hareket ediyor. Bugün bazı ufak- tefek olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsin. Ancak bu durum fazla uzun sürmeyecek. Parasal konulara yönelik endişelerin çözümleniyor. Kararlı ve yapıcı tavırların sayesinde uzun zamandır bağlılık gösterdiğin bir konuda güç kazanıyorsun. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle ailen arasında denge kurmaya çalışmak seni biraz yorabilir.

16 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetinizi saflık olarak adlandıran ve kullanan kişilerden uzak durmalısınız. Arkadaş canlısı tavırlarınız bu duruma daha fazla zemin hazırlıyor olabilir. Çalışma ortamınızda ya da sosyal alanlardaki tutumlarınızı ağırbaşlı ve temkinli hareketlerle değiştirmeniz gerekebilir.

16 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken kendinizi daha hareketli ve yetenekli bulabilirsiniz. İlginç haberler ve değişiklikler de gündeme geliyor.

16 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdehayatınızda başkalarının yapabilirliklerine takılmak yerine kendiniz için yapabileceğiniz en iyi olanı sezmeye ve yapmaya fırsat vermelisiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeyler senin için kolay işleyecek. Kendini çok fazla yormana gerek kalmadan halledilmesi gereken meselelere odaklanabileceksin. Günün keyfini çıkarmalı ve sevdiklerine vakit ayırmalısın bugün.

16 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, yaratıcı güçleriniz bugün güçlü ancak onlardan gerçekten yararlanıp onları kullanmak için zaman bulmak zor olabilir. Özellikle konuşkansınız ve başkalarının bakış açılarını takdir ediyorsunuz ve bu, şu anda sık sık dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Bununla birlikte, fikirleriniz doğrultusunda hareket etmeye çok isteklisiniz ve özel biri sizi motive etmede önemli olabilir. Yoğun bir gün; aynı anda birçok proje veya aktivitenin devam ettiği bir gün. İşleri zamanında bitirme konusundaki stres aslında sizi daha da geciktirebilir bu nedenle kolları sıvayıp elinizden geleni yapmaya çalışın ve endişelenerek zaman kaybetmeyin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün şan, şöhret ve yıldızlaşma ile yenilenen içsel bir temizlik yaşayabilirsin. Bazen seni çok rahatsız eden veda ve acılardan kurtulup iyileşmek için, içindeki öfke ve kini barındırmazsan çok mutlu oluyorsun.

16 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

16 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz ayrıca kendinize zaman ayırabilirsiniz. Kariyer hayatınızda sorunlar ve tartışmalar gerçekleşebilir. Seyahatlerde sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız hassas bir dönemden geçiyor, dolayısıyla hareket ve sözlerinizde dikkatli olmanız da fayda var. Sözlü tartışmalardan kaçınarak, sabırlı olun ve partnerinize anlayışlı davranın. İşinize tüm enerjiniz ve tutkunuzla bağlandığınız bir gün. Rakiplerinizi etkisiz hale getireceğiniz bu olumlu devreyi değerlendirin. Yapıp yapmamakta tereddüt ettiğiniz bir yatırım konusunda, karar vermeniz için yapılan baskılar canınızı sıkabilir. Sağlığınızla ilgili küçük bir problem sizi bu kadar üzmesin.

16 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 56" R
Ay
Aslan
27° 09' 17"
Merkür
Koç
29° 56' 08"
Venüs
Boğa
19° 55' 22"
Mars
Koç
11° 30' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 12"
Satürn
Balık
17° 47' 35"
Uranüs
Boğa
23° 14' 09"
Neptün
Balık
29° 19' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 22"
Lilith
Başak
25° 02' 32"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>