İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar, ilişkinize iyi geliyor. Kısa bir ayrılık sonrasının coşkusunu yaşıyorsunuz. Bu ara epeyce uzun bir zamanı birlikte geçireceğiniz bir fırsatınız olacak.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin onun işine yarayacağını biliyorsunuz. Ona bazı önerileriniz olabilir.

Bu aralar ipin ucunu kaçırdınız. Harcamak sizin hobiniz gibi. Gereksiz bazı şeylere para yatırdığınızı fark ettiniz ama geri dönüşü yok. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Fazla zamanınız olmamasına rağmen, bir hobiniz için haftada bir kaç gününüzü ayırmayı düşünüyorsunuz. Her zamankinden daha fazla planlı olmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güçlü bir öngörüye sahipsiniz Sevgili İkizler. Çoğu zaman da bazı konulardaki potansiyeli herkesten önce siz fark ediyorsunuz. Dolayısıyla bugünlerde, başkalarının deneyip başarılı olamadığı alanlarda cesur davranmalı ve denemekten çekinmemelisiniz.

17 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı gününe, saat 09:24 Ay-Kova burcu geçişiyle adım atıyoruz. Sizin ölçülerinize uymayan bir durumla karşılaştığınızda fikrinizi çekinmeden söylersiniz.  İdeallerinize göre hareket edersiniz. Çevrenizdeki gelişmeleri yenilikçi bir bakış açısıyla ele alırsınız. Denetim altına alınmaktan, kurallardan, yasaklardan hoşlanmazsınız. Saat 14:23 Ay-Mars görünümü, yenilikçi fikirlerinizle etrafınızdaki insanları kolaylıkla etki altına alabilirsiniz. Aşkta şansınız yükseliyor. Saat 16:53 Güneş-Merkür kavuşumu, çalışma hayatınız, sağlığınız, gücünüzü istikrarlı bir şekilde yetenekli olduğunuz bir alanda ifade edebilmeniz, her şeyden önce kendinize özen göstermeniz gerekiyor.  Çünkü sağlıksız bir insanın başarılı olması mümkün değildir. Kendinizi yenilemeniz gerektiğini, sürekli olarak takıntılı, saplantılı düşünmenin insana zarar vereceğini bilmelisiniz.  Yeteneklerinizi geliştirmeniz, başkalarıyla ortaklaşa çalışmayı denemeniz, yanlış giden ilişki ve ortaklıkları da sona erdirmeniz yönünde bu kavuşum gayet önemlidir. Saat 20:10 Ay-Satürn görünümü, insanları tanımak, yolculuklar yapmak, farklı güzellikler keşfetmek arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Bir ilişkide denetlenmeye, zorlanmaya gelemiyoruz. Önce kafama hitap etmeli, dünya görüşünü bilmeliyim diye düşünürsünüz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

17 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. . Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Venüs ve Mars

17 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz. Dolayısıyla, bugünlerde, başkalarının deneyip başarılı olamadığı bazı konularda siz, bir potansiyel görüyorsanız denemekten çekinmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sezgilerimize güvenebileceğimiz bir gündeyiz. İş hayatımızda veya bizim için önemli işlerimizde en zor kararları dahi hızla alabiliriz. Önemli görüşmeler, konuşmalar ya da yazışmalar yapmak için de güzel günlerdeyiz. Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Kendinizi keşfetmek için çok şey yapabilirsiniz. Gün içinde yabancılarla ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış, sizi yorabilir. Öğleden sonra ikili ilişkilerinizde tartışmalara neden olacak konulardan uzak durmanızda fayda var.

17 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kurallara uyduğunuz taktirde her işi başarıyla inşa edeceksiniz. Gerçekten kendinize uyumlu gördüğünüz her işi kendinize yakışarak yapıyorsunuz.

17 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

17 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çözümsel yaklaşımlarınız birçok işi halletmenize kolayca sebep olabilir. İnsanlarla bağlantınızı kuvvetli tutabilirsiniz. Parasal konularda ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.

17 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Sağlıkla ilgili konularda harcamalar yapabilirsiniz. Finansal konular veya sahip olduğunuz eşyalar üzerinden kimseyle takışmamanızı tavsiye edebilirim

17 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir.

17 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>