İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz ile ilgili sorunları çevrenizdeki insanlarla paylaşmanız sevgilinizin kulağına gidebilir ve bu durum sevgilinizle aranızda küçük bir tartışmaya yol açabilir. Sağduyulu davranmaya çalışın.

İş hayatına ilişkin konularda bazı iniş çıkışlar ve sorunlar yaşayabilirisiniz. Bunlar hakkında daha etraflıca düşünün. Duygularınız değişken bir periyot izleyecektir ve başarılı olabilirsiniz.

Bugün parasal konularda çevrenizdekilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz ve bu sizin için son derece tehlikeli bir durum yaratabilir. Parasal konularda kararlarınızı kendi başınıza vermelisiniz.

Yenilikler yapma isteğiniz artıyor ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Enerjinizi doğru olarak yönlendirmeniz ve isteklerinizin üzerine gitme eğiliminiz sizin için güzel sonuçlar oluşturacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece sakin bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi bir çok konuda isteksiz hissedebilirsiniz. Bu isteksizlik sizi işlerinizi ve randevularınızı iptal etmenize sebep olabilir. Ailenizde size çok düşkün olan ve sürekli sizin iyiliğinizi düşünen biri var. Bugün bu insandan beklemediğiniz bir yadım görebilirsiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, fikirlerimizi, isteklerimizi, talep ettiklerimizi şimdi başkalarına eğitim-iş ve özel anlamda ifade etmemiz gerekecek. Ancak benim bildiğim doğru şeklinde değil, görüşlerinizi almak isterim, siz ne düşünüyorsunuz tarzında olursa, insanlar sizi dikkate alırlar. Bildik, tanıdık insanlar yerine, şimdi karşınızda farklı kişiler olacak. Onlar sizi tanımıyorlar. O zaman kendinizi ortam ve şartlara göre ifade ediniz. Burada bir kısa yolculuk da gerçekleşebilir. Uzun zamandır düşündüğünüz bir yer olabilir. Bir görüşmeye çağrılabilirsiniz. Yurt dışı veya başka bir şehirde sempozyum, sergi, davet, insanlarla bir araya gelme, bir şeyleri yerinde görüp danışma şeklinde yolculuk yapabilirsiniz. Görüş alışverişinde bulunmayı ihmal etmeyiniz. Bu Dolunay öyle zorlayıcı değildir. Bir meselenin aydınlanması, konuşulması, sonuca bağlanması durumudur. Ay-Uranüs görünümü, hevesli olduğunuzu, durumun kendi lehinize olmasını istediğinizi gösterir. Ancak başkalarının onayı gerekiyorsa, biraz anlayışlı olmak yararlıdır. Yeniliklere ihtiyacınız açıkça bellidir. Yeni bir arkadaşlığın göstergesidir. Önceden yazışmış, konuşmuşsunuzdur şimdi bir araya gelirsiniz. Sizinle aynı şeylere merakı olan insanların yaptıklarına bakarsınız. Yer görmek, yeni bir yöntem öğrenmek için bu Dolunay size fırsatlar getirir. Dolunayın ardından Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Bulunulan ortam, insanlarla kaynaşmak, ılımlı olmak ve aynı zamanda bir şeylerin farkında olmak zamanıdır. Çevrenize bakınız ve bilinçli düşününüz. Dolunayın, bir çok mesele üzerinde farkındalık yaratması dileğimle,

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Birine ilgi duyuyorsanız, duygularınızı gizleyeceksiniz. Duygularınızı abartabilir ve karşınızdaki kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni hayallerin peşinden koşmak istiyorsanız, eski planları geride bırakmanız gerekebilir. Ne kadar olumlu düşünseniz de gerçeklerden kaçmanın zor olduğunu fark edebilirsiniz. Daha şüpheci olmaya başlayabilir, bazı konularda algılarınızın farklılaşmaya başladığını gözlemleyebilirsiniz. Belli görev veya sorumluluklarınız sizi belki engelliyordu, ama şimdi farklı şeyler yapma zamanı geldiğini fark edebilirsiniz. Yine de aceleci olmayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünyadaki dengesizlikleri ve istikrarsızlıkları daha net görmemizi sağlayacak bu Ay Tutulması, bireysel ihtiyaçlarımızla sosyal gerçeklikler arasında kalmamıza neden olabilir. Politik arenada işleri alt üst edebilecek ve hayatlarımızın yörüngesinde kalıcı değişikliklere neden olabilecek Kova Aslan aksında başlayacak sıralı tutulmaların da ilki niteliğini taşıyor bu tutulma.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özgürleşmek ve yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Gün içinde değişken durumlar söz konusu olabilir. Yabancılarla iletişim halinde olacağınız bir gündesiniz. İşlerinizde medya, akademik konular ve uluslararası konuları kullanabilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade edebilmek için güçlü kişilerden destek alabilirsiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların hatalarını ve sırlarını açığa çıkartma eğilimi içindesiniz. Bu arada kendi sorumluluklarınızı dışlamayın. Sosyal ilişkileriniz ön planda.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

18 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hukuki bir sürecin sonuna erişilmiş olabilirsiniz. Yabancı kaynaklı bir meselede farkındalık geliştirebildiğiniz gibi havacılık, astronomi veya astroloji gibi konularda eğitim almak, merak salmak veya felsefesini öğrenmek isteyebilir ve aydınlanabilirsiniz.Bu konularda aldığınız bir eğitimin de sonuna gelinmiş olabilir. Sıra dışı olabilecek bir fenomen hakkında farkındalık geliştirebilirsiniz. Zihinsel bir yolculuğun sonuna gelinmiş olabilir. Sizin için zihinsel bir aydınlanmaya neden olabilecek her türlü gelişmenin sonuçlanması mümkündür. Astroloji astronomi Burç burç yorumları günlük burç yorumları

18 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

18 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 45' 41" R
Ay
Balık
13° 31' 59"
Merkür
Koç
18° 36' 27"
Venüs
Boğa
05° 14' 06"
Mars
Koç
02° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 40"
Satürn
Balık
16° 52' 19"
Uranüs
Boğa
22° 32' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 04"
Lilith
Başak
23° 43' 09"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>