İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı son zamanlarda kırıcı sözler söylüyorsunuz. Onu kaybetmekten korkuyorsanız sözlerinize biraz dikkat etmelisiniz. Sevgiliniz bu tip davranışlarınızı hak etmiyor.

Tatil dönüşü henüz çözüme ulaştıramadığınız birtakım işleriniz için endişe etmeyin. Sorunları büyütmeyin ve amirinizle ya daarkadaşlarınızla olayları çözümleme yoluna gitmelisiniz.

Bu sıralar harcamalarınızı çok kısıtlıyorsunuz ve olayı cimrilik boyutuna getirdiniz. Kendinizi bu kadar sıkmayın ve harcamalarınızdan gerektiği kadar kısıtlamalarda bulunun.

Davranışlarınızda genelde kontrollüsünüz fakat bazen kontrolünüzü yitiriyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler. Yine de bir projeniz gerçekleşecek gibi gözüküyor. Bugün güzel başlangıçlara açık. Bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor.

17 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken Ay boşluktaki hareketini sürdürüyor. 03:56 olduğunda da Aslan burcuna geçiyor. Sizlerin sosyal yönünün etkili olduğu bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde Ay'ın Uranüs ile kurduğu sert kontak, kontrolünüzün dışında gelişen durumlarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. İletişim kurarken kalp kırabilirsiniz. Elektronik aletlerinizde de sorunlar yaşanabilir. Kısa süren bu durum sona erdiğinde yine enerjik bir şekilde güne devam ediyorsunuz. Kardeşinizle, akrabalarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Kültürel aktivitelere katılabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

17 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinle dertleşmek iyi gelecek!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Maddi kazançlarını artırmak için neler yapabileceğini düşüneceksin. Hırslarına yenilmek istemiyorsan atacağın adımlar iyi hesaplaman gerek. Bugün içinden gelmeyen hiçbir şeyi kimse sana yaptırmaya çalışmasın. Öyle ki zihninden geçen tüm sözleri yüzlerine rahatlıkla söylenebilecek cesaretle olabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, ummadığın kişinin senden hoşlandığını öğrenebilirsin. Bu durum hoşuna gitse de sana göre olmadığını düşünerek olumsuz cevap verebilirsin. Kaygılarından bir türlü kurtulamıyorsan, güvendiğin bir arkadaşın ya da yakınınla dertleşebilirsin.

17 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşeriniz konusunda oluşan marazların iyileşeceğini bir süredir tekrarlıyorum. Ancak aynı şeyi maalesef uzun soluklu ilişkiler bazında söyleyemiyorum. Yeniye yer açmalısınızdır belki de. İkizler burcu kısıtlandığı hiçbir yerde durmamalı. Özgür olmalı ve sık sık yer değiştirmeli. Başka türlü mutlu olamazsınız. Sebat edin diye akıl verebileceğim en son burç sizsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde çok daha aktifsiniz ve sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Ancak sözlerinizde daha dengeli olmaya da gayret etmelisiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer çalışmalarını her şeyin önüne koyduğunuz için emeğinizin meyvesini toplayacaksınız. Farklı konularda fikir sahibi olmak gibi görevlerden vazgeçmeyin.

17 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

17 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızlı düşünme, işleri pratik yoldan çözme becerisi olan İkizler Merkür Retro olsa da yenilenme arzunuz yüksek. Kararsızlık yerini pratik çözümlere bırakıyor. Gün içinde sınırları hatırlatan olaylara ya da kişilere tepkisel davranabilirsiniz. Finansal konularda gelişmeler olası.

17 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aktif, hızlı, dinamik bir gün sizi bekliyor. Ay Aslan burcunda ilerlerken yakın çevreniz, arkadaşlarınız, kardeşlerinizle daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Görüşmeler, kısa yolculuklar söz konusu olabilir. Uzak yerlere olmayan geziler gündeme gelebilir.

17 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki bazı insanlarla kurmuş olduğunuz ilişkilerin daha da ilerlemesini ve gelişmesini istiyorsanız, bunu mümkün kılabilecek fırsatları bugün yakalayabilirsiniz. Çevrenizdeki gelişmeler, bu fırsatların habercisi olabilirler.

17 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 32" R
Ay
Koç
16° 24' 17" R
Merkür
Koç
20° 09' 07"
Venüs
Boğa
08° 00' 23"
Mars
Koç
04° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 03' 32"
Uranüs
Boğa
22° 40' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 31"
Lilith
Başak
23° 58' 07"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>