İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engellememeli. Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz. Etkilendiğiniz kişi yeniden düşünmek istiyor olabilir.

Zamanlama hatası, sunduğunuz projeye istediğiniz ilginin duyulmasını önlüyor. Özgün bulduğunuz düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir fırsat yaratmanız gerekiyor.

Harcamaları daha da azaltmalısınız. Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, kaçınılmaz ihtiyaçların bedeli olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor. Problemli bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak.

Üstlendiğiniz bir yükümlülüğün size artık ağır geldiği şeklindeki düşünceniz size puan kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, öncelik verdiğiniz konularda birtakım değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni başlangıçlara sempatiyle bakma eğiliminiz, gündeminizi değiştirebilir. Bazı ikili ilişkilerinizde daha yumuşak, daha anlaşılır yaklaşımlar bekliyorsunuz. Buna yönelik çabalarınızda başarı şansınız oldukça az. Karşı tarafta önyargılar hakim gibi.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:21 Ay-Mars görünümü, ilişkide her iki kişi de birbiriyle uyum içinde özgürce karar vermek isteyebilirler. Ancak Mars geri hareket dönemindeyiz. Beraberlik,  sosyal ilişkiler,  çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konulardaki planlarınızı tekrar bir ölçüp tartmanızda yarar var. Belki istediğimiz gibi hareket etmekte, ilerlemekte zorlanabiliriz. Bir şeyleri değiştirmek, yenileştirmek, hızlı ve aktif şekilde hale yola koymak kolay olmayabilir. Bitirmek istediğimiz halde geri dönmeye, başlamak istediğimiz halde beklemeye, gereksiz meseleler üzerinde fazlaca durmaya açığız. O zaman gelin, hem sağlığınızı hem ilişkinizi hem de hedeflerinizi bir daha gözden geçirin ve sağlam olanla olmayanı iyice ayırt ederek durumu ele alın. Saat 22:32  Ay-Satürn görünüm etkisinde, uzun soluklu bir ilişkiye önem veririz. Eğer karşımıza birisi çıkarsa, bu kriter doğrultusunda kişiyi gözden geçiririz. Arzu edilen, hayrımıza olan gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

20 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, enerjinizi düşük olması nedeniyle, yapmanız gereken bir çok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız her şeyi olumsuz bir şekilde yorumlamanız, zihinsel dağınıklığınızdan ileri geliyor. Bugün çevreniz tarafından yönlendirilebilirsiniz dikkatli olun.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani romantik planlar ya da yeni aşklar söz konusu olabilir. Konuşmalarınızı eylemlerinizle bütünleştirebileceğiniz aktivitelere ağırlık vermelisiniz. Gayretlerinizin karşılığını görebilir, imajınızı düzeltebilir ve gelecek vaat eden planlar yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Takıntılı, saldırgan veya kıskanç tavırlar ya da kişiler birkaç gün için devrede. Neyse ki, Terazi burcundaki Ay'ın olumlu açıları enerjik ve motive olmamızı sağlayıp, kalıcı işler ve adımlar için de olanak tanıyor olacak. Aşkın ve sevginin gücünü gördüğümüz günlerdeyiz, ama sevginin gücünü doğru kullanmak zor olabilir. İş birlikleri veya ekip çalışmaları esnasında her ihtimale karşı tedbirli olmakta fayda var.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. Aşkta iletişimle ilgili sıkıntılarınız olabilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilk saatleri biraz sıkıcı geçebilir. Ama gün içinde başınızı kaşıyacak vakit bulamayacaksınız. Doğru kararlar alıp isabetli işler yapacaksınız.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca krediler, ortak gelirler, sigorta ve vergi borçları, miras, nafaka, burs, başkalarından kazandığınız paralar ve primlerle ilgili gelişmeler yaşayabilir, finansal işlerinizi halledebilir, ruhsal olarak yalnızlık hissedebilirsiniz. Akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek arkadaş çevreniz ve yakınlarınızla iletişiminizde düşüncelerinizi net olarak ifade edemeyebilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konular devrede olacak. Sevdiğiniz insana yaklaşımınız görev gibi olmamalı. Maddi konularda yapacağınız planlarda sıkıntılara açıksınız.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın zevk alanlarında ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde dengeyi tutturamama riskine karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Arkadaş ortamlarınızdan gelebilecek bir duygusal zorlama karşısında temkinli ve sağduyulu olmak durumundasınız. Spekülatif bir durumdan kaçınmanız özellikle tavsiye olunur. Genel olarak ise; bugün tüm gün Ay Terazi burcunda kalacak. İlişkiler, sosyal bağlar, eşle, ortakla ve partnerle uyumlu ve dengede kalmak önem kazanıyor. Karşınızdakinin bakış açısını görmek, objektif olmak, adil davranmak Ay Terazi burcundayken öne çıkan konulardandır. Eğlenmek, arkadaşlarla, sevdiklerinizle bir araya gelmek ve hoş bir akşam geçirmek için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan Ay Terazi günlerinde tembellik etmek, keyfiniz ne isterse onu yapmak, bir şeylere zorlanmamak ve huzurlu bir ortamda bulunmak istersiniz. Görüşmelerin medeni ve sıcak geçmesini istiyorsanız, anlaşma yapma ve el sıkma ihtimalinin fazla olduğu bu gündetoplantılarını, görüşmelerini, müşterilerle bağlantı kurmayı gerçekleştirebilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HARCAMALARIN artma eğilimi gösterdiği bu ay içinde, maddi açıdan en olumlu haftayı geçirebilirsiniz. Hafta başından itibaren, çeşitli yollardan bazı kazançlarınız olacağı söylenebilir. Sosyal hayatınızın canlanma potansiyeli, olasılıkla, sosyal yaşamdaki kişiler vasıtasıyla ekstra gelir kapıları açabileceğinize de işaret etmekte... Ancak; sosyalitenin getirisi, sadece bununla da kalmayabilir. YENİ tanışmalar yaşayabilir, eğer kalbiniz boşsa, bir ilişki fırsatıyla bile karşılaşabilirsiniz. Yine de, karşınıza çıkan insanları objektif şekilde değerlendirin ve onlarla, haklarında doğru bir karar verecek kadar yakından tanımadan samimi olmayın.

20 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>