İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi çok heyecanlı bir yolculuk bekliyor, bulutların üzerinde uçacaksınız. İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor.

Çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme bir hafta daha uykularınızı kaçıracak. Günübirlik yaşıyorsunuz. kazancınızla harcamalarınız denk gidiyor.

Arada sırada içinizden gelerek yapacağınız hoşluklarla aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız. Bunu çoktandır ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki kararsızlığınız çok ileri boyutlara vardı. Çok inanarak kararlar veriyor, ardından acaba doğru mu yaptım diye düşünüyorsunuz. Bugün yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenin zararlarını size gösterecek. Bu gün yine Cuma heyecanını yaşıyorsunuz. Hala hafta sonunun etkisinden kurtulamadınız. Bu enerjiyle güne neşeli başladınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:29 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü ile güne uyanıyoruz. Bu enerji, her insanla gayet rahatlıkla iletişimde ve bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. Yenilikçi fikirlerinizle adınızdan söz ettirebilirsiniz. Saat 03:59 Ay-Jüpiter karşıtlığı fikirlerimizi başkalarıyla paylaşmak arzumuzun yüksek olduğunu gösteriyor. Ancak bunların mutlaka kabul görmesini, değerli bulunmasını isteyeceğiz. Günün tümünde Kova burcunda ilerleyecek Ay, her türlü baskıya karşı çıkmak, kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendirir. Sosyal ilişkilerinizin çoğunluğunda dostlarınız baş sırayı alabilir. Her kesimden insanla sözel olarak anlaşmanız mümkündür. Din, dil, kültür, ülke farkı gözetmeksiniz herkesi kucaklayabilirsiniz. Yeter ki karşınızdaki kişi iyi niyetli olsun, dürüst davransın ve arkadan vurmasın. Bütün bunlar keyifli bir gün geçirmeniz için yeterlidir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,  

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal enerjinizde yükselmeler söz konusu. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, kazançlarınız konusunda ütopik düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor. İş birliğime ihtiyacınız var. Sorgulayacağınız konularda ne denli haklı olduğunuzu düşünmeli ve gerekli çabalarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi destekleyen veya alkışlayan kişiler istediğiniz şekilde davranmanızın veya istediğiniz yolda ilerlemenizin önünü açabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bu gece Çarşamba gününü Perşembe ye bağlayan saatlerde (01.30) civarında Kova burcunda oldukça ilginç bir yeniay oluşuyor. Yeniay'ın oluşumundan hemen sonra burç değiştirerek Balık'a geçmesi ve Güneş'in de Kova'dan çıkıp Balık'taki seyrine başlayacak olması, bu sefer ki yeniayı ilginç kılıyor ve etkilerini de biraz azaltıyor. Dolayısıyla, yeniayı yarın değil bugün ele almak istedim. Bugün kararsızlıklarımız artabilir, belirsizlikler veya dalgınlıklar söz konusu olabilir. Bazı başlangıçlar yapmak istememize rağmen adım atmakta zorlanabiliriz. Günlük anlamda ve genelde gündem değişiyor. Zihinsel aktiviteler ve alışverişler yerini 30 gün için duygusallığa bırakabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

bir kişiyi ısrarla aramanız sizi ondan daha da uzaklaştıracak. İlginiz dozunda olsun. Yoksa kendinizi yiyip bitireceksiniz. Tansiyonunuza dikkat edin.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız, tanıtımlar, çocuklarla ilişkiler, tatiller ve parasal konularda tatminsizlik, belirsizlik yaşayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde aşk enerjisi yayıyor ve ilişkilerde, flörtlerde yeni tekliflere açık, devam eden ilişkilerde ise romantik görüşmeler gerçekleştirmeye uygun bir zaman yaşıyor olacaksınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün oldukça yoğun olabilir ve tüm vaktiniz koşuşturmacayla geçebilir. İletişim ve haberleşme de büyük ölçüde artacaktır. Yüz yüze bazı görüşmeler yapmak zorunda kalabilir, bu sebeple şehir içi seyahatlere çıkabilirsiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 25' 57" R
Ay
Terazi
18° 03' 46" R
Merkür
Boğa
05° 38' 25"
Venüs
Boğa
25° 12' 05"
Mars
Koç
14° 46' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 57"
Satürn
Balık
18° 04' 46"
Uranüs
Boğa
23° 29' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 08"
Chiron
Koç
21° 42' 18"
Lilith
Başak
25° 31' 04"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>