İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize çocukça nedenlerle ara vereli epey zaman oldu. Heyecanlısınız. Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz. Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor.

Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz.

Savurganlığınızın sıkıntısını yine siz yaşıyorsunuz. Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz. Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz. Bir sonuca bağlayabilirseniz, ucunda refah görünüyor.

Kendinizi baskı altında hissediyorsunuz, ama bugünkü kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burç değiştiren Satürn nedeniyle, bu haftadan itibaren önümüzdeki 2,5 yıl boyunca, ikili ilişkileriniz,birlikleriniz, ortaklıklarınız esnasında daha ciddi sorumluluklar alabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz ciddileşebilir, ama bazı ilişkilerin sonlanma olasılığı söz konusu olabilir. Evlilik yaşamanızda veya ciddi arkadaşlıklarınızda daha gerçekçi olma ve sorumluluk alma zamanlarındasınız. Alacağınız dersler olayların seyrini etkileyecektir. İş birlikleriniz ve ortaklıklarınız testten geçebilir, bu alanlarda kafa karışıklıkları veya bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı ve görevlerinizi ihmal etmemeniz gereken 2,5 yıllık süreç başladı.

20 Eylül 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Pazar günümüz Ay-Yay burcu seyir etkinliğinde geçecek. Bu enerji, ilişkide karşı tarafın özgür hareket etmesi, dilediği gibi davranması anlamındadır. Bu biraz sizi rahatsız edici olabilir. Ancak ilişkinizden memnunsanız, her iki taraf da birlikte olmaktan hoşnutsa, günü aktif şekilde geçirirsiniz. Eğer sorun varsa, tabii ki bir taraf derinlikli düşünürken, diğeri her şeyi akışına bırakmayı tercih edebilir. Saat 12:29 Ay-Merkür görünümü, aşk hayatımız, evlilik,ortaklığı, çocuklarımızla alakalı konularda geçtiğimiz 15 Eylül tarihinden bu yana olan gelişmeleri tekrar bir gözden geçirmekte yarar var.  Ani kararlar almayalım. Çünkü, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Saat 17:04 Ay-Venüs görünümü, ilişkide buzları eriten, sorunları ortadan kaldıran kısa etkili bir enerjidir. Özellikle ilk kez bir araya gelenler için, bu saat gayet hoş olup, canlandırıcıdır. Saat 19:42 Ay-Uranüs olumlu görünümü, heyecanlı bir şeyler yaşamak isteğimizi gösteriyor. En azından ilişkimizde sorunlar varsa bunları daha fazla düşünmek niyetinde değiliz. Bir şeyler olmalı ve biz arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmeliyiz. İlişkimiz yoksa, yeni biriyle tanışmak ne de güzel olur. Şöyle bizi canlandırabilecek bir aşk nasıl da rahatlatır. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir Pazar  günü geçirmeniz dileğimle,

20 Eylül 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eviniz, aileniz veya yaşadığınız yerle ilgili değişiklikler sizi yeni bir yöne yönlendirebilir. Harcayabileceğinizden fazlasını harcatmaya çalışan veya bütçeyi aşmanızı bekleyen kişilere uymamalı, planlarınızı aynen sürdürmelisiniz. Anlaşmalara ya da üzerinde uzlaşılması gereken konulara sakin ve akılcı yaklaşmalısınız.

19 Eylül 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz. Ancak, siz bu kişilerin istikrarsız tavırlarını ya da yaptıkları yanlışları kompanse etmek zorunda değilsiniz. Dolayısıyla, kendi işlerinize odaklanmanızda fayda var. Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir. Bütçenizi aşmamalı, sizi harcamaya zorlayan kişilerle muhatap olmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Enerjik, sosyal ve coşkulu bir hafta sonundayız. Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir. Öğle sonrası saatlerde, yanılgılar, dalgınlıklar, unutkanlıklar veya isteksizlik türünde geçici bir ruh halinde, akşam saatlerinde ise, her şey de abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabiliriz. Aşırı yeme içme veya harcama türünde aktivitelerden kaçınmalı, abartılı cümleler kurmamalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizden kazançlı çıkabileceğiniz fırsatlar olabilir. Öğle sonrasını daha iyi değerlendirebilirsiniz.

20 Eylül 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLAHİ adaletin sizi sevindireceği gündesiniz. Sıkıntılarınız azalıyor. Dedikodulara dahil olmamaya çalışın. İş hayatınız süprizlere açık.

20 Eylül 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

20 Eylül 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanakarşı anlayışınız oldukça yüksek olacak.Eğlenceli ve kısa vadeli planlaryapabileceğiniz dolu dolu bir gün sizibekliyor. Ortaklarla yürüttüğünüz birişiniz varsa, pozitif gelişmeler olabilir.

20 Eylül 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu haf­ta Mars Ba­şak Bur­cu­na ge­çiş ya­pı­yor. Evi­niz, yu­va­nız, ai­le­niz­le il­gi­li ko­nu­lar siz­le­rin efor sarf ede­ce­ği­niz, bi­raz­ da mü­ca­de­le et­me­niz ge­re­ken alan­lar ola­cak. Ev de­ği­şi­mi, ev­de ta­di­lat, de­ko­ra­tif de­ği­şik­ler ya­pa­bi­lir­si­niz. Yal­nız ev için­de ger­gin­lik­le­re kar­şı da dik­kat­li ol­mak­ta ya­rar var. Özel­lik­le ev için­de de­li­ci, ke­si­ci, ya­nı­cı alet­ler, gaz ka­çak­la­rı­na da dik­kat et­mek­te ya­rar var. Ken­di­mi fe­la­ket tel­la­lı gi­bi his­se­tim bir­den ama, ba­zı­la­rı­nı­zın ha­ya­tı­na ev alım-sa­tım ko­nu­la­rı gün­de­me ge­le­cek­tir. Ev için­de aşı­rı mü­kem­me­li­yet­çi ta­vır­la­rı­nız ra­hat­sız­lık ve­re­bi­lir. Ev­de bü­yük te­miz­lik­ler yap­mak için­de uy­gun dö­nem­dir.

20 Eylül 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

20 Eylül 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>