İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz ile ilgili sorunları çevrenizdeki insanlarla paylaşmanız sevgilinizin kulağına gidebilir ve bu durum sevgilinizle aranızda küçük bir tartışmaya yol açabilir. Sağduyulu davranmaya çalışın.

İş hayatına ilişkin konularda bazı iniş çıkışlar ve sorunlar yaşayabilirisiniz. Bunlar hakkında daha etraflıca düşünün. Duygularınız değişken bir periyot izleyecektir ve başarılı olabilirsiniz.

Bugün parasal konularda çevrenizdekilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz ve bu sizin için son derece tehlikeli bir durum yaratabilir. Parasal konularda kararlarınızı kendi başınıza vermelisiniz.

Yenilikler yapma isteğiniz artıyor ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Enerjinizi doğru olarak yönlendirmeniz ve isteklerinizin üzerine gitme eğiliminiz sizin için güzel sonuçlar oluşturacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece sakin bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi bir çok konuda isteksiz hissedebilirsiniz. Bu isteksizlik sizi işlerinizi ve randevularınızı iptal etmenize sebep olabilir. Ailenizde size çok düşkün olan ve sürekli sizin iyiliğinizi düşünen biri var. Bugün bu insandan beklemediğiniz bir yadım görebilirsiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:06 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisi altında  Salı gününe uyanıyoruz. Bu enerji hayatın güzelliklerini gönlümüzün içinde hissetmek ve yaşamak adına düşüneceğiz. Her ne zorluk olursa olsun, yaşamak her şeye değer cümlesi içimizden geçecek. Saat 11:43 Ay-Mars görünümü,  aşk hayatımızı huzurlu kılıyor. Hem sosyal hayatta hem partnerimizle olan paylaşımlarımız dengeli hale geliyor. Enerjimiz gayet güçlü. Ne istediğimizi biliyoruz ve elde etmekten yanayız. Ancak yeri geldiğinde uzlaşıya da açık bir şekilde günü değerlendirebiliriz.

18 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler, sizin için oldukça sevindirici olacaktır. Orijinal fikirli kişilerden hoşlanıyorsunuz. Partnerinizle macera hissi yaşamak istiyor ve birlikte yeni ve ortak kararlar alıyorsunuz. Fikir ayrılıklarına düşmek istemiyorsanız, seçeceğiniz konuların aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumsuz bakan veya genelde negatif kişilerle fazla zaman geçirmeniz, hayli iyimser olduğunuz konularda üzüntü yaşamanıza neden olabilir. Bir süre için bu kişilerden uzak durmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkiler vebirlikleri açısından oldukça güzel ve sürprizlere açık birkaç günün içerisindeyiz. Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde olası küçük tartışmaları derinleştirmemeye özen gösterin. Eğlenceli programlar içinde olabilirsiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallerinizde olsa bile biraz uzaklaşmalısınız bulunduğunuz ortamdan.

18 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşk hayatınız ön planda olarak, eğlenceli konu ve olaylarla gününüzü geçirebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla vakit geçirmek önemli olacak. Harcamalarınıza çok takılmayın.

18 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İradenizin güçlü olacağı, fiziksel olarak kendinizi motive hissedebileceğiniz, kendinize güvenle bir çok şeyin üstesinden rahatlıkla gelebileceğiniz, rekabbeten kolay kolay kaşamayacağınız bir güne işaret etmekte. Ailenizden özellikle gerekli desteği rahatlıkla görebileceksiniz. İş bitireceğiniz, zamanın hızlı aktığı bir gün olacak sizin için.

18 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

18 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 39' 38" R
Ay
Başak
01° 38' 10"
Merkür
Boğa
00° 24' 12"
Venüs
Boğa
20° 23' 03"
Mars
Koç
11° 48' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 31"
Satürn
Balık
17° 49' 08"
Uranüs
Boğa
23° 15' 27"
Neptün
Balık
29° 20' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 31"
Lilith
Başak
25° 05' 01"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>