İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mantığınızla değil duygularınızla hareket ediyorsunuz. Onun için ise duygulardan önce mantık geliyor. Sizin ilişkinizin en büyük problemi de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız. İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Ailenizden birisi sizden maddi destek isteyebilir. Bu destek için koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekebilir. Bir ikilem yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugünlerde biraz sabırlı olmanız gerekebilir. Sabır size göre bir şey değil ama dişinizi sıkarsanız sonuç daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Sizi böyle gören biriyle önümüzdeki günlerde kuracağınız dostluk onu çok şaşırtacak. Sizi yanlış anladığını itiraf edecek. Akşam üzeri alacağınız bir daveti kabul ederseniz hareketli bir gece geçirebilirsiniz. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz olacak.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 arasında tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek.hayatınız, sağlığınızla ilgili konularda dikkatlice gözden geçirmelerde bulunun ve sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu tespit edin ve bunları elden geldiğince düzenlemeye çalışın. Mali konularda dikkatlice hareket edin. Dürüst insanlarla çalışın ve alışverişte bulunun. Sağlığınızı ihmal etmeyin. İdeallerinize önem verin. Hayatta huzuru yakalamanın yolu, önce huzur vermeyi bilmek ve huzur alabileceğiniz işlere, ilişkilere, ortaklıklara yönelmektir. Kaldı ki, eğer istenirse pekala bir çok güçlüğün üstesinden gelinebilir. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Farklı fikirler ediniyorsun! Otoriter bir tavır sergilemen evdeki insanları gerginleştirebilir. Evde patron olmayı bırakıp sana sadık olan insanların gönlünü kazanmaya çalışmalısın. Eğer evli bir İkizler burcuysan sorunlara hazır ol! Eşinin ailesi yine gündemde olacak. Etrafında senden daha tecrübeli insanlar var. Bu anlamda bazı konularda onlardan tavsiye almak isteyebilirsin. Fakat yine de sadece duyduklarına göre hareket etmemeni tavsiye ederim. Yanlış yönlendirebilirsin. Gün içerisinde yakın arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Onlarla yapacağın sohbet, farklı fikirler edinmeni sağlayacak. Fikirlerini yaratıcılığa dökmek isteyeceksin. Bu durum sanatsal kurslara yazılmanı sağlayabilir. Kronik rahatsızlığın varsa, soğuk algınlığına karşı özellikle dikkat etmen gereken bir gün!

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte size sorun yaratan finansal bir problemi bitirebilirsiniz. Özel hayatınızın yoluna giriyor olması sizlerive kariyer anlamında da mutlu edecektir.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konularda daha hevesli ve girişken olabilirsiniz. Aşkta heyecan ve yeniliklere daha açıksınız, hayatın olumlu yönlerine odaklanabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aralık'ın ilk gününde ailenizle ve evinizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler dikkat çekici olurken geçmişe dair konular, anılar daha fazla gündeminize gelebilir. Duygusal hassasiyetler öne çıkabilir. Geçmişte kaybolmamaya dikkat.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizin nitelikli yaratımlara dönüştüğü bir gündesiniz. Romantik konular, sorumluluklar çakışabilir. Aceleci davranmadan akışta kalarak günü geçirmek önemli. Geçmişten gelen konularda sorunlar, akşam saatlerinde çözüme ulaşabilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karmaşa halinden kurtulup bugün daha sakin ve dingin bir gün geçirmeniz mümkün. Dikkatinizi başka konulara yöneltecek ve kuruntulardan uzaklaşacaksınız. Aynı zamanda birden fazla konuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 29" R
Ay
Balık
08° 31' 47"
Merkür
Koç
18° 23' 52"
Venüs
Boğa
04° 48' 26"
Mars
Koç
02° 06' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 50' 34"
Uranüs
Boğa
22° 31' 28"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 55"
Lilith
Başak
23° 40' 50"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>